Filtre

Voor herhaling vatbaar

Ik was op zoek naar een voedingssupplement die niet te verkrijgen was bij de apotheker wegens onbeschikbaar bij de grossist. Telefonisch contact opgenomen met Bioflora en op een vriendelijke en snelle manier geholpen door een medewerkster van de winkel. Online de bestelling geplaatst en betaald. De dag daarna product ontvangen. Snel en op een vriendelijke manier geholpen, in de toekomst ga ik zeker mijn voedingssupplementen bij Bioflora bestellen.

TOP SERVICE

Beste. Eerst een foute levering wat overal kan gebeuren, maar nooit leuk is want je vertrouwt erop dat alles wat je nodig hebt (medicatie!) ook zal aankomen. Dan meld je het bedrijf dat er een fout is gebeurd en binnen de kortste tijd wordt de foute levering gratis vervangen. Dit heb ik nog niet meegemaakt. Dus ja TOP SERVICE, waarvoor dank.

Snel-correct

Snelle levering en afhandeling

Nvt

Prima prijs, snelle levering en goed verpakt.

Prima prijs, snelle levering en goed verpakt.

Goed advies!

Goede service en goed advies

Goed product snel in huis

Fibrofit strong is een goede ondersteuning voor mensen met fibromyalgie. De prijs is net iets lager dan via andere leveranciers. Het was snel in huis.

Zeer snelle en correcte levering!

Mijn bestelde producten waren de dag na mijn bestelling reeds geleverd! Topservice!!! Merci!

top van bestelling tot levering

alles is volledig correct verlopen, juist behandeld, duidelijke info qua bestellen, en levering, tussentijds word je als klant ook voldoende geinformeerd ivm de stand van zaken van je levering, alles top!

super

prima service

super

snelle levering,duidelijke communicatie per mail

Uitstekende service

Snel geleverd, een aanrader

Top producten

Alle producten zijn excellent.

Zo snel in huis.

Op voorraad en een super snelle levering wat heel fijn is als je bijna zonder zit.

Zeer vlot en behulpzaam!!

Zeer vlot en behulpzaam!! Steeds met goede raad bijgestaan.

Snel mijn bestelling ontvangen, goede communicatie over de levering, volgende keer kom ik weer bij jullie terug

Snelle en attente levering

Product is snel geleverd met een attente sticker(thank you) op het doosje. Dit geeft een persoonlijk tintje en viel voor mij goed in de smaak!!!!

Uitstekende service

Heel snelle en goede levering van het product.

Prima Producten tegen scherpe prijzen

Goede producten tegen een voordelige prijs.

Positief

Helpend, meedenkend, met inlevingsvermogen, altijd reactie terug en goede producten

Klantenservice en klantvriendelijkheid 10/10

Zeer begripvol, snelle reactie en super vriendelijke medewerkers bij de klantenservice. Ik ben heel goed geholpen! Levering zoals altijd super snel.

Snlle levering, uitstekend product!

Het product werd snel geleverd en was prima!

Deskundige informatie. Prima producten.

Deskundige informatie. Prima producten.

Goede producten en snelle levering

Mijn bestellingen ervaar ik als zeer positief. Telkens weer geniet ik van de goede producten en de service is perfect. Ook een snelle levering is fijn. Kortom, ik kan iedereen het aanbevelen. Voor mij niets anders meer.

Ruime keuze, scherpe prijs en snelle levering

4 Breestraat

Putte 4645ED