Zelfs s’avonds zijn ze bij de oude schakelaar op post om je bij te staan met raad en het helpen bij de keuze van het materiaal. Een snelle levering en leuk en degelijk materiaal.
Bedankt voor de mooie beoordeling Steven! Leuk om te lezen dat je ons advies en hulp als meerwaarde ervaart. Naast dat je natuurlijk het schakelmateriaal erg mooi vindt. Geniet van het mooie schakelmateriaal in je woning. Graag tot volgende keer.
Altijd fijn als iemand met After Pay werkt !! Pracht retro schakelaars, supersnel geleverd, topkwaliteit !!
Bedankt voor de mooie woorden Harrie! Geweldig om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze producten en onze service. Dat geeft een goed gevoel. Graag help ik je volgende keer weer verder. Geniet van je mooie woning.
De bestelde schakelaars werden snel geleverd. Na het uitpakken voel je direct dat je een kwaliteitsproduct in je handen hebt. Solide materiaal in een degelijke behuizing. Buiten dat het mooi materiaal is, weet ik zeker dat deze schakelaars jarenlang dienst kunnen doen. In niets te vergelijken met de inferieure Made in China producten die we in de bouwmarkten vaak tegenkomen. Een aanrader voor wie oog voor detail heeft en bereid is iets meer uit te geven voor een Duits kwaliteitsproduct !
Barry, wat een lovende beoordeling. Dit is echt erg leuk om te lezen. Hier heb ik niets aan toe te voegen :) Ben blij dat je hebt gekozen voor mooi retro schakelmateriaal passend bij de stijl van je woning. Ik wil je heel veel woongenot toewensen in je mooie woning uit circa 1910.
Vragen via telefoon en app werden vriendelijk beantwoord, zelfs op zondag. Producten zien er goed uit.
Graag gedaan Gertjan, de hulp bied ik je graag aan. Ik heb liever dat je mij in het weekend een berichtje stuurt of even belt om te voorkomen dat je zelf lang aan het zoeken bent naar een oplossing. Natuurlijk is het helemaal leuk om te horen dat je ook de producten erg mooi vindt :) Geniet ervan en graag tot de volgende keer.
Prima ervaring met De Oude Schakelaar. Erg mooi schakelmateriaal dat snel en netjes verpakt werd geleverd.
Bedankt voor de hoogst mogelijke beoordeling Ron. Dat is geweldig! Het schakelmateriaal ziet er al mooi uit in het doosje maar straks gemonteerd in je woning is het helemaal super! Het brengt de afwerking echt tot een nog hoger niveau. Geniet van je mooie schakelmateriaal en graag tot de volgende keer.
Goede kwaliteit schakelmateriaal en correct geleverd.
Bedankt voor de 10 beoordeling, dat is nog een geweldige prestatie. Daar doen wij het voor. Geniet van het mooie schakelmateriaal dat volledig past bij je karakteristieke woning uit circa 1850!
Een fijn bedrijf die weet hoe het werkt. Goede website, duidelijk en mooie producten die zijn goed te bekijken op de site. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.
Dat is leuk om te horen Daan dat wij een fijn bedrijf zijn. Wij luisteren continu naar onze klanten. Als er tips zijn hoe iets op de website anders of beter kan dan nemen we dit weer mee voor de verdere verbetering van bijvoorbeeld onze website. Bedankt voor alle mooie woorden. Graag tot de volgende keer!
gecompliceerde bestelling i snel uitgevoerd met deskundig advies over voor mij onbegrijpelijke technische zaken
Bedankt voor de beoordeling Bert! Het was een leuk voortraject om samen te doen en om alles in te delen voor jullie nieuwe villa in Polen. Het is een lang traject om het huis volledig te verbouwen. Ik hoop dat jullie wat foto's sturen van het resultaat als jullie er straks wonen. Veel geluk samen in jullie mooie nieuwe (t)huis.
Ik kwam nog enkele schakelaars te kort voor ons nieuwe huis. De missende onderdelen waren eenvoudig te vinden met type nummers en de volgende dag waren ze in huis.
Bedankt voor je beoordeling Maarten. Een 10 en je beveelt ons aan, dat is geweldig! Dan hebben wij ons doel bereikt :) Op naar nog meer super blije klanten. Wij verzenden zelfs 2 keer per dag alle bestellingen zodat het altijd razendsnel bij je wordt bezorgd. De avond ploeg werkt zelfs tot 22.30 uur door. Geniet van je mooie schakelmateriaal en graag tot de volgende keer!
Leuk alternatief voor lelijke opbouw als je oude inbouwdozen hebt, maar trouwens ook als je e n vleugje historie aan je huis wil toevoegen. Ook retours waren geen probleem.
Bedankt voor je beoordeling Geert, leuk om je enthousiaste te lezen. Klopt, wij zijn heel makkelijk met retourneren :) Wij willen liever dat je eerst alles besteld wat je nodig hebt en wat je eventueel overhoudt terugstuurt naar ons. Het is zo zonde als je iets niet gebruikt, dan kunnen wij er weer een andere klant blij mee maken. Retourneren mag zelf als je klaar bent met de verbouwing. Zo voorkomen wij een beetje verbouw stress. Geniet van je mooie schakelmateriaal! Graag tot volgende keer.
Kwaliteit ipv de (even hoog geprijsde) meuk uit de bouwmarkt. Direct contact met de verkoper over maten en andere praktische zaken maakt het winkelen makkelijk en prettig.
Bedankt voor de uitgebreide beoordeling Frits. Dat maakt het voor andere makkelijker om een keuze te maken. Klopt! De kwaliteit is erg hoog en de prijs is scherp voor wat je ervoor krijgt. Dit komt omdat wij geen winkel hebben met een hoge huurprijs. Maar alles direct vanuit ons kantoor en magazijn aanbieden. Door onze kosten laag te houden kunnen wij het schakelmateriaal tegen de beste condities aanbieden. De hulp over maten en andere zaken doen wij graag. Tot volgende keer!
Ik werd snel en duidelijk geholpen via de chat (en toen mijn vraag via de chat een keer gemist werd, werd ik netjes gebeld). Ook de levering is snel en correct, en uiteraard zijn het prachtige producten. Een tip ter verbetering zou zijn: bied bij het afrekenen ook de mogelijkheid om te kiezen voor afhalen bij een PostNL-punt.
Bedankt voor je volledige en eerlijke beoordeling. Het is mooi om te horen dat ons proces van het verzenden als snel wordt samengevat en dat je ons advies als deskundig omschrijft. Dat is ook ons doel. Goede tip!
Bedankt voor de mooie woorden Erik en dat je ons aanbeveelt. Graag tot de volgende keer!
Mijn bestelling van twee draaischakelaars werd vlot uitgevoerd met voorafgaand goed technisch advies over de wijze van aansluiten.
Bedankt dat je ons hebt beoordeeld Ruud. Wij helpen graag in alle facetten. Op voorhand als er vragen zijn maar ook zeker na de aankoop als het om het installeren aankomt. Goed om te horen dat je dit ook waardeert. Tot volgende keer!
Op internet gezocht voor oude zwarte stopcontacten en schakelaars. Ik kwam hier al vlug bij uit. Snel en overzichtelijk. Duidelijk. Prijs is hoog. Maar ik kon geen andere en of mooiere vinden. Prima. Ben er zeer blij mee.
Bedankt voor de beoordeling Anita. Fijn dat je dit uitgebreid omschrijft hoe je bij ons terecht bent gekomen en waar je over na hebt gedacht. Goed om te horen dat de website snel, overzichtelijk en duidelijk is. Als je nog tips hebt ter verbetering dan hoor ik het ook graag. De prijs is wat hoger dan het bouwmarkt schakelmateriaal. Maar daar krijg je wel in Duitsland en handgemaakt, zeer hoogwaardig schakelmateriaal voor. Het is nog zo gemaakt zoals vroeger. Hierdoor is de levensduur erg lang. Vele malen langer dan de ''bouwmarkt'' kwaliteit. In de tussentijd kun je ook nog eens genieten van de geweldige uitstraling van de zwarte bakelieten stopcontacten en schakelaars. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen. Graag tot volgende keer!
Mijn ervaring is goed, mooi product. Levering snel en volgens afspraak.
Prima bedrijf, je beveelt ons aan en alles volgens afspraak. Dat zijn mooie worden en dat is leuk om te horen Bram! Bedankt voor de beoordeling. Graag tot de volgende keer.
Top quality!
That is great Diedrich! Thank you very much! See you next time.
De schakelaars en stopcontacten waren er snel. Mooi product lijkt erg op de oude schakelaars, alleen dan nieuw en met de huidige norm.
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen Mariëlle. Onze schakelaars zijn geïnspireerd door de mooiste oude schakelaars. Hierdoor krijg je wel een nieuwe schakelaar maar verder minstens net zo mooi en technisch beter dan een echte oude schakelaar.
Ook als producten retour moeten geen probleem en snel geld terug!
Bedankt voor de beoordeling en de mooie woorden ''Prima en Snel'' Lucien! Klopt, wij zijn erg makkelijk met retourneren. Het is zonde als een mooie schakelaar van ons in een hoekje of in een kast zou blijven liggen ;) Wij hebben het liefst dat je terugstuurt wat je overhoudt na het klussen. Dan kunnen wij je daarvoor het aankoopbedrag teruggeven en kunnen we er weer iemand anders blij mee maken. Graag tot volgende keer!
Prima service en mooie schakelaars
Mooie schakelars en prima service, dat klinkt goed! Bedankt voor de beoordeling Wouter! Graag tot de volgende keer.
Goede items en fijn breed aanbod.
Bedankt voor de beoordeling Tom! Mooie woorden in 1 beoordeling: prima, snel, goed en fijn. Dat is leuk om te horen dat je zo blij bent met ons en het bakeliet schakelmateriaal. Graag tot de volgende keer!
Prima service!
Bedankt voor de beoordeling Reina! Geweldig dat je het ook super mooi vindt :) Ik vind het ook nog steeds super mooi. Het is leuk om te enthousiaste reacties te ontvangen op het mooie schakelmateriaal. Veel woongenot toegewenst in je mooie woning! Tot de volgende keer.
Snelle levering en prima kwaliteit
Bedankt dat je ons beoordeeld! Goed om te horen dat je het snel in huis hebt ontvangen en dat de kwaliteit ook prima is. Wij verzenden 2 x keer per onze pakketen. De laatste zending van de dag is zelfs iets na 22.00 uur. Tot de volgende keer!
Prachtig bakeliet schakelmateriaal hebben we geplaatst in onze veranda, erg blij mee.
Wat een enthousiaste beoordeling :) Dat geeft ons een goed gevoel, bedankt! Veel plezier met de mooie schakelaars onder de veranda! Ik wens jullie daar veel mooie momenten toe.
Bestelling was groot dus duurde even voor alles er was maar de opvolging gebeurde zeer correct! Er zat een fout van onze kant in de bestelling die de oude schakelaar opmerkte en vroeg aan ons als we wisten dat we zoveel van 1 product besteld hadden. Na controle hadden we inderdaad teveel besteld en dat verschil werd correct en snel terugbetaald!! Alleen maar positieve feedback van onze kant!
Bedankt voor de beoordeling Stefanie! Aardig dat je je vader hebt geholpen met het bestellen van het schakelmateriaal voor het oude bijgebouw. Jullie hebben inderdaad erg mooi en veel opbouw bakeliet schakelmateriaal besteld. Door een kleine aanpassing aan de bestellingen waren jullie veel voordeliger uit terwijl het eindresultaat identiek is. Ben wel heel benieuwd naar het eindresultaat. Zou je nog eens wat foto's toe willen sturen als het helemaal klaar is?
Plantageweg 11b
3833 AZ Leusden
Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling dan zit je goed bij ons. De Oude Schakelaar is gespecialiseerd in porselein en bakeliet schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Het bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl