Erg goede service en alles milieuvriendelijk verpakt!

Een product hadden ze niet meer en er werd mij direct een alternatief geboden, verder goede service en alles verpakt in alleen papier en karton. Heel blij mee, nu hopen dat de aangekochte voedingssupplementen ook gaan helpen...

Doen wat ze zeggen

Zeer attente en snelle afhandeling van bestelling, bij eventuele vertraging (nu door Pasen) wordt snel contact opgenomen of dat een probleem is. Zeer attent! Verder netjes afgehandeld, verzonden met post, track&trace code krijg je vooraf. Ook is de webwinkel is onlangs verbeterd en kan nu beter vinden wat ik zoek. Moet dan wel het merk weten, anders is het nog altijd een vreselijk groot aanbod waar je doorheen moet scrollen. Ik ben weer erg tevreden

Eerste keer besteld. Top ervaring.

Verschillende shampoos van Morrocco Method besteld. Werd super goed op de hoogte gehouden. Volgende dag geleverd. Normaal bestel ik deze shampoos via Amazon. Nu dus voortaan bij Bioflora.

Makkelijk te bestellen, goede prijs, snelle bezorging

Duidelijke site, goede prijs, snelle en nette bezorging

Snelle en goede levering en producten

Mooie producten en snelle levering!

Snelle levering alles ok

Bestelling was er binnen 1 dag met de post!

Persoonlijk bedrijf met oog voor de klant!

Mijn bestelling had een beetje vertraging door de maatregelen i.v.m. coronavirus. Bioflora heeft mij goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke aanpak!

Prima service, snelle levering!

Snelle levering!! Thanks

Snelle levering!! Vriendelijk bedrijf!

Gewoon goed

Als enige in Nederland die het product op voorraad heeft die ik zocht. Na het stellen van een vraag over dit product snel beantwoordt. Levering ook vlot. Kortom: gewoon goed!

Betrouwbare producten.

Er word heel veel reclame gemaakt rond voedingssuplementen met beloftevolle en overdreven reclame die ik regelmatig in de brievenbus krijg van "Dema" Langs de andere kant is er ook veel kritiek en word homeopathie en voedingssuplementen als overbodig beschouwd als je gezond eet en word de overtollige vitamine afgevoerd met de urine. Homeopathie word zelfs als placebo beschreven. Mijn ervaring is dat voedingssuplementen zeker kunnen helpen als aanvulling om gezonder te kunnen leven en om grotere problemen te voorkomen. Vele jaren geleden verkreeg ik zelfs 2 maal een verbazend effect met homeopathie en kon telkens een kleine chirurgische ingreep vermeden worden.

geweldig gewoon

geweldige mensen en producten top

Fijn assortiment, goede service. Producten van Morrocco Method snel ontvangen. Heb ze nog niet geprobeerd maar zal vaker bestellen aangezien ze de enige zijn die dit merk verkoopt.

Heel snel en correct

Snelle levering.

Zeer vlotte en snelle service Zeer klantvriendelijk aan de telefoon TOP

Heel snelle service! Vriendelijk en duidelijk antwoord op mijn mail. De producten had ik de dag erna al. Netjes verpakt met een leuke attentie, echt heel fijn!

prima dienstverlening

uitstekende dienstverlening degelijk advies steeds ter beschikking voor eventuele vragen of problemen snelle levering van producten

Professioneel advies over de producten

Heb al meerdere keren besteld bij bioflora en heb iedere keer professioneel advies gekregen over hun producten. Snelle levering en goede service.

Perfecte en stipte levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snel en netjes!

Bestelling wordt gelijk op de post gedaan en keurig verpakt!

Producten zijn snel geleverd. Blij met de shampoos van morrocco method. Allemaal natuurlijke ingrediënten en vegan :)

Vriendelijke bediening en snelle service

Mijn pakketje werd met de meeste zorg en duurzaamheid ingepakt. Geen nutteloze plastic, geen vervelende reclame en als cadeautje kreeg ik er nog eens 2 theezakjes bij. Wat een leuke attentie! Van mij krijgt dit bedrijf een 10 voor de persoonlijke aandacht.

super ! uitstekend advies, correct, snel

Prima service!

Ik bestel regelmatig producten bij Bioflora Health Products. De leverancier heeft een servicegerichte en flexibele houding en de bestelde goederen worden snel geleverd.

4 Breestraat

Putte 4645ED