Ik wilde mijn bestelling bij een post.nl punt laten bezorgen en met 1 telefoontje was dit geregeld. Erg fijn. Tevens een snelle bezorging
Hoi Els, wij zijn blij dat je tevreden bent!
Eerste keer dat ik bestelling heb gedaan ben heel tevreden over mijn bestelling had aangegeven dat ik mijn bestelling dinsdag wilde hebben ze ook gedaan . Nogmaals een tevreden klant bedankt!
Dat lezen we graag! U bedankt en tot de volgende keer,
De site is gebruiksvriendelijk en helder De levering was snel en goed.
Dankjewel Petra voor de leuke beoordeling!
Snelle levering, scherpe prijzen en keurig verzonden. Ook goede info tussen bestelling plaatsten en geleverd krijgen.
Hoi Krista, dankjewel voor je mooie beoordeling!
Ik was opzoek naar een specifiek product en heb dit gelukkig gevonden bij Bioflora Health Products. Snel en prima service zodat ik snel met het product kon beginnen.
Beste Christa, bedankt voor je beoordeling, hopelijk bevalt het product ook?
Goede producten en snel geleverd. De volgende dag al in huis !
Hoi Debbie, tof om te lezen dat u tevreden bent!
Zie boven!
Dankjewel Gabi!
Ik was op zoek naar een aantal producten en kon deze niet meteen vinden op de shop. Dankzij de chatfunctie werd ik heel snel geholpen door een vriendelijke dame. Ook had ik daarna, bij het afronden van mijn bestelling, het verzoek om mijn pakket bij een postNL locatie af te leveren. Dit heb ik ook via de chat gevraagd en dit was geen probleem. Super service, heel aangenaam en een uitgebreid assortiment.
Bedankt voor u mooie, uitgebreide beoordeling!
Via chat werd ik snel en duidekijk geholpen door medewerkster.
Hoi Brenda, blij dat u tevreden bent met onze dienstverlening!
Lage prijs en snelle levering. Aanrader!
Hoi Gerard, bedankt voor uw beoordeling!
Wat een uitgebreid assortiment aan producten. Heel fijn om persoonlijk contact te hebben bij vragen. Ik ga zeker vaker bestellen.
Dankjewel Cynthia!
Snelle levering en goede korting op de prijzen
Dankjewel Linda!
Een groot assortiment in de webwinkel. Onoverzichtelijk qua zoeken naar producten, zeer chaotisch. Het verwerken van een bestelling lijkt ook zo chaotisch te zijn. Bestelling 30-7-20 van 7 producten. Op 1-8-20 levering 4 producten. Op 18-8-20 ontbreken nog 3 steeds producten. 1 Product komt volgende week, van 2 producten storten ze het bedrag direct terug, ik ontvang een mail dat ze dit gedaan hebben. Op 1-9-20 ontbreken nog steeds 3 producten en is er geen bedrag teruggestort. Er zou bij het terugstorten een technische fout zijn ontstaan. Bedrag ander product ook terugstorten. Ik wacht af.
Beste Maria, bedankt voor uw review. Echter schrikken wij wel een beetje van uw reactie aangezien we u altijd op de hoogte hebben gehouden van de status van uw bestelling en met welke reden uw bestelde producten vertraging hadden. Ook hadden we aangenaam telefoongesprek waar we alles nog eens hebben toegelicht. Een terugstorting wordt bij ons altijd per direct doorgevoerd zoals we aan de telefoon hebben meegedeeld. Helaas was er bij mollie een technische fout en is deze niet doorgevoerd waarvoor onze excuses. Na uw melding hebben we dit per direct rechtgezet.
Wat we besteld hebben is een bekend product voor ons en bij jullie was dit het goed koopste.
Dankjewel Andre!
Ik ben uitermate tevreden over de service die BioFlora biedt. Het is voor hen geen moeite om met de cliënt mee te zoeken naar de beste behandeling. Producten die je bestelt, worden zeer snel geleverd waardoor je er snel mee aan de slag kan! Een topteam!
Hoi Iris, dankjewel voor de mooie beoordeling! Doet ons plezier om dit te lezen,
zeer snelle correcte levering
Dankjewel Sabine!
Zie boven, onnoemmelijke moeilijke website om on line te kunnen bestellen , het lijkt wel of men NIET wilt verkopen. Via de telefoon, internationale verbinding ( beter zou zijn een doorverbinding via een plaatselijke telefoon) toch via enig tegenstribbelen ( Moeilijke boekhouding) bestelling kunnen plaatsen. Naderhand bijzonder snelle en stipte levering van het gevraagde
Dankjewel Toon! We proberen dagelijks verbeteringen aan te brengen om het zo voor iedereen gebruiksvriendelijker te maken.
Heel tevreden
Dankjewel Mireille!
Hoi Claudia, bedankt voor de review!
Mijn shampoo bar is heel snel de volgende dag bezorgd. Ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling! Piepkleine tip: ga voor zero waste verpakking met bezorgen zonder bubbeltjesplastic.
Hoi Debby, bedankt voor je bericht en de tip! Hier zijn we mee bezig.
They are fast, reliable and usually have good prices.
Hi Luis, thank you for your review!
Ik ken dit bedrijf al vele jaren en heb alleen maar goede ervaringen. De prijs is ook goed, dus....
Hoi Henk, bedankt voor je bericht! Fijn om dit te horen.
Geen duidelijk uur van aankomst,
Hoi Francine, bedankt voor je bericht. Normaal krijgt iedereen een track & trace via de mail. Op deze manier kan je de status van uw bestelling volgen.
Alles verliep naar wens
Hoi Ankie, bedankt voor je review!
Goede overzichtelijke website met prima prijzen en een snelle levering. Breed assortiment, kortom aan te bevelen.
Hoi Martin, bedankt voor je bericht! Fijn te horen dat je tevreden bent.
4 Breestraat
Putte 4645ED