De producten waren netjes verpakt en waren correct geleverd. ik weet niet waaraan het gelegen heeft, de bestelling is donderdag geplaatst en pas maandagmiddag geleverd. Er stond ook niet bij de bestelling wanneer er geleverd zou worden. Dit is nog een aandachtspuntje. Verder tevreden.
Hoi Birgitte, bedankt voor je beoordeling! Fijn te horen dat alles correct is verlopen. Wanneer het pakket geleverd zou worden kunt u altijd volgen via de track en trace die iedereen via mail ontvangt. Ivm vertragingen, dit staat ook duidelijk op onze homepage vermeld: Het Coronavirus houdt ons en iedereen nog in de greep. Door deze situatie kan het voorkomen dat de uitlevering van uw bestelling langer duurt dan u van ons gewend bent. Er zijn strenge maatregelen opgelegd bij leveranciers, bezorgdiensten en natuurlijk ook bij ons waardoor er minder mensen kunnen werken in de magazijnen en uitpakken/inpakken/verzenden vertraging oploopt. Wij doen er alles aan om uw order zo spoedig mogelijk te verwerken. Ook kan het voorkomen dat een product tijdelijk juist uitverkocht of niet leverbaar is. Wij zullen u steeds op de hoogte houden. Excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Dus op donderdagavond na 20:00u bestellen en op maandag ontvangen met een weekend tussen is nog best snel geleverd met alle huidige vertragingen.
Ik vind ze erg professioneel en klantgericht. Super vriendelijke klantenservice met snelle antwoorden op mijn vragen. Kwalitatieve producten aan een mooie prijs. Ik ben een erg tevreden klant
Hoi Yana, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Hier doen we het voor!
Prima. Voor herhaling vatbaar.
Bedankt voor je review en fijn om te horen. We staan graag voor je klaar!
Het is een prima product, maar met 2 druppels per dag (ivm leeftijd) zou ik er ongeveer een jaar mee kunnen doen. Maar het product is tot 13.2.2021 houdbaar. Dit is toch raar,!
Hoi Ali, bedankt voor je reactie. Ik begrijp je standpunt maar daar kunnen wij natuurlijk niet zo veel aan veranderen. Het is misschien een idee dat we dit aan de fabrikant van het product doorgeven.
De bestelling en levering verliep heel goed,alleen 1 minpunt,de opvulchips in de doos was van plastiekschuim,ik had liever composteerbare chips als opvulmiddel gezien,dat vergaat op de composthoop ,mss een leuk idee voor in de toekomst
Hoi Marc, bedankt voor je beoordeling en natuurlijk ook voor de tip. We zijn hier mee bezig maar we werken eerst onze voorraad op.
Kwaliteit en snelle levering. Een uitgebreidere omschrijving waarvoor bepaalde supplementen dienen zou fijn zijn.
Hoi Ingeborg, bedankt voor je beoordeling! Het kan altijd voorkomen dat bepaalde producten nog geen uitgebreide omschrijving hebben. Hier zijn we continu aan bezig. Het is wel zo dat wij over veel producten niet meer mogen vertellen waarvoor je ze kan gebruiken door de wetgeving. We kunnen je natuurlijk altijd meer informatie geven via chat/mail/telefoon. We staan je graag te woord!
We hebben het goed ontvangen
Hoi Frieda, bedankt voor je bericht!
Snelle levering, bedankt.
Hoi Miranda, bedankt voor je review. We doen ons uiterste best om de bestellingen zo snel als mogelijk te leveren.
Mijn bestelling werd snel geleverd en er zat een leuke kaart bij als bedankje.
Hoi Astrid, Bedankt voor je review. Fijn om te horen!
Goede ervaring pillen snel geleverd
Hoi Tineke, bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen.
Goed gevonden wat ik nodig had , en snelle levering
Beste Loes, bedankt voor je review!
Goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.
Beste Sam, bedankt voor je reactie!
Ik heb helemaal niets te klagen over Bioflora Health Products!
Beste Kees, fijn te horen dat je tevreden bent, bedankt!
Goede ervaring. Ze zijn erg behulpzaam en zorgen voor een snelle verzending.
Beste Nicole, bedankt voor je review!
Hoi Wiena, bedankt voor je review!
Voor het eerst mijn Bonusan vitamines bij Bioflora besteld, was goed geregeld, kwam snel hier naartoe en goede prijs. Helemaal happy!
Hoi Meera, blij te horen dat je tevreden bent over onze service!
Betrouwbaar bedrijf, levertijd zou wel iets sneller kunnen (nu bijna 5 werkdagen)
Beste Ina, dankjewel voor je reactie. Ik wil je echter wel vragen om rekening te houden én begrip te hebben met de huidige corona maatregelen die zowel aan ons maar ook aan alle vervoerders wordt opgelegd. U heeft op 19 oktober 's avonds een bestelling geplaatst, die bij ons op 20 oktober wordt verwerkt. Op 23 oktober heeft u uw pakketje ontvangen. Dat is, gezien de huidige omstandigheden, nog binnen de aangegeven levertermijn. Alle vervoerders, leveranciers én webshops doen er alles aan om de pakketjes snel te kunnen bezorgen, maar door de toenemende drukte van online shoppen icm de huidige maatregelen is dit niet altijd mogelijk.
Snelle levering, top producten voor goede prijs en een goede klantenservice: ze denken in oplossingen, fijn. . Echt een aanrader.
Hoi Ingridjo, bedankt voor je bericht en fijn te horen dat je tevreden bent over onze service!
Niets op aan te merken
Hoi Christel, bedankt voor je review!
Gemakkelijk te bestellen en betalen.
ruime keus in producten en goed geleverd
Alles op voorraad en snel bezorgd. Top!
Geen op of aanmerkingen Gewoon tevreden Prijs is ook redelijk Ik zou zkr weer hier bestellen
Geen problemen. Een artikel was niet direct leverbaar, daar ben ik keurig over geïnformeerd en op de hoogte gehouden wanneer het weer leverbaar was. Daarna snel ontvangen. Voor herhaling vatbaar.
Geweldige zaak, een lust om bij te bestellen. Deskundige vakmensen die weten waar ze het over hebben. We zijn al jaren tot alle tevredenheid klant.
4 Breestraat
Putte 4645ED