Pluspunten

Prima service, ook buiten de garantie. Vriendelijk en behulpzaam.

Ga zo verder,en houd voor al ook de aftersales zo als ik door jullie ben geholpen.

Pluspunten

Knap materiaal, prima service en dienst-na-verkoop! Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

materiaal besteld en geleverd in 2017. prijs conform elders

1 schakelaar besteld. hoeveel smeekbedes voor een beoordeling al?

Pluspunten

Snelle leveringen

Pluspunten

mooie produkten, geleverd met een persoonlijke groet!

Wordt niet te groot, de persoonlijke touch is belangrijk bij dit soort producten!

Pluspunten

Zeer duidelijke website. Prachtige produkten. Geeft snel antwoord na een vraag. Zeer vriendelijke benadering. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle afhandeling en er wordt meegedacht aan oplossingen! Prima service die je helaas niet vaak meer tegenkomt...

Pluspunten

Snel antwoord op mijn vragen, en vlotte afhandeling van mijn aankoop, prima dus.

Pluspunten

Snelle response en verzending. kwaliteit stopcontacten erg goed

geen, hou het zo

Pluspunten

Snelle reactie, prima afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering van mooie spullen.

Pluspunten

Snelle en goede levering. Mooie producten

Pluspunten

Goed advies, en te gekke hulp bij het verlaten van onze bestelling. Mooie stopcontacten gekocht, mooi mooi mooi

Pluspunten

Prachtig aanbod Duidelijke site Volledige informatie Fantastische service

Het filter werkt niet. BV: zowel voor vochtige ruimtes als wel rolluik materiaal, krijg ik beide opties tegelijkertijd ipv: die combinatie is niet mogelijk. Ik zou graag in een paar foto's alle mogeljkheden zien naast het portfolio (wat ik prachtig vind!)

Pluspunten

Levering prima, klopt prima met het bestelde.

Inzetplaat coax belachelijk duur, bijgeleverde coax wcd is hirschman met de hoekjes afgeknipt.

Pluspunten

reageert onmiddellijk goede service prachtige producten

Pluspunten

Prachtig schakelmateriaal en super snel geleverd!

Pluspunten

prachtig en uniek materiaal, zeer goed verpakt en super goede service!

Pluspunten

Direct contact met de klant. Actief meedenken.

Pluspunten

Snelle levering van prachtige schakelaars.

USB laad punt voor mobieltjes en tablets ook handig

Pluspunten

Snelle levering en persoonlijk contact!

Pluspunten

Goede en duidelijke beschrijvingen op de site Snelle service en alles correct verpakt. De materialen zijn degelijk en natuurlijk geweldig mooi. Ook het contact met de leverancier is goed.

Het schakelmateriaal ziet er prachtig uit, goede communicatie via mail over de levering. Maar de dienst van dpd was beneden maat. Er was mij gezegd dat het op woensdag geleverd werd. Aangezien we geen electriciteit hebben op dit moment heb ik de hele dag op de deur gelet, zonder dat ik weg kon. Vaak gechecked op de website van dpd via de trackingcode, maar de info die ze daar leveren is zeer minimaal. Was mij dan oon niet duidelijk op hun site wanneer ze zouden komen, niet de dag en zeker niet welk uur. Woensdag voor niets gewacht. Heb naar hun betalende nummer 15ct per miniut gebeld, om een niet zo vriendelijk persoon aan de lijn te hebben. Deze kon mij geen duidelijkheid geven, en kon ook geen bericht doorgeven aan de chauffeur dat hij even opbelt als hij er is, want zonder electriciteit werkt de bel niet. Donderdag de hele dag in spanning op de deur gelet, want totaal onduidelijk hoe laat ze zouden komen. Dus ik ben zeer ontevreden over hun service. Dit zou voor mij een reden zijn om de volgende keer ergens anders te bestellen, waar een trackingscode wel informatie geeft. Verder dus wel heel tevreden over de oude schakelaar, maar aub verander iets aan de levering...

Pluspunten

Super! Zeker de snelle reactie op een vraag via Whatts app! Snelle keurige levering, zeker een aanrader!

Plantageweg 11b

3833 AZ Leusden

Over De Oude Schakelaar

Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling dan zit je goed bij ons. De Oude Schakelaar is gespecialiseerd in porselein en bakeliet schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Het bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl