Goede persoonlijke benadering

Ik ben er heel blij mee en zij zijn zeer behulpzaam. en erg duidelijk.

Heel snel in huis

Makkelijk om te bestellen . Heel snel in huis . Goed verpakt . Artikel Ziet er goed uit . Heel blij mee

Top spul

Prachtig materiaal en supersnel geleverd

Supersnelle levering en top product

Eind december besteld dus mega druk en toch met twee dagen in huis . Heel fijn een mail met info . Zeker aan een adresje waar we gaan bestellen als we weer iets nodig hebben. Groetjes Marion

Prachtig schakelmateriaal

Prachtige dubbelpolige inbouw schakelaar uit een even prachtig assortiment. Snelle kosteloze levering.

Goede kwaliteit, super service!

Al mijn vragen zijn op een adequate manier beantwoord, zowel via email, als via WhatsApp, super handig. Bestelling was ondanks de drukte bij de postbezorgers, netjes op tijd binnen en precies wat we besteld hadden, ook altijd handig. Met andere woorden een prima webshop!

Is ok

Alles ok

Mooie materialen

Had wel het idee dat je bij bijvoorbeeld 3 wandcontactdozen een afdekplaat uit 1 stuk aanschafte maar het bleken 3 losse elementen te zijn bij ontvangst. Verder snelle levering en bij vragen direct contact.

Precies wat is zocht voor onze jaren 30 woning

We zochten een ouderwetse deurbel en die vonden we hier bij de Oude Schakelaar. Precies wat we zochten! Goede en snelle levering. Zeer tevreden, bedankt!

Mooie producten

Vaker besteld, iedere keer weer een snelle levering, eenvoudig te installeren en de schakelaars staan prachtig op de muren van ons oude huisje :-)

Goede en snelle service

Het stopcontact en de schakelaar in goede staat ontvangen. Dit is onze 2e keer dat we schakelmateriaal bestellen en we zijn tevreden

top

vlotte levering

Snelle levering.

Mooie afwerking.

Uitstekende service en perfecte producten

Als je belt met een vraag wordt je meteen en heel vriendelijk te woord gestaan. Altijd deskundig en met heel veel enthousiasme

prima en snel geleverd

duidelijke site, kwalitatief goed materiaal en snel geleverd!

Goede online en persoonlijk advies

Goede bereikbaarheid, snelle service en levering. Mooi bakeliet materiaal. Alles werkt.

Prachtige spullen!

Snel geleverd en geheel boven verwachting

Een artikel was niet op voorraad, daar werd ik netjes over geïnformeerd. Het werd nagezonden zonder extra kosten.

Super materiaal snelle levering

Duidelijke website vriendelijk telefonisch contact Snelle levering afspraak is afspraak

Solide authentiek schakelmateriaal

Prachtig bakeliet exterieur met keramisch binnenwerk. De draadklemmen zijn solide met stevige schroeven

Super !

Zowel het schakel materiaal als de service is op en top doe zo verder zou ik zeggen .

Denken mee , snel geleverd

Alles klopte, snel geleverd

Tevreden over product en service

Fijne snelle gerichte service indien nodig

Zoals steeds top in kwaliteit en service!!!

Prachtig

prima, ik had iets vergeten erbij te bestellen. Krijg je gewoon een mail of je dat nog nodig hebt. Top toch. En het product ziet er ook nog eens mooi uit.

Plantageweg 11b

3833 AZ Leusden

Over De Oude Schakelaar

Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling dan zit je goed bij ons. De Oude Schakelaar is gespecialiseerd in porselein en bakeliet schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Het bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl