super service...

na het vragen van advies besloten om een nieuwe multivitamine te gaan gebruiken ben nog niet zover dat ik daar een oordeel over kan geven! kan wel een oordeel geven over het gegevn advies van chris lauwers! zoveel keus en wat te doen! het advies gaf me de doorslag in mijn keuze! dank nog en dank voor supersnelle levering, top! groet, m@rgo *= )

helemaal oke

vrijdagavond besteld , dinsdag geleverd

Goeie website, prijs en chat...

slechts één product vond ik elders goedkoper maar in totaal toch heel wat voordeel ook mede door kortingscode

Goed maar vergissing...is menselijk...toch

Verkeerde product gekregen...moest darmocare pre zijn....ik kreeg fibroPur Inulin Fos

Onberispelijke service

Omdat ik het product wat ik heb besteld al kende, was het niet noodzakelijk dat ik advies kreeg daaromtrent. Ik kan alleen maar bevestigen dat omtrent mijn bestelling alles is verlopen zoals het hoort te zijn : Bestelling geplaatst, onmiddellijk feedback gekregen, goed inzicht gekregen qua leveringstraject/-datum

Uitstekend!

Snelle levering en goede prijzen. UITSTEKEND!!

Tevreden

Snel geleverd en goed verpakt.

Goed product! Snelle levering.

Tot nu toe zeer tevreden!

Snelle levering en waar voor mijn geld

Ik heb vloeibare vitamine B12 besteld. Dit werd heel snel geleverd en het product voldoet aan de verwachtingen.

Goede ervaring!

Top service!!

Uitstekende service

Voor de tweede maal besteld en opnieuw tevreden. De producten werden snel en correct geleverd. Ook scherpe prijzen voor de producten.

So far so good :-)

Ik ben tevreden met wat ik tot nu toe als ervaring heb met Bioflora! Ruim aanbod en voldoende info. Overzichtelijk.. Ik kijk zeker terug bij hen als ik nieuwe supplementen nodig heb..

Fijne natuurlijke producten die mijn herstel en gezondheid positief beïnvloeden

Zeer snelle levering

Door de duidelijke structuur op de website, vond ik snel wat ik nodig had. Zeer snel geleverd. Super, wat kan je daar nog meer over zeggen.

Snel verzonden

Snel verzonden

Supertrevreden

Snelle levering, mooie producten voor een goede prijs!

Snelle en goede service

Zie boven

Bioflora zorgt uitstekend voor mijn flora !!!

Stoelgang is veel beter met jullie product en prostaat ook beter.

Snelle verzending en tevreden over het product.

Erg goed

Ruime productkeuze, bestellen gaat erg vlot. De bestelling komt heel snel aan. Goede klantenservice. Goede, kwalitatieve producten. Wel beetje prijzig.

Levertijdverg lang ( 6 dagen)

Over de producten kan ik nog weinig zeggen. Ga nu pas beginnen.

Zeer klantvriendelijk en ook nog snel

Had per abuis 2 x hetzelfde besteld en betaald. Dit werd dezelfde avond nog hersteld en 1 dag later was het bedrag terug gestort. Super

Ruim aanbod, goed advies en goede service!

Bioflora Health Products biedt een uitgebreid assortiment aan. Als je vragen hebt over een product, krijg je snel degelijk advies. Bestellen gaat vlot en de levering laat niet lang op zich wachten.

Vlot alles kunnen vinden en snelle levering

Handige site en super goede snelle service

4 Breestraat

Putte 4645ED