prettig, duidelijk en goed verzorgt. Prima

Ik ben zeer tevreden zaken te hebben gedaan met De Oude Schakelaar.

Goede service en mooi materiaal

Snelle levering en eigenaar denkt goed mee met de klant. Er wordt snel gereageerd op vragen.

Snel en goed

Helder aanbod, snelle levering mooie oroducten. Keurig verzonden en verpakt.

Goede service.

Snelle verzending en mooi product

Als ik bakeliet schakelmateriaal nodig heb bestel ik altijd hier. Je krijgt snel antwoord op vragen en de spullen worden netjes en snel afgeleverd. Topzaak!

Steeds correct en uitstekend materiaal!

Goede klantenservice!

Kwalitatief hoogwaardig materiaal, bovendien denkt Erik Tijmense proactief mee over wat je (niet) nodig hebt. En hij is goed bereikbaar! Veel dank, echt een aanwinst voor ons huis.

prima communicatie en snelle en correcte verzorging van de bestelling

mooi en kwalitatief goed materiaal geleverd door betrokken leverancier (ook dat kan via internet).

vriendelijke, snelle en persoonlijke service

Al meerdere keren wat besteld en alles word goed geregeld ik blijf zeker klant en raad het iedereen aan.

Fijn bedrijf!

Fijn bedrijf en goede website. Mooie producten en die worden razend snel bezorgd! Ik had een paar keer besteld bij De Oude Schakelaar en altijd top.

Geweldige support

Reageert snel en stopt pas als het naar behoren is opgelost

Mooi schakelmateriaal precies passend voor ons boerderij project

Eerst een monster laten komen, onze eindgebruiker was meteen enthousiast. Het hele project uitgerust met bakeliet materiaal met echte retro look !

Schattig huis gekocht uit 1910 en tuimelschakelaar gaat stuk, ik wilde persé weer een zelfde soort schakelaar. Heel fijn dat ik die bij De Oude Schakelaar heb kunnen bestellen. Snel geleverd met een leuk extraatje omdat het Sinterklaas was. Top service

Mooi spul voor goeie prijs

Alles perfect gelopen, geen aanmerkingen verder. Goed materiaal

Kort voor kerst besteld en had enige spoed. Toch super snel binnen, heel erg blij mee! Kunnen we hier weer door. Daarnaast prachtig materiaal waar ik log lang van ga genieten.

Prima advies en goed geholpen

Ik heb de oude schakelaar gevonden via internet. Ik besloot om telefonisch contact op te nemen om advies en welke materialen ik het best kon gebruiken. Een vakkundig advies en snelle levering. Door deze ervaring doe ik regelmatig zaken met de Oude Schakelaar

mooi schakelmateriaal en goede kwaliteit

Mooi materiaal, snel geleverd en goede bestelhulp.

Ook met retour spullen top service.

Ik ben goed geholpen ondanks ons verblijf in Frankrijk

mooi materiaal, mooie en snelle service

onmiddellijke en vriendelijke respons bij vragen

Mooi product, goed contact

Zie hierboven

makkelijk bestellen, snel geleverd, prima kwaliteit

makkelijk bestellen, snel geleverd, prima kwaliteit

Volgens afspraak

Hier al het schakelmateriaal besteld voor onze verbouwde woning. Goede info op de website, snelle levering. prima.

Oud en nieuw beleven

Goede service Goede kwaliteit Goede verpakking Goede uitstraling

Netjes op tijd geleverd

Netjes verpakt en precies zoals omschreven.

Plantageweg 11b

3833 AZ Leusden

Over De Oude Schakelaar

Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling dan zit je goed bij ons. De Oude Schakelaar is gespecialiseerd in porselein en bakeliet schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Het bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl