Vriendelijk en service gericht

Denkt met je mee..

Fantastische, goede service!!!

Super geholpen.

Wij zijn zeer tevreden,snelle levering.

Er was een schakelaar kapot,en kregen vrij snel een nieuwe toegestuurd. Geen probleem.

Persoonlijke info en correct afhandeling bestelling

Ook via de telefoon keurig uit de doeken gedaan hoe een en ander geregeld moet worden en tussentijdse aanpassingen worden meegenomen on de uiteindelijke bestelling

Kwaliteitsproducten en een goede service!

Ik had wat tips nodig m.b.t. de producten die geschikt waren. Al mijn vragen werden snel en kundig beantwoordt. Het resultaat mag er zijn!

Fijne ervaring, denken ook met je mee bij problemen.

Super ervaring. Denken ook mee, dat is erg fijn.

Goede kwaliteit en design makkelijk en snel in huis.

Wij wonen in een mooi huis uit 1931 met veel oude stijlelementen. Er gaat weleen iets kapot maar vind je dan een goede vervanging? Een mooie retro schakelaar vind je niet op veel plekken. Er is wel veel prut dat veel moet lijken maar weinig kwaliteit biedt. Bij de Oude Schakelaar vond ik wel kwaliteit. Dat mag dan ook iets meer kosten.

Mooie artikelen die hun geld meer dan waard zijn.

Erg snelle levering.. alles ging erg makkelijk via de website. Wij zijn zeer tevreden .

Mijn ervaring in 1 zin wordt er gevraagd. Ik kan het af met 1 woord. Perfect!

Snelle levering, vriendelijk chatservice en zeer klantvriendelijke website.

keurig afgehandeld, mooi spul

Om eens te kijken een bakkeliet schakelaar en stopcontact besteld. Mooi spul dus. Het spul was wat later dan beloofd, maar de persoonlijke benadering en uitleg maakten dit goed.

Goede service, mooi nieuwe oude schakelaars

Mooie nieuwe oude schakelaars

schakelmateriaal wat afgemonteerd zeer mooi overkomt.

Cai inbouw doos met afdekplaat , is hirschmann inbouwdoos van 9 euri. Is werkelijk veel te duur, en das jammer.

Zeer hulpvaardig.

Producten werden snel verzonden. Toen ik er niet uitkwam om ze zelf te installeren, werd ik direct geholpen met telefonische instructies hoe ik een en ander in elkaar moest zetten.

Hoogwaardig schakel materiaal authentieke uitstraling

Ik heb gekozen voor de oude schakelaar om mijn hal in retro stijl af te maken met schakelaars van de oude schakelaar. De uitstraling van het materiaal past prachtig in het geheel en zit de puntjes op de i. Komt bij dat achter het bakeliet kwalititatief goede materialen zijn gebruikt daar waar ik naar op zoek was. Even contact gehad met de leverancier en goed advies gekregen wat heeft geleid tot de juiste keuze.

Goede service en duidelijk communicatie ivm backorder

super

Kreeg direct antwoord en snelle afhandeling.

Mooi spul precies wat ik zocht ouderwetse kwaliteit

Klantvriendelijk

Héél klantvriendelijk, snel en meedenken. Al had De Oude Schakelaar niet alles voor ons in huis, zijn wij dik tevreden. Retourneren absoluut geen probleem, snel geregeld en snel geld retour.

Hier weten ze echt wat service is........

Ik heb hier al meerdere keren besteld voor ons nieuwe huis (uit 1938) diversen soorten bakeliet schakelaars besteld. Ik was een keer vergeten een onder deel bij te voegen een muurplaatje, erg belangrijk. Een dag na het plaatsen van de bestelling werd ik er op geattendeerd dat ik echt niet zonder kon erg fijn want zoveel verstand heb ik niet van bakeliet schakelaars. Ook besloot ik na bestellen en het ontvangen van een bestellingen, dat het misschien mooier was om ipv de door mij bestelde zwarte schakelaars toch maar te vervangen door witte. Na contact opgenomen te hebben mocht ik ze terug sturen en werden ze zonder problemen omgeruild. Dat is nou service. Ik zeg niet twijfelen maar gewoon bestellen. Goede service, snelle levering wat wil je nog meer.

Persoonlijk advies en service - topkwaliteit producten

Zelf hou ik van oude materialen, bij de oude schakelaar vindt je de oude look in een nieuw en veilig jasje - niet onbelangrijk - de producten zijn van goede kwaliteit - bij het aansluiten was vermoedelijk wat misgegaan - na een belletje met de medewerker / eigenaar vertelde hij ons dat er een "reserve zekering" in het product (dimmer) zat en kregen we deze alsnog aan de praat. We hebben nu de zwarte stopcontacten in de keuken en badkamer. Niet het goedkoopste als je het vergelijkt met de bouwmarkt - maar je hebt dan ook een unieke eyecatcher als schakelmateriaal in plaats van een goedkoop " heeft iedereen " stopcontact. Ik zou niet anders willen :-)

Goede service, snelle levering, goede verpakking en mooie producten.

Materialen van goede kwaliteit en worden vlug geleverd.

De ideale eye catcher !

Heel veel leuke dingen, waar ik heel hebberig van werd! Wij zijn onze eigen tiny house aan het bouwen en hebben straks maar 1 lichtknop. Daarom hebben wij gekozen voor een mooie zwarte van bakeliet met 2 knopjes. We hebben 2 kleinere muur lampen ipv 1 grote en kunnen hierdoor ook nog is apart bedient worden. Ideaal !

Goed advies gekregen, mooie spullen en snelle levering.

Plantageweg 11b

3833 AZ Leusden

Over De Oude Schakelaar

Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling dan zit je goed bij ons. De Oude Schakelaar is gespecialiseerd in porselein en bakeliet schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Het bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl