Beste supplement

Beste supplement die ik ken. Zer volledig en doet zn werk

Duidelijke site snelle levering.

Mijn eerste ervaring was top. Keurig alles heel snel geleverd.

Snelle en goede service

Telkens opnieuw ben ik verrast dat de producten er zo snel zijn. Nog nooit een foute levering gehad.

Mijn ervaring was succesvol!

Goede site gemakkelijk en duidelijk! Service erg goed en de bestelling was heel snel in huis.

Alweer top!

Alweer top!

Zeer snelle en correcte levering

Snelle levering van voorradige producten

Kwaliteitsvolle producten

Goede kwaliteit en heel veel keuze.

Uitgebreid aanbod, snelle service,.. wel 1 punt waar ik niet zo tevreden over ben; de punten die je verzameld bij je aankoop vervallen te snel. Ik kan ze nooit gebruiken omdat ze zo snel vervallen. Ik koop niet elke week iets. Zou ik dan beter wel doen zodat ik ze kan gebruiken? Ergens anders behoud je je punten gewoon tot aan de volgende aankoop.

Goede en snelle levering

Makkelijk te bestellen en spullen worden netjes verpakt en snel geleverd.

Gewoon super

Ja goede service vraag direkt antwoord

Persoonlijk contact na bestelling ivm levertijd zeer prettig

Na bestelling werd ik persoonlijk geïnformeerd over een iets langere levertijd (+ de reden waarom) en kon ik evt. kiezen voor annuleren. Ik heb die persoonlijke benadering als heel prettig ervaren. En uiteindelijk was mijn product er alsnog razendsnel!

Snelle levering. Top!

Kreeg direct een bevestiging en binnen drie dagen in huis.

Prima service!

Website werkt uitstekend, bestelling snel geleverd - no worries!

prima service

heel tevreden

- overzichtelijke website - (iets) goedkopere websites gevonden maar hier levering via Bpost met keuze om te laten leveren in Bpost kantoor in de buurt waardoor thuis wachten op levering niet hoeft - snelle levering - verschillende mails van Bioflora (naast die van Bpost) die je overzicht geven van de stand van de verzending

Meestal de voordeligste

Op Bioflora Health zijn de producten meestal het voordeligst te verkrijgen en de levering is snel!

Mijn bestelling van mijn supplementen was supersnel binnen, de extra hoeveelheid wordt z.s.m. nageleverd.

Vriendelijk

Prima, hoor!

goed produkt, netjes verpakt, tijdig geleverd :)

Producten op voorraad snel geleverd.

Fijn dat ik mijn favoriete gezondheidsproducten uit Amerika ook in NL kan kopen. Klein minpunt toen ik onder de flakons keek bleken de Herbal Blood en de PuraZyme van 09/20 te zijn. Nu vertrouw ik dit merk wel dus gebruik ik ze gewoon. De vraag is wel, worden deze producten wel voldoende gepromoot door jullie? Ik heb ze gekocht omdat ze bij mijn vaste leverancier uitverkocht waren.

Toppie!

zoals nu gewend een goede levering en een leuk spaarprogramma! Thx

prima en deskundig bedrijf

Jarenlang zijn we klant van dit mooie, eerlijke en deskundige bedrijf. We bestellen hier graag en zeer regelmatig. We zijn er blij mee.

Vlotte levering

De bestelling en levering gingen vlot

4 Breestraat

Putte 4645ED