Overal product uitverkocht. Bij jullie niet en snelle levering voor nette prijs

Correcte, snelle service

Met correcte prijzen!

Aanbevolen, top webshop

Synerga is een fantastisch product!

Synerga wil ik aan iedereen aanbevelen die problemen heeft van neus tot mondslijmvlies tot longen, darmen en baarmoeder!!! Bij alle ontsteking van slijmvlies toepasbaar!!!

Snelle levering en goede communicatie.

Ik heb meerdere keren besteld bij bioflora en dit bavalt mij goed, er is snelle en duidelijke communicatie bij vragen of opmerkingen en de leveringen worden ook netjes afgehandeld.

Een goede service en vriendelijk

Waterfilter besteld. Er kwam vrij snel een mail met daarin beschreven dat de laatste in de fysieke winkel was verkocht maar dat ze het showmodel konden aanbieden met 20% korting en nieuwe filters. Top!! Daar gingen we zeker mee akkoord. De waterfilter is gisteren geleverd helemaal blij. Ook heb ik een mail ontvangen waarin werd gezegd dat de korting weer teruggeboekt zou worden op mn rekening. En zie daar de korting is weer teruggestort. Dit bedrijf doet wat het belooft.

Thorne leverancier in Nl!

Erg blij dat Thorne supplementen verkrijgbaar zijn, top!

Great!

Unique, quality products that can't be found easily in other webshops. Delivery was fast as well and I even received a small present:) All in all, reliable, customer friendly shop.

Goed advies

Redelijk snel, jammer van de kleine potjes

Redelijk snel met leveren.. alleen jammer van kleine potjes met 60 capsules ipv 120 inhoud..

Een prachtig apparaat

Nadat hij met de post gekomen was, pakte ik hem uit en vond een heleboel onderdelen. Al het filtermateriaal was apart verpakt. Gelukkig zat er een goede gebruiksaanwijzing bij. Het was een hele klus om hem gebruiksklaar te maken en toen moest ik nog een tijd wachten tot het water naar beneden gezakt was. Het eerste glaasje was de beloning: dat smaakte heerkijk. Ik ben blij dat ik uiteindelijk gekozen heb voor een exemplaar van glas. Als het reservoir gevuld is met water heb je een kristalhelder zicht op de filters en de stenen. Ik drink nu dagelijks basisch water. Ik verwcht er veel van voor mijn gezondheid.

Helemaal goed!

Eigenlijk ging het winkelen precies zoals het hoorde.

Top levering

Het supplement ga ik nu gebruiken,ben erg benieuwd

Goeie producten, goeie klantenservice

gewoon goed

snelle service en een goed product

Zeer snelle service, mijn huisnummer had ik niet ingevuld en werd al snel gebeld hiervoor

Zal er in de toekomst zeker weer een bestelling plaatsen.

zeer goed

zeer goed snelle levering

Geweldige service ! Vandaag besteld morgen in huis!

Supersnelle verzending! Ben daar heel blij mee!

Uitstekend product netjes bezorgd

Het product wat ik zocht kocht ik normaliter via de huidtherapeut en toen zij het nog moest bestellen besloot ik 't zelf te bestellen via 't internet Bioflora was duidelijk de goedkoopste aanbieder en dat met een snelle levering!

Snelle levering, maar weer verkeerde adres

De eerste keer dacht ik dat het mijn typfout was. Maar nu mijn bestelling voor de tweede keer op het verkeerde adres is geleverd (nr 9 ipv 8), denk ik toch dat er iets fout gaat met het invulformulier.

Heel erg tevreden over de service. Was vergeten mijn huisnummer in te viernes bij de bestelling. Maar werd snel opgelost. Zeer tevreden!!!

Snelle service en een verscheidenheid aan producten voor een goede gezondheid

Ik heb Bioflora Health Products leren kennen via mijn osteopaat. Hij schreef me voedingssupplementen voor om mijn gezondheid te ondersteunen. Bij jullie kon ik deze supplementen vinden aan een redelijke prijs. Dus mooi meegenomen niet? En nu bestel ik regelmatig online de voedingssupplementen die ik voorgeschreven krijg van mijn arts of osteopaat. Bioflora Health Products heeft een ruim assortiment en ik vind er steeds wat ik nodig heb!! Super!!

supersnelle levering

ik heb de ene dag besteld en de volgende dag werd het al bezorgd zo snel!!! ,dat had ik niet verwacht heel fijn dan kun je direkt starten met de supplementen

4 Breestraat

Putte 4645ED