Twijfel

Met de grootste zorg worden er ons producten aanbevolen die horen bij mijn ziektebeeld. De bediening, verzending enz. is top. Spijtig genoeg ervaar ik weinig vooruitgang. M.a.w. alleen lof over de consultatie, de bediening maar enige twijfel of de producten voor mij helpend zijn

Optimaal

Vriendelijk aan de telefoon en snelle levering.

Goed product, kwaliteits merken tegen scherpe prijs, snelle levering en perfect volgbare verzending

Uitstekende en snelle service

Zoals steeds worden alle producten vlot geleverd.

Prima webshop met goede producten en service

Altijd advies op maat en snelle service.

Enkele jaren geleden kwam ik bij Bioflora terecht, na een uitgebreide analyse en screening kreeg ik voedingssupplementen aanbevolen om mijn lichaam weer in balans te krijgen, en dit heeft absoluut het gewenste resultaat! Ik voel me eindelijk weer goed in mijn vel en vind op de site ook snel de producten die ik nodig heb. Snelle levering en vlotte service!

Snelle dienstverlening.

het is gewoon ferfect!!

Zeer eenvoudig te bestellen en word altijd netjes en perfect geleverd bij u thuis. Bij onduidelijkheden word je meteen gevraagd waar het exact om gaat om foute leveringen te voorkomen.

uitmuntend

vrijdag besteld en maandg in huis

Overactieve communicatie + snel

Inmiddels heb ik 12 e-mails ontvangen over dit potje pillen. Dat hoeft van mij echt niet. Over het product kan ik nog niks zeggen, ik gebruik het pas net. Bedankt voor de snelle service, het product had ik heel snel binnen

correcte levering

Goeie prijs en een correcte levering, zoals het hoort!

Ik vind Bioflora een goed bedrijf. Ik vind er alles wat ik nodig heb. Daar ben ik heel blij en tevreden mee. Snelle verzending en goed verzorgt. Wat wil je nog meer...ik geef ze een dikke 5 sterren!

Stipt

Producten die besteld worden worden snel en correct geleverd

Snelle service en producten die echt werken

Ik ben bij chris in begeleiding en na 7 maand heel erg verbeterd , chris luistert oon naar al uw vragen en alles wordt uitgelegd hoe het wordt aangepakt . Super. Levert producten die ook echt werken , maar het heeft altijd wel wat tijd nodig

Snelle en goede levering

Betrouwbaar, goed verzorgd, op tijd

Niets dan lof. Een aanrader. een 10

ik ben zeer tevreden van de snelheid

mijn bestelling liep via mijn osteopaat. 1 zaak misschien ; jammer dat ik transportkosten moet betalen.

Snelle en correcte levering.

De ene dag besteld, de andere dag het bestelde product in huis. Communicatie en informatieverstrekking via de e-mail is ook goed.

Goede en zeer snelle service!

Makkelijk bestellen, goede informatie over de producten en ook nog eens snel in huis!!

jarenlange zeer goede , vlotte samenwerking

vlotte samenwerking , goede informatie, snelle leveringen en onmiddellijke reactie op de mails. Mijn dank voor al die jaren probleemloos te mogen samenwerken.

geeft uitleg bij de producten en helpt u in de mate van mogelijkheid.

vertrouwen

vlotte levering na bestelling. Ik heb veel vertrouwen in dit bedrijf.

Snelle dienstverlening

Online bestellen en volgende dag geleverd met B-post.

Vlotte service en levering van producten. Tussendoor perfect op de hoogte gehouden over tijdstip van bezorgen. Wijziging daarin werd tijdig aangegeven. Product is ook zeer naar wens !!

Keuze is reuze en bezorging zeer snel!

Mooie keuze aan producten en zeer snelle levering. Heel tevreden na de eerste bestelling. Nu meteen nog een bestelling doen.

4 Breestraat

Putte 4645ED