Snel en foutloos geleverd

Toch altijd een beetje spannend een dure aankoop. Maar we wilde onze gehele huiskamer voorzien van stopcontacten met stijl. Gelukkig werd het de volgende dag geleverd en kon het monteren gelijk beginnen. Ronde stopcontacten op dubbele wanddozen zijn echter wel minder handig, omdat daar dan een zichtbaar klein gat in de muur tussen de circles ontstaat. Overleg dat dus goed met je aannemer als je die optie hebt!

Prachtige ouderwetse schakelaar snel geleverd!

De overzichtelijke website leidt je zo naar die gave oude schakelaar, waarvan je dacht dat ze niet meer bestonden! Levering ging snel en met zorg.

Goede producten en snelle levering

Mijn bestelling werd netjes de volgende dag al geleverd. De producten waren goed verpakt, zien er goed uit en werken prima.

Super goede en snelle en service.

Goed!

Snel geleverd en goed materiaal!

Geweldig mooi en snelle levering!

Snel antwoord op mijn vraag. Zoals beloofd levering volgende dag ontvangen. Super mooi product. Heel erg blij mee🥰

Goede service mooi product

Een deel van mijn bestelling raakte kwijt bij de post. Zonder discussie werd dit snel nagestuurd. Top 👍

Alles klopt

Overzichtelijke site, en snelle levering

top

snelle levering en goede spullen

Snel en persoonlijk advies!

I love the "30ties

Good quality and good service

I am super happy with the products i bought, their retro style fits perfect with my home design, they are neatly made and the team was very helpful when needed

perfect

één van mijn gasten had een afdekplaat stuk gedaan. een nieuwe besteld en enkele dagen later heb ik deze ontvangen met de post. top service

geweldige producten en service

geweldige producten en service

Goed geholpen, mooi product.

Ik wilde mijn bestelling wijzigen en dat was geen enkel probleem. Ik werd uitstekend telefonisch geholpen. Alles was op tijd binnen. De bestelde producten zijn van mooie kwaliteit.

waanzinnig goede service!

Ik heb mijn bestelling rond 21:00 gedaan en had het gelijk de volgende ochtend ontvangen. Geweldig. Ik had wat vragen en die werken ook gelijk ennheel vriendelijke beantwoord. ik had per ongelijk een verkeerde artikelnummer besteld en ik kon de overige onderdelen probleemloos terug sturen. Uit stekende stervice en een heel mooi produkt. Dank

Product van hoge kwaliteit geleverd, snelle levering.

Zeer tevreden over snelle levering van kwaliteit spul.

Mooie producten goede service

We hebben een aantal bestellingen gedaan, mooie producten. Hadden even een probleem met de schroeven (lag niet aan de schakelaar) konden ook 's avonds advies vragen en er werd ook nog mee gedacht met een oplossing bij ons in de buurt, service!

Snelle levering, prettige website. Prima product voor een prima prijs

Super !

Antwoord onmiddellijk, snelle levering, heel mooie producten

Prachtige spullen en snel geleverd. Eyecatchers in ons huis!

Mooie kwaliteit!

Zeer tevreden , aanrader

Zeker een aanrader .

Super service

Gewoon goed.

Makkelijke website en snelle perfecte levering

Meerdere malen besteld bij de oude schakelaar. Ook toen er even iets mis ging is dat zeer snel opgelost. Schakelaars en stopcontacten zien er prima uit en geven de uitstraling die we zochten. Kwaliteit is super en levering goed en volgens afspraak

Geen opmerkingen

Mijn eerste bestelling is vlekkeloos verlopen. Nu hoop ik op dezelfde afloop van mijn lopende bestelling.

Plantageweg 11b

3833 AZ Leusden

Over De Oude Schakelaar

Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling dan zit je goed bij ons. De Oude Schakelaar is gespecialiseerd in porselein en bakeliet schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Het bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl