ondanks grote afstand geweldige service en afhandeling

er werd goed meegedacht naar oplossingen, goede en snelle leveringen. top materiaal wat betreft installatie en bediening. ons zie je terug...

super producten, snelle levering

gewoon goed

De ouderwetse schakelaar in een nieuw jasje!

We hebben inmiddels 1 slaapkamer verbouwd met de witte bakelieten schakelaars/stopcontacten en we zijn zeer tevreden over de stopcontacten(met kinderbeveiliging)/schakelaars en hoe het past in het totaalplaatje!

Ziet er super goed uit

Het schakelmatriaal was snel in huis. En toen het er eenmaal in zat (wij waren nog niet zo ver) is het super mooi

Altijd snelle levering en goede kwaliteit

Producten worden altijd snel en netjes verpakt geleverd. Geen te grote verpakking waardoor dit weer meer afval oplevert. Kwaliteit van het product is goed.

Goed materiaal voor een goede prijs.

Goed materiaal voor een goed prijs. Levering was oké.

Prachtig product

Snelle levering, mooi product... Past prachtig in ons huis uit 1900

Prima, goed werkend schakelmateriaal van goede kwaliteit!

Goede kwaliteit schakelmateriaal. Duidelijke beschrijving voor aansluiting meegeleverd en goede service: je kunt altijd terecht met vragen en eventueel omruilen en /of geld terug wanneer blijkt dat het toch niet is wat je verwacht, is nooit een probleem. Een aanrader!

Snelle, correcte levering

Top kwaliteit bakelieten schakelaars

De nieuwe schakelaar heeft de oude perfect vervangen.

Perfecte kopie van de oorspronkele schakelaar.

Deskundig en zeer klantvriendelijk

Zeer vriendelijk te woord gestaan bij mijn vragen over de te bestellen artikelen. Snelle complete levering van prachtig product.

Helemaal goed

Materiaal is super past perfect

Dik tevreden en veel complimenten van het bezoek.

Erg tevreden met het bakelieten schakel materiaal. Mooi en degelijke kwaliteit. In eerste instantie ook een deel in het wit besteld, maar uiteindelijk toch alles in het zwart uitgevoerd. Klein minpuntje vind ik het aansluiten van de bedrading, dit gaat nog met (periode correcte) schroefjes.

Schitterend schakelmateriaal en goede service

Alleen zou ik voor jullie dimmers graag een fase-afsnijdende dimmer in jullie assortiment opnemen. Omdat deze met veel meer lampen goed werken. Ook zou ik op de website vermelden dat je voor de ronde rozetten speciale holle wanddozen nodig hebt (type ook vermelden). Omdat bij de verkeerde keuze van de hollewanddozen je de stalen lipjes van de hollewanddozen nog buiten het rozet ziet.

Mooi product

Mooie nieuwe replica's van oude schakelaars vlot bezorgd.

Mooie producten, super service

Mooie producten, super service

Goede site snelle levering en producten zien er goeduit

Snel geleverd en top kwaliteit

Zoals omschreven, prachtig en top kwaliteit.

Mooie producten, snel geleverd

Na bestelling hadden we de stopcontacten en schakelaars snel in huis.

Snel geregeld. Mooie spullen.

Top!!

Goede kwaliteit en een hele goede service.

Heb in mijn 100 jaar oude woning al het moderne witte schakelmateriaal vervangen voor zwart bakeliet schakelmateriaal. Dit elke maand een paar. Erik heeft hierbij een zeer goede service gegeven, ook wanneer iets niet direct op voorraad was had ik het nog steeds binnen een acceptabele tijd. Ik beveel " de oude schakelaar " dan ook ten zeerste aan om hier je schakelmateriaal aan te schaffen, mede omdat de prijs en kwaliteit verhouding ook erg goed is.

Buitengewoon goede service! Top producten, uitstekende kwaliteit en schappelijke prijzen!

Uitstekend!

Ze hebben precies die ene oude schakelaar die je zoekt!

Deze webshop heeft de echt oude schakelaars nog! Ik kocht een bakkelieten schakelaar en ben er erg tevreden over. Goede kwaliteit, zoals vroeger :-)

Top producten, en zeer goede service!

Producten gebruikt voor in ons jaren 30 huis, en echt erg mooi! Snel in huis, goede klantservice.

Was op zoek naar nostalgisch schakelmateriaal en vond deze site in een keer Top ! Had daarover nog een vraag en werd direct teruggebeld.

Plantageweg 11b

3833 AZ Leusden

Over De Oude Schakelaar

Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling dan zit je goed bij ons. De Oude Schakelaar is gespecialiseerd in porselein en bakeliet schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Het bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl