Geweldige uitstraling, nieuw in een oud jasje.

Nog niet geplaatst maar oogt zeer degelijk.

prima afhandeling van bestellingen

De site werkt eenvoudig en de bestellingen worden snel geleverd. Ingepakt met zorg. Retour sturen moet ik nog gaan regelen dus die ervaring kan ik nog niet delen. Producten zien er stijlvol uit, ben er erg blij mee

Een uiterst plezierige webwinkel!

Je jaren 30 woning vraagt om schakelaars en wandcontactdozen van bakeliet! De fraaie producten zijn makkelijk te installeren en maken je woning helemaal af. Vermeldenswaardig is de snelle online hulp van Erik. Vragen worden snel en adequaat beantwoord. Een aanrader!

Mooie producten en goede vriendelijke service

Ik heb met het bedrijf gebeld omdat ik voor het bestellen meer informatie nodig had. Ik kreeg duidelijke uitleg en tips om kosten in de hand te houden. Daarnaast heb ik erg wispelturig mijn bestelling een aantal keer gewisseld en dit was steeds geen probleem en werd direct opgepakt! Super service!

Mooi materiaal, snel geleverd.

Zeer treveden!

Easy and efficient service

Great selection. Not cheap, but a beautiful and authentic product.

Service!!!

Je hebt van die adresjes waar je direct hebt die moet ik onthouden… dit is er zo eentje!! Wat een heerlijk adres is dit: het comfort en gemak van een on-line winkel en alle service van een fysieke winkel!

prettig contact en waardevol advies

Zeer vriendelijk te woord gestaan en niet opdringerig. Wat zeer prettig is. Je merkt dat ze ervaren en kundig zijn.

correct qua service

goede service en opvolging

Eric is altijd bereikbaar en heeft verstand van zaken

Mooie spullen voor een acceptabele prijs

Prima materiaal

Voor de eerste maal besteld, zwart bakelieten stopcontacten met Belgische pinaarding. Prima kwaliteit en snel zonder fouten geleverd.

Meedenken optima forma

Bij De Oude Schakelaar schrijven ze service echt met hoofdletters. Er wordt continu meegedacht in oplossingen, snel gereageerd op vragen, en de levering was ook supersnel. Maar het belangrijkste, het zijn superprachtige producten. De finishing touch van ons ontwerp!

Stijlvolle stopcontacten ( oud in een nieuw jasje )

Stopcontacten worden vaak in het interieur vergeten. Wijzelf wonen in een klein jaren 30 huis en wilden onze hele beneden verdieping tijdens de verbouwing ook met de mooie bakelieten stopcontacten verfraaien en dat bevalt ons goed Het maakt het af En stopcontacten in het zicht is nu zeker geen doorn in het oog

Goede service voor en na de koop

Duidelijke uitleg en service. Prachtig en goed materiaal.

prachtig assortiment schakel materiaal

Per toeval op internet ontdekt, deze webshop. We hebben een ouder huis met veel opbouw schakelmateriaal in oud vergeeld plastic. Nu een gedeelte vervangen met bakeliet en het ziet er zoveel mooier uit. Het voelt degelijk aan en het lijkt of het er altijd al zat. Langzaam aan gaan we in elk geval de gehele tussenverdieping vervangen met deze mooie schakelaars en stopcontacten.

Top materiaal en snel geleverd

Voor onze 'nieuwe, oude' keuken wilden we ook oud ogende stopcontacten. Wat fijn dat deze nieuw te koop zijn. Ze zijn nog niet geplaatst maar dat gaat er super retro uitzien straks. Duidelijke website en snel geholpen.

Mooie producten en goede service

Gekozen voor het porseleinen schakelmateriaal: het ziet er prachtig uit. Het contact met de Oude Schakelaar was makkelijk en helder.

prijzige leverancier van mooi elektrisch materiaal

De dienstlevering was zeker in orde, maar toch........ Artikels zijn kwaliteitsvol en mooi, maar......... De artikels zijn duur, buiten beschouwing gelaten of ze de prijs waard zijn of niet, heb ik 10 meter kabel moeten kopen terwijl ik er maar 2 van nodig had, en 5 klemmen terwijl ik er maar 3 van gebruikt heb. Ook reden tot ergernis is het gebruik van PostNL voor de verzending van het pakket. Zoals meermaals met dit bedrijf mag je dagen later rondrijden naar een verdeelpunt om je pakket zelf op te halen want die chauffeurs geven u de kans niet om tot aan de voordeur te geraken om te ontvangen. ( Ik was thuis aan het wachten op deze koerier!!)

Jeej!

In onze oude woning hebben we een heel nieuw kamertje gebouwd, een toilet. Heel nieuw is natuurlijk jammer in een oud huisje met oude elementen, dus ik was heel blij dat ik over De Oude Schakelaar had gelezen. Mijn zwarte bakelieten stopcontacten en schakelaar zijn juist mooi in plaats van iets om te verstoppen. Zeker als je tegels ervoor op maat moet snijden, vind ik het heel fijn te weten dat dit tijdloos is omdat ze altijd bij dit huis blijven passen.

mooie materialen

snelle en eenvoudige te bestellen op de website. mooie producten en nette afwerking en goede prijs kwaliteit verhouding.

Technische kwaliteit is onder de maat

Mijn bestelling (voor ruim €1.300) werd keurig netjes verpakt en op tijd bezorgd. Het onderlinge persoonlijke contact was snel en goed. Maar de technische kwaliteit van het schakelmateriaal is (voor mij) onder de maat. Een paar voorbeelden: -De gleuven van het stalen binnenwerk, waarmee het wordt gemonteerd aan de inbouwdoos, zijn te wijd. Hierdoor trekken de standaard boutjes van een inbouwdoos door de gleuf heen. Voor montage moet je dus alle standaard boutjes van de inbouwdozen vervangen met nageleverde boutjes voor inbouwdozen, die een iets wijdere kop hebben. Hiermee blijft het binnenwerk (maar net aan) wel hangen. -De vierkante stopcontacten en schakelaars worden geproduceerd met een rond binnenwerk, op formaat van de inbouwdoos. Na afwerking wand heeft een vierkant binnenwerk extra steun op de wand bij montage, in dit geval is dat dus niet het geval. Dit levert veelal extra werk op. -De stopcontacten vallen onderling niet door te lussen. Ook dit levert (veel) extra werk op. -Ik had twee extra blindplaatjes besteld (€9,99 voor alleen het plaatje), maar deze worden geleverd zonder stalen bevestigingslip. Bij andere systemen zet je eerst deze lip vast op de inbouwdoos, waarop je erna de blindplaat monteert. Hier wordt geadviseerd om een blokje hout in de doos te slaan voor de montage van de blindplaat. Maar in mijn geval slaat dat nergens op, ik heb de extra doos gemonteerd voor extra ruimte van alle lasverbindingen. Met een lip zou afwerking met de blindplaat geen probleem zijn, in dit geval moet ik er nu zelf maar iets voor zien te fabriceren. Maar ook voor inbouwdozen voor bv een extra UTP kabel of COAX kabel is dit dus geen oplossing.

Goede service, mooie producten, correcte prijzen

Op mijn vragen over een aantal producten alvorens te bestellen kreeg ik snel en correct antwoord. De bestelling verliep efficiënt, alhoewel de betaalmodule niet helemaal up-to-date was. De levertermijn was redelijk. Doorheen het hele proces goed op geïnformeerd en op de hoogte gehouden door Eric.

Zeer goede service

Erg blij met schakelaars en goede service

Mooie schakelaars en retour gestuurde item snel geregeld en gecrediteerd

Prachtige schakelaar en stopcontacten!

De prachtige wit-bakelieten schakelaar en stopcontacten hebben een mooie retro uitstraling en zijn top verzorgd en snel geleverd; aangeraden!

Plantageweg 11b

3833 AZ Leusden

Over De Oude Schakelaar

Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling dan zit je goed bij ons. De Oude Schakelaar is gespecialiseerd in porselein en bakeliet schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Het bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl