Duidelijke site en snelle levering.

Voorraad informatie op de site klopt. Na bestelling snel thuis. Betrouwbaar dus!

Super service!

Ik ben zeer tevreden over het product dat ik heb besteld op advies van Bioflora en ook dat ik het zo snel aan huis geleverd kreeg! het zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn. Ik zal zeker in de toekomst nog bestellingen plaatsen! Hartelijk bedankt!

Keurig, goed verpakt en heel snel geleverd.

Bestelling snel geleverd

Bedrijf heeft goede uitstraling

Ik ben een zeer tevreden klant.

Bioflora is een winkel met betrouwbare producten en een flexibel diensten.

klantvriendelijk

Snelle service, goede communicatie, vriendelijke en behulpzame medewerkers.

kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten en goed advies

Goede eerste ervaring...qua producten, prijs, communicatie en snelheid levering.

Prima verzorgd

Prettig contact gehad over de levering en alles netjes ontvangen.

Voordelig snel

Voordelig, snel en informatief over de levering

heel goed

mooie producten dank jewel

kwaliteitsproducten en prima service

Dit familiebedrijf doet meer dan enkel het te koop aanbieden van kwaliteitsproducten. Je kan er steeds terecht met je vragen en je krijgt er een degelijk antwoord. De bestelde producten worden zo snel mogelijk klaar gemaakt voor verzending. Doe zo verder!

Goede ervaring

Correcte en snelle behandeling van onze bestelling.

Goede service voor kwaliteit producten

top

top

Leveren snel, goed verpakt.

levering klop met wat er op de website staat,leveren snel,correct en goed verpakt, voor een goede prijs.

Prima service en bezorging

Gewoon heel nette en snelle service. Ook nette prijzen vergeleken met andere aanbieders van mijn product

vlot en goed

bestellen ging vlot en het pakket werd snel geleverd.

Schitterende prijs/kwaliteit, snelle levering

Schitterende prijs/kwaliteit, snelle levering

Prettig

Snelle correcte levering!

Zeer goede service

De betaling ging niet goed via pc. Ik werd direct geholpen via telefoon maar daardoor bleef mijn bestelling alleen een beetje langer onderweg. Maar supervriendelijk en behulpzaam !

Super service

Mijn bestelling wilde ik af laten leveren bij een post.nl punt, na 1 telefoontje was dit geregeld. En nog eens snel geleverd ook, top service

Neem nog maar enkele dagen het product.

Kan nog niet veel over de werking van het product zeggen omdat ik het nog maar enkele dagen gebruik. Over de bestelling en de levering ben ik heel positief. Gemakkelijk te bestellen en de levering ging heel vlot.

Goede producten en snel geleverd.

De producten lijken van goede kwaliteit en kunnen een tijdje nemen (goede hoeveelheid). De levering wordt snel in orde gebracht na de online bestelling.

4 Breestraat

Putte 4645ED