Filtre

Heel tevreden

Ik ben overal heel content van behandeling/comsultatie . Mvg Tomas

Top product tegen een goede prijs en razendsnel bezorgd

Ik ben heel tevreden met de producten en service

Ik gebruik al een tijd verschillende supplementen van Bioflora en heb het gevoel dat ik er veel baat bij heb.

Zeer verzorgde en snelle bezorging!

Zeer verzorgde en snelle bezorging! Altijd bijgestaan met goede raad.

snelle levering en prima prijs kwaliteit verhouding

snelle levering en prima prijs kwaliteit verhouding

Snelle en goede service

Zuivere vegetarische en veganistische supplementen, prima service

Deze vorm van Vitamine C (ascorbinezuur), is een in water oplosbare voedingsstof die helpt bij het aanmaken van collageen (een belangrijk eiwit in het lichaam) en fungeert als een krachtige antioxidant om ziekten te helpen voorkomen. Zitten geen hulpstoffen in die de opname belemmeren of allergieën veroorzaken en zijn vegetarische capsules, veganistische supplementen. Draagt bij aan de normale werking van de bloedvaten, immuunsysteem, helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen en voor een normale energie-huishouding. Levering en communicatie zijn altijd perfect bij Bioflora Health (meerdere keren besteld) !

De fles werd heel goed ingepakt zodat hij niet kon breken. Heel tevreden! Prima service!

Top snelle levering

Goede kwaliteit

Ruime keuze - snelle verzending

Ruime keuze en supersnelle levering

Altijd topproducten aan de scherpste prijzen en vooral altijd een persoonlijke touch op je paktje !

Ik bestel al onze Bonusan-producten graag bij Bioflora Health Products en telkens weer hebben jullie de scherpste prijs. Ik verwonder mij ook telkens weer over de snelheid waarmee jullie leveren en het leukste vind ik de stickertjes op je pakje van "dankjewel"… kleine dingen die een goed gevoel geven. Jullie zijn toppertjes !

Betrouwbaar, snel en uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.

Duidelijke website, goede en directe klantenservice .

Correct, direct

Snelle service en in orde

Goede ervaring Snel en netjes verstuurd dus e3g tevreden

super en snelle service

snelle en degelijke service!

Niet aan te merken, prima !,

Om nog meer de keren een bestelling te plaatsen, alles top.

Snelle service, eerlijke prijzen

Sneller gekeverd dan verwacht.

Prachtig boek!

Heel mooi boek. Ik ben er super blij mee. Ook de levering was zeer snel en het boek was goed ingepakt zodat het niet beschadigd kon worden.

UItstekende website

Hele goede website en service. Zeker aan te bevelen

Erg blij met de snelle verwerking van mijn bestelling. Goede informatie ook rondom de leveringstatus

De bestelde producten zijn heel snel in goede orde ontvangen, en het pakketje was ook digitaal goed te volgen.

Goede producten en service

Goede producten en snel geleverd.

Zeer klantvriendelijk!

Bestelde drie prachtige stolpjes bij Bioflora Health Products. In no-time werden ze, zeer professioneel ingepakt, geleverd. In de mail hadden ze zelfs het tijdstip van levering aangegeven. Zeer klantvriendelijk dus!

Goed aanbod, correcte afhandeling

Mijn ervaring tot nu toe: Mooi aanbod in natuurlijke hulpmiddelen Snelle verzending (met eens n uitzondering) Correcte afhandeling

Super snelle en goede leverin

4 Breestraat

Putte 4645ED