super top!

Ze komen pro-actief met vragen zodat het in 1 keer goed gaat. De schakelaar werd in een mooi en leuk doosje verzonden net als het de schakelaar zelf. Dit gaf mij echt het Apple gevoel :) De volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen!

Gewoon dikke prima, snel en correct.

Gewoon dikke prima, snel en correct

Positief.

KPN was wat langzaam met het brengen van mijn bestelling. Waarschijnlijk zoek geraakt. Na een telefoontje met de oude schakelaar werd de bestelling bezorgd. Dank daarvoor. Goede service.

snelle bezorging, goede verpakking

positief

top

goede snelle service

snelle levering, prachtig product

De porseleinen wandcontactdozen zijn prachtig. En ze werden supersnel geleverd.

Zeer klantvriendelijk

Bakelieten schakelmateriaal voelt zeer degelijk aan en is ook degelijk. Ook met de lichtdimmer ben ik goed geholpen vwb de afdekplaten. Hierdoor kan ik gebruik blijven maken van mijn bestaande dimmers. Hoekjes eraf knippen en het past uitstekend.

Mooi product

Makkelijk bestellen en snelle levering. Ziet er super uit!

Toppers

Goede spullen, snelle bezorging..

Een keurig bedrijf dat een mooi product leverd

Een hoge kwaliteit voor een nette prijs

mooi materiaal, snel geleverd!

voldoet 100% aan onze verwachting!

Dit is mooi!

Mooi bakeliet schakelmateriaal. Echt goed spul en netjes verpakt. Zending kwam vier dagen te laat met wazige meldingen over de bezorgdatum.

Wegens vakantie liep onze communicatie wat scheef, maar dat is inmiddels rechtgezet. Ik ben erg tevreden over de service.

Fantastisch!!

Niet alleen erg mooie producten, maar ook een fantastische service!!

Prima product en snelle levering

nvt

Snelle service, goed materiaal

De Oude schakelaar levert snel en goed materiaal. Het ziet er precies uit als het oude bakeliet, alleen met een goed en modern binnenwerk. De spullen worden netjes verpakt en met handleiding geleverd.

Prachtig !

Geeft precies de juiste sfeer die we zochten !

Goeie super snelle service

Korte wachttijd, mooie schakelaars Passen perfect bij onze inrichting van het huis Top…!!

Goede service en klantvriendelijk bedrijf

Wij hebben schakelaars en stopcontacten gekocht bij dit bedrijf om ons huis van 1921 na een renovatie te voorzien van jaren dertig bakeliet maar helaas niet overzien dat er geen dubbele stopcontacten geleverd kunnen worden. Dit werd té gecompliceerd voor ons om de meeste schakelaars en stopcontacten te plaatsen. We konden de bestelde aankoop retourneren.

perfect in onze jaren '30 woning

Bij het verbouwen van onze keuken hadden we de keus nieuw schakelmateriaal aan te schaffen. Omdat de keuken ook al typisch jaren '30 stijl zou worden, kon bakelieten schakelmateriaal niet ontbreken. Zodoende veel leveranciers bezocht, maar nergens zo fijn en snel geholpen als bij De Oude Schakelaar. Super kwaliteit en dito service! Voor de rest van ons huis komen we zeker terug!

Deskundige meedenker met ruimte voor creativiteit

Enthousiast na verdieping in het materiaal en de vormgeving, besloten een deel te bestellen. Het was boven verwachting! Staat prachtig in onze verbouwde woning. Bij vraagstukken kon ik laagdrempelig overleggen. Alles mocht retour wanneer wij niet tevreden zouden zijn. Super bedrijf! Zeker aan te bevelen!

HOPELOOS

Dramatisch. Dit spul is echt niet fatsoenlijk te installeren. Het stukwerk moet natuurlijk overal hersteld worden omdat de ronde afdekplaten onvoldoende afdekken. daarnaast ben je werkelijk alle speelruimte kwijt. Afdekplaten zijn ook te dik voor de dimmers dus die ga ik maar plakken want het moertje krijg je er niet op. Meervoudige afdekplaten bestaan niet uit een geheel maar zijn afgekorte platen waardoor je natuurlijk nooit strak ben. daarnaast kost dit een godsvermogen. IN een woord SCHANDALIG!!!!

Prachtige oude look

De producten zijn niet oud want die waren nog veel zwaarder mAr ze zien er wel zo uit je gaat helemaal terug naar de tijd van oma's huis voordat ze in een aanleun woning kwam. Ons huis wordt hiermee weer voor een deel in oude staat hersteld en kan zo nog jaren mee.

Prachtig materiaal, geweldige service!

Erik heeft heel goed geholpen, reageert snel en het materiaal is prachtig. Niets dan lof voor De Oude Schakelaar!

Enorm servicegericht bedrijf

Erik heeft veel werk aan mij gehad…. Ik ben niet zo technisch en heb verschillende keren moeten bellen, bestellen en retourneren omdat ik het verkeerde besteld had. Hij heeft alle vragen beantwoord en alles echt geweldig opgelost. We hebben nu prachtig schakelmateriaal. Ik kan de oude schakelaar van harte aanbevelen.

Plantageweg 11b

3833 AZ Leusden

Over De Oude Schakelaar

Als je op zoek bent naar nieuw en veilig schakelmateriaal met een oude uitstraling dan zit je goed bij ons. De Oude Schakelaar is gespecialiseerd in porselein en bakeliet schakelmateriaal. Een klant zei onlangs: ''Het is modern schakelmateriaal in een echt oud jasje''. Het bakeliet en porselein wordt namelijk nog echt met de hand gemaakt in Duitsland. De fabriek doet dit al meer dan 100 jaar. Heb je een stopcontact, schakelaar, dimmer of zelfs een USB aansluiting nodig met een retro uitstraling? Kijk dan eens op onze website. Vriendelijke groet, Erik Tijmense De Oude Schakelaar www.deoudeschakelaar.nl