Snel op all vlakken

Vlot bestelproces en snelle levering. Goede producten.

Positief!

Goed geprijsd, snelle levering, overall zeer tevreden

Super, snelle service

Besteld en volgende dag in huis

Super snel bezorgd goed product

Super goed bedrijf nette levering goed product

EXCELLENT

ZEER GOEDE SERVICE

Uitstekend advies

Uitstekend advies en snelle levering

Je hoeft geen dagen te wachten op je bestelling

Vlugge levering is alvast top.

Wat het product betreft, zal pas merkbaar zijn op termijn...

Ashwaganda druppels besteld, en het werkt prima! De bestelling was er op anderhalve dag. Ben erg tevreden.

Aangename mensen. Fantastische uitwisseling en zeer snelle service.

Wat een fijne service en snel. De communicatie met de klant is super vriendelijk en zeer correct. Ik beveel. ullie aan bij vrienden van mij!

Eerste kennismaking boezemt vertrouwen in

Vlotte manier om te bestellen en te betalen Bestelling vlug geleverd. Nu nog het product leren kennen maar vermits het aangeraden is door mijn osteopaat heb ik er alle vertrouwen in

geweldig

Prima bedrijf met deskundige mensen en passie voor hun vak. Wij kopen er al jaren tot volle tevredenheid.

Prima verzorgd

In alle opzichten een 10!

Herstel product

Snelle levering, goed product

Heb het product vandaag in goede orde ontvangen,zeer tevreden over service product nog uit proberen.

Zeer snelle levering aan sterke prijs

Mijn eerste ervaring met Bioflora Health Products is zeer positief. Ruime keuze, snelle levering, scherpe prijs.

Goede producten.

Steeds een goede begeleiding en uitleg van de producten. Wel niet goed koop. Maar op een ander is het niet beter. Dus is de keuze snel gemaakt.

Heel snel

De service is erg goed. Ik word goed op de hoogte gehouden. Heel snelle levering. Duim voor uw service!

Helemaal top.

Snelle levering en Ibaris complex is qua samenstelling vrijwel identiek aan Iberogast. Twee zaken vallen hierbij op en dat zijn de prijs. Deze is een stuk voordeliger. Als tweede de smaak. Deze is iets minder lekker dan Iberogast maar als de werking goed is voor mijn PDS dan een kniesoor die daar op let. Kortom chapeau voor een prima product voor een prima prijs.

Snelle levering.

Goede prijs. Mooi op tijd geleverd.

Tevreden over producten en bezorgingstijd

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de producten, daarom zal ik bij herhaling blijven bestellen. Waar ik NIET tevreden over ben zijn de herhaaldelijke verzoeken om een referentie te schrijven na ELKE bestelling. Dat doe ik dus niet meer.

Altijd stipte en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Uitstekende service

Positief

De supplementen zijn altijd netjes verpakt met een leuk stickertje op de doos.

4 Breestraat

Putte 4645ED