Super service

Prima materiaal

Mooi, stijlvol Snelle levering

Prima bedrijf, reageert snel.

Prima bedrijf, reageert snel, bestelde spullen worden keurig op tijd geleverd.

erg vriendelijk aan de telefoon, zéér behulpzaam en nam alle tijd !

Omdat ik weinig idee had van het product was er veel tijd nodig om alle ins en outs aan mij uit te leggen. Ik kreeg nergens het gevoel dat het teveel van hem vroeg. Tot in elk detail en met alle geduld werd mij alles vriendelijk uitgelegd. De door mij bestelde producten werden prima op tijd geleverd, zorgvuldig verpakt alles helemaal in orde. Mijn ervaring is dus in een woord, geweldig !

Goede service mooi product

Mooie site en product komt mooi uit in ons huis uit 1700

Super service, uitgebreid assortiment

Op zoek naar oud schakelmateriaal voor mijn jaren 30 huis. Gevonden! Super service en snel geleverd!

Mooie goede kwaliteitsonderdelen

Ga zeker meer bestellen om ons huis te voorzien van mooie schakelaars en contactdozen .

persoonlijke, goede en snelle service bij prima producten

bijzondere producten die goed verzorgd zijn, kwalitatief dik in orde en een prima service, digitaal maar toch persoonlijk.

mooie spullen, snel geleverd.

Deze winkel heeft mooie spullen die passen in ons oude huis. Heldere website, snelle levering. Rik

Helemaal tevreden

Snelle levering, prima kwaliteit.

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Mooie materialen en een goede service!

Er werd vlot geleverd en een niet voorradig item werd snel nageleverd. Het materiaal is prachtig: oude uitstraling en moderne veiligheid.

Mooie schakelaars bij ONS in huis

Top geregeld Erik !! Elke dag plezier van de schakelaars want dat is toch emotie geworden. Dat heb je niet bij standaard schakel materiaal!!

Keurig op tijd geleverd en super garantie

De Oude Schakelaar is een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Je krijgt alles op tijd geleverd, keurig verpakt en als je iets te veel hebt gekocht kan je het zonder gezeur terugsturen. Ook als je niet weet hoe je iets moet aansluiten, krijg je een helder antwoord.

Kwalitatief goed spul, voor een prima prijs met perfecte service

Je wordt zeer goed geholpen als je vragen hebt en ook als er onduidelijkheden zijn. Grote voordeel is dat je ook retour kunt sturen als je iets niet gebruikt en er dan niet moeilijk wordt gedaan over het retourneren. Dit geeft je de mogelijkheid alles naar voldoening te bestellen en te monteren en ook om dan alles wat over is te retourneren. We weten allemaal dat het soms net even anders komt dan in eerste instantie bedacht. Zelf hadden we een verschil in kleur tussen een levering, en zonder pardoen is alles omgeruild waarbij we snel doorkonden met monteren. Met daarbij ook nog een welgemeend excuus en goede opvolging vanuit de oude schakelaar.

Ik ben goed en professioneel geholpen

Professioneel, prima service, een aanrader om mee te werken.!!!

Top service!

Als er iets is kun je via whats app gewoon contact opnemen en dat werkt ontzettend fijn!

Uitstekend.

Mooi materiaal, vriendelijke communicatie en snelle afhandeling.

Snelle en duidelijke service voor een top product!

De bestelling en levering gingen vlot zoals je het verwacht in 2021. Het product geeft een mooie ouderwetse uitstraling maar met alle gemakken van een modern schakelmateriaal. Houd wel rekening met genoeg diepgang voor het plaatsen. Heel tevreden!

Teleurstelling

Ondanks dat er aangegeven wordt op voorraad en snelle levering, nog niets gehoord of ontvangen.

Goede producten en strakke levering

Twee keer besteld en snel geleverd. Ook vragen worden snel en accuraat beantwoord. Fijn bedrijf!

correcte service en snerl geleverd.

positief

Mooie overzichtelijke site

Mooie schakelaars en snel geleverd.

Mooie schakelaars en wancontactdozen

Mooi materiaal, uitstekende service

Voor onze, in jaren 30 stijl, herstelde hal, schakelmateriaal van bakeliet besteld, bleek het binnenwerk van het lichtknopje niet goed. Contact gehad met Erik en hij heeft gelijk een nieuwe af laten sturen. Alles werkt, heel blij mee en het ziet er echt heel mooi uit. Bakeliet is van mooie kwaliteit.

Plantageweg 11b

3833 AZ Leusden

Over De Oude Schakelaar

Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling dan zit je goed bij ons. De Oude Schakelaar is gespecialiseerd in porselein en bakeliet schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Het bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl