prachtige schakelaar

Ik wilde even doorgeven dat de schakelaar werkelijk prachtig is. Ik had gisteren 2 keer met jou overlegd en zo getwijfeld welk type ik zou kiezen. Bedankt dat je zo vasthoudend was dat deze schakelaar (draai) zo mooi is, ik ben er heel erg blij mee. Hij gaat meteen de juiste sfeer geven. Ik ben een beetje verliefd op hem geworden! Goede en vriendelijke service en een prachtig kwaliteitsproduct.

Goed advies en kennis van zaken

Zeer goed geholpen door Eric en heeft goede info verstrekt waar hè in 1st instantie niet aan denkt. Zeer goede service en snelle levering, zelfs het retourneren werd snel en correct afgehandeld, mooi bakeliet schakelaars en stopcontacten maken het huis af

Uitstekende service bij verkoop/levering/retour. Echte aanrader !

Perfecte opvolging van bestelling. Daags na de bestelling thuis afgeleverd. Ook de retour (verkeerdelijke bestelling langs mijn kant) verliep vlekkeloos. Het bedrag van de retour onderdelen werd terugbetaald zonder enig probleem. Erg klantvriendelijk !!

Goede service van een goed bereibaar bedrijf.

Aanvankelijk verkeerde schakelaar besteld. Een bakelieten stopcontact past kennelijk niet bij/op een porseleinen afdekplaat. Uiteindelijk goede schakelaarontvangen en verkeerde bestelling geretourneerd (in overleg via chatmogelijkheid). Snel geregeld, geld terug binnen een week na het retourneren van de verkeerde schakelaar. Snel en adequaat.

Uitstekend!

Kort en bondig. Zo zou elke webshop volgens mij moeten zijn! Ga zo door!

Heel blij met product en service.

Heb alle stopcontacten en schakelaars van mijn nieuwe appartement vervangen. Het kost wat moeite soms ivm met de grote van de stopcontacten en het systeem. Maar uiteindelijk er uitgekomen met het advies van Erik. Het eindresultaat is heel mooi!

Mooie kwaliteit schakelaar en snelle levering

Het liep vlot zoals altijd!

Geen opmerkingen en alles verliep prima

Makkelijk bestellen en snelle service

Fijne klantenservice en snelle levering. Producten zoals omschreven/afgebeeld.

Zeer mooi product

Wij hebben al meerdere malen besteld bij de Oude Schakelaar . Altijd zeer snel geleverd, mooie spullen van echt goede kwaliteit. Bij technische vragen krijg je altijd snel en duidelijk antwoord. Erik is een enthousiast persoon met passie voor zijn product.

Levering binnen een dag!

Een mooi opgezette overzichtelijke website welke een voorbeeld kan zijn voor andere webshops. Binnen een kwartier werd de door mij gestelde vraag naar volle tevredenheid beantwoord.

Echt mooie kwaliteit

Eindelijk schakelaars die en mooi zijn en een goede kwaliteit hebben. Hun geld waard. En super snelle en nette levering.

Mooi produkt, goede en snelle levering

Ook goede adviezen gekregen m.b.t. Keuze en aansluiting.

Scheelt niet zoveel kan wel zo

Unieke schakelaars, alles netjes verpakt en snel geleverd.

Unieke schakelaars, alles netjes verpakt en snel geleverd. We hebben er al veel complimenten over gehad.

Goed geholpen

Snel geregeld, klant tevreden De beoordeling kan je niet negeren dit moet je jammer genoeg invullen!!

Super mooie schakelaars ontvangen!

Perfect en snel geleverd!

Prima en goed geregeld

Goede service en wanneer nodig mondelinge toelichting , top .

snelle service goede kwaliteit

fijne positieve ervaring

Goed zoals het hoort te zijn

Snelle levering. Juiste materialen. Snel en duidelijk antwoord op mijn mails.

Heel vriendelijk contact!

Mijn vragen per mail werden zeer vlot en vriendelijk beantwoord.

Een zeer betrouwbare partij die kwalitatief maar helaas prijzige spullen levert.

+ betrouwbaar + fijne communicatie betreft naleveren product + snelle leveringen + - vrij prijzige producten

snelle en nauwkeurige levering!

Prima en nauwkeurige levering!

Hele fijne service

Vrij snel reageren op vragen en geen poespas.

Plantageweg 11b

3833 AZ Leusden

Over De Oude Schakelaar

Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling dan zit je goed bij ons. De Oude Schakelaar is gespecialiseerd in porselein en bakeliet schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Het bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl