Een super goede ervaring!

Leuke accesoires voor in ons geval een jaren 30 huis. Hele goede, snelle en persoonlijke service met name toen er even iets omgeruild moest worden! Willen nog meer dingetjes in ons huis (terug) veranderen en komen dan ook zeker terug!

Product voldoet aan mijn verwachtingen

Product info is goed. Levering correct. Product voldoet aan mijn verwachtingen.

helemaal tevreden

Mooi product, op tijd geleverd, dus helemaal tevreden!

Snelle levering en betrouwbaar bedrijf

Snelle levering en betrouwbaar bedrijf.

Super service, denken met je mee en zeer toegankelijk.

Na twijfels te hebben uitgesproken of ik wel de goede schakelaars had besteld, werd ik gebeld en gingen we samen het assortiment bekijken. Super!!! Snelle service. Prijs kwaliteit:prachtig, past echt in het huis . Een mooi sierraad aan de wand.

Snelle levering en prima kwaliteit

Juiste spullen snel te vinden op site.

Snelle levering, mooie producten!

mooie schakelaars en snelle levering !

De schakelaars op internet gevonden en door de goede website meteen besteld. ze werden keurig verpakt geleverd

goed, maar was slechts 1 component

goed ,

goed zo weten dat de spullen duur zijn , en dat maakt een ze in aandacht en zorgvuldigheid goed. "beter duur dan niet te krijg

Sterk aanbevolen.

We waren op zoek naar een oude bakeliet jaren 30 bel omdat onze elektricien hem per toeval had stuk gemaakt en vonden al snel deze website. We hebben het op de middag besteld en werd de volgende dag al geleverd (in België!). We zijn er direct mee aan de slag gegaan en een paar uur later hadden we een perfect functionerende zalige ouderwets klinkende bel. Verzorgd en netjes verpakt, inclusief schema. Prima service, valt niks op aan te merken.

Zeer prettig geholpen, zeer mooi materiaal

Mijn bestelling bij de Oude Schakelaar is prettig verlopen. Het contact met Erik voor de uiteindelijke bestelling verliep heel goed. Het materiaal werd snel geleverd en het ziet er geweldig uit. Ik ben er erg blij mee.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Correcte en goede communicatie en nette afhandeling

Goede comunicatie

Top bedrijf, alles is mooi!

Er zijn mensen die problemen constateren en maar een paar mensen die ze oplossen, hij lost ze op en met passie, fijn bedrijf

Perfecte ervaring

Ik was opzoek naar een zwart hoogglans stopcontact wat haast nergens te koop of te vinden is. Vroeg ik mij opeens af of er ook nog bakeliet stopcontacten bestaan .....en ja hoor "de oude schakelaar" had deze. Ik besteld en binnen no time kreeg ik mijn bestelling binnen. Netjes ingepakt en een top product ..! Ik zal in de toekomst zeker nog gebruik maken van de diensten van "De Oude Schakelaar"

Mooie lichtschakelaars

Zeer stijlvolle retro lichtschakelaars, past perfect in mijn jaren '30 woning. Zeer snelle verzending, top!

Prima bereikbaarheid, servicegerichte benadering en kennis van zaken.

Communicatie bij (potentiële) aankoop vind ik essentieel. Wat mij betreft onderscheidt Erik zich hierin zeer positief ten opzichte van veel webshop bedrijven. Dit nog los van de mooie en goede materialen die hij verkoopt.

Uitstekende website, veel keuze. Kwalitatief goed materiaal en snelle levering.

Geweldig!

Niet alleen was de levering snel. De producten zijn ook echt prachtig. We hebben de porseleinen schakelaar en contactdoos besteld, bijzonder fraai. ook mooi verpakt.

snelle service en goed advies

zie boven

Snel en prachtig materiaal

Diverse stopcontacten, schakelaars en hang- en sluitwerk gekocht. Heel chique en goede kwaliteit. Vlot bezorgd en netjes verpakt.

prima levering

gisteren besteld, vandaag geleverd. Prima gedaan. De schakelaar ziet er mooi en degelijk uit. Erg blij mee.

Super service

Keurig te woord gestaan en vragen keurig beantwoord en wat hij niet wist probeerde hij gelijk terwijl ik aan de telefoon kon wachten op een antwoord gewoon weg geweldig

Tevreden

Plantageweg 11b

3833 AZ Leusden

Over De Oude Schakelaar

Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling dan zit je goed bij ons. De Oude Schakelaar is gespecialiseerd in porselein en bakeliet schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Het bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl