Perfect materiaal en dienst

Perfect en perfect :-)

Snel, goed, en prachtig spul.

Prima website, snelle levering, en heel mooi mooi schakelmateriaal.

Prima zaak, snelle levering.

Ik ben zeer tevreden met de verwerking van een bestelfout die ik gemaakt heb. Werd probleemloos opgelost.

Uitstekende service!

Goed product en heel fijn geholpen.

uitstekend

Mooie schakelaars, snel bezorgd en prima service

Mooie oude uitstraling van de stopcontacten

Mooie stopcontacten. Voldoen ruimschoots aan de verwachtingen Zoeken op de site kan beter. Bijvoorbeeld door suggestie toe te voegen aan gezochte produkten

Identiek product zoals afgebeeld op de site

De bestelde items zijn exact hetzelfde zoals omschreven en zichtbaar op de site. Je koopt dus echt wat je nodig hebt. Jammer dat ons huis al volledig was ingericht met andere schakelaars voordat we deze site leerden kennen! ;-)

Mooie materialen, denken mee. We hebben zowel bakeliet als kunststof schakelaars en contacten, daar zit prijsverschil in. Na telefonisch contact gaven ze het advies wat zichtbaar is bakeliet en de rest kunststof. Ziet er mooi uit en verschil van afstand zie je bijna niet. Prijstechnisch wel aantrekkelijker, ook de inbouwdozen goed advies ivm oude wand. Wat heel fijn is dat wat je over hebt niet binnen een maand terug gestuurd hoeft te worden. Met een oud klushuis red je dat niet en is een meer een langer termijn project.

Geweldig goede service!

Heel goed geholpen. Contact op genomen via Whatsapp. Na 5 minuten al antwoord op al mijn vragen en heel goede uitleg en begeleiding bij het kiezen van het juiste materiaal. Heel snelle levering. Woensdag besteld vrijdag in huis. Heel tevreden, top service

Een snelle vlotte service!

Duidelijke website met een snelle en vlotte service, had de materialen de dag na bestelling al in huis.

Goede communicatie en snelle levering. Plus het meedenken van de medewerkers

Prima advies en service.

Probleem eerst voorgelegd. Erik reageerde snel en dacht goed mee. Spullen besteld en de volgende dag in huis. Makkelijk te monteren.

Mooie materialen goede kwaliteit

Vriendelijk bedrijf,leuk bedankt kaartje bij de verzending.

Eerst moeizaam maar uiteindelijk goed

Heb de bestelling in delen mogen ontvangen. Fabrikanten had niet alles op voorraad. Begin was de communicatie er niet, uiteindelijk alles goed opgelost.

Meer dan tevreden!

Klassieke deurbeldrukker en bel besteld. Vandaag ontvangen en meer dan tevreden. Ziet er degelijk uit en smoelt fantastisch.

Prima producten en prima levering

De kwaliteit is goed en de levering is stipt.

toffe nostalgische deurbel

De deurbel werkt prima en staat er mooi bij en werkt naar behoren zoals het hoort.

Levert defect product en weigert retour

3 producten besteld. Een zit kapot in het doosje. Verkoper beschuldigd mij van montagefout en weigert retour. Argument is dat de leverancier nog nooit een fout heeft gemaakt, dus moet wel aan mij liggen. Pas op met deze webshop! Levert defecte producten. Zeer slechte service.

Goed contact

Mooie spullen gekocht maar er was nog onduidelijkheid door onervarenheid van onze kant. Dit werd heel snel via whatsapp contact opgelost. Mooie kwalitatief hoge materialen. Hebben er al een paar keer besteld. Vooral heel fijn dat het contact zo snel is. Bijna meteen een bericht terug via whatsapp.

Top assortiment, verrassende service.

Het assortiment is uitgebreid. Service is uitstekend en verrassend leuk.

Goed product

Goed product ziet er goed uit tegen een redelijke prijs

TOP! Goeie snelle service, prachtig materiaal

Aardig, snel en prachtige schakelaars!

Snel antwoord als je vragen hebt

Heel fijn bedrijf!

Na een bezoekje aan de inspiratieruimte wisten we het zeker: we willen schakelmateriaal van De Oude Schakelaar. Erik heeft ons heel fijn en snel geholpen de materialen te kiezen en advies gegeven over welke stappen te zetten om het te laten passen. Inmiddels hebben we geweldige stopcontacten en staan we te popelen om de lichtschakelaars te monteren.

Prachtig en degelijk materiaal

Levertijd van een week is prima voor dit exclusieve materiaal en valt binnen het aangegeven termijn op de website. Materialen zijn prachtig en technisch degelijk.

Plantageweg 11b

3833 AZ Leusden

Over De Oude Schakelaar

Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling dan zit je goed bij ons. De Oude Schakelaar is gespecialiseerd in porselein en bakeliet schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Het bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl