Pluspunten

Vriendelijk en klantgericht. Snelle service. Goede kwaliteit en scherp in prijs.

Pluspunten

Je wordt super geholpen met advies en zeer goede en nette levering

Kan ik niet bedenken, het is gewoon goed

Pluspunten

goed materiaal vlotte levering en service

Pluspunten

Zeer correct te woord gestaan, snelle levering

Ik weet niet of de dimmer die ik gekocht heb op een of andere manier verkeerd is geinstalleerd, maar de knop van de dimmer zorgt, als hij helemaal aangedrukt wordt, dat hij net niet meer schakelt. Als ik de knop dan iets ‘terug trek’ doet hij het weer een aantal keren tot hij weer helemaal maximaal aangedrukt zit, en dan schakelt hij net niet meer aan en uit.... En als ik in het vakje hieronder mijn email adres invoer kan ik het blokje versturen niet meer indrukken, dat valt dan op het scherm van mijn telefoon buiten beeld Mijn email adres is

Pluspunten

Snel en adequaat antwoord over de levering. Ook de extra vragen snel beantwoord. Top

Pluspunten

Correct

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verwerking van je order. Product wordt goed ingepakt en een persoonlijk bedankje op de bijgevoegde pakbon. Top!

Pluspunten

Snelle en zeer vriendelijke service

Pluspunten

Zeer netjes en vakkundig geholpen. Bellen of even een app verzenden en je krijgt direct antwoord. Weet waar ze over praten en komt met oplossingen. Wij zijn heel blij met de het oude schakelmateriaal in ons rijksmonument.

Pluspunten

Snelle levering, met persoonlijk bedankje, erg leuk!

Pluspunten

snel

geen

Pluspunten

Goede communicatie ivm iets latere levertijd delen

Pluspunten

Goede en persoonlijke service en snelle levering van materialen

Pluspunten

Snelle en goede service en communicatie. Producten voldoen aan onze verwachtingen.

Pluspunten

Top, goed contact

Pluspunten

Snelle levering. Prima product.

Pluspunten

vlotte werking en soepele aanpassing bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk aanbod, goeie service

Pluspunten

soepelheid klantvriendelijk

chat sessie werkt niet op zaterdag...vermelden wanneer chat niet werkt

Pluspunten

Overzichtelijke website, duidelijk betaalgemak, snelle service en er wordt niet slechts alleen geleverd er wordt zelfs meegedacht. Ik vergat bij een schakelaar een afdekplaat mee te bestellen en ik kreeg keurig een bericht om mij daarop te attenderen. De bestelling werd even on hold gezet en vervolgens na de bestelling compleet te hebben gemaakt alsnog razendsnel uitgevoerd en had ik het pakketje de volgende dag keurig geleverd gekregen via dhl. Meer dan voldoende service en groot vertrouwen om weer een volgende bestelling uit te voeren. In mijn geval geen twijfelmoment om er vijf sterren van te maken.

Vooral op deze wijze verder gaan.

Pluspunten

Mooie eenvoudige duidelijke website

Plantageweg 11b

3833 AZ Leusden

Over De Oude Schakelaar

Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling dan zit je goed bij ons. De Oude Schakelaar is gespecialiseerd in porselein en bakeliet schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Het bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl