Positive

Wonderful service and products!

Snelle levering, leuk extraatje erbij!

Bij mijn bestelling zaten twee verschillende zakjes thee om uit te proberen en een handig extra potje gluterase tabletten (welke ik besteld had) voor in de handtas. Snelle levering, laagste prijs. Prima dus!

Correcte en snelle levering

Alles prima in orde

Het is absoluut aan te bevelen

Goeie producten en heel goede service top

Ik ben steeds tevreden over de producten die men mij aanbevelen

De diensten en service zijn correct en worden direct behandelt. Ik heb met mijn ervaring van de producten ook reeds andere mensen kunnen helpen. Bedankt hiervoor.

Ik ervaar bioflora als betrokken, zoekend, eerlijk, samengevat super

Laurent heeft een moeilijke problematiek. In de klassieke geneeskunde geeft men geen aandacht aan zijn symptomen van CVA. In Bioflora doet men moeite om zijn pijn, symptomen te verminderen. Jammer dat de supplementen zo duur zijn.

Uitstekende service!

Chris en Stephanie geven steeds het beste advies. Ze zijn er voor hun klanten!

Vlotte levering

Vlotte levering

Vlotte en snelle levering

Vlotte en snelle levering. Zeker aan te raden.

Goede serves...

Netjes later wegen dat het product niet voorraadig was, en het geld teruggestort.

Correcte afhandeling

Al jaren naar volle tevredenheid klant

Fijne mensen met aandacht voor de klant en deskundig.

Betrouwbaar bedrijf!

Ik ben erg tevreden over het aanbod van deze webshop. Een ruime keuze aan natuurlijke voedingssupplementen. De levering gebeurt slecht in twee dagen na de bestelling, zeer snel dus. Er is ook een goede communicatie over de levering via e-mail. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen in de toekomst!

De eerste levering was zeer vlot

Ik kocht het geleverde product vroeger op de markt , maar de betreffende verkoper staat daar niet meer op. Dus gezocht wie dit product kon leveren. Zoals aangegeven was de levering vlot en product is prima

thuisbezorging zeer vlot de website soms moeilijk

de thuisbezorging verloopt altijd erg vlot de website is soms niet zo handig om iets in op te zoeken je kan best ineens naar producten of merken gaan

service verlenend bedrijf

Prima bedrijf, waar mensen met een passie voor gezondheid in het bedrijf werken. We zijn al jaren tot volle tevredenheid klant.

super !

deskundig advies. leveringen : snel en correct

geweldige service

Alles is op en top in orde, klantvriendelijkheid, snelheid waarmee bestellingen verzonden worden is uitstekend, je krijgt track en trace code toegestuurd als je pakketje vertrekt. Een dikke proficiat voor hééél het Bioflora team, doe zo voort! ;-)

prima product en duidelijke omschrijving op de site

Equisin complex blijkt al te gaan werken,onze merrie heeft zichtbaar minder problemen met de achterbeengewrichten en dat al na een week gebruik.

Super !!!

super !!!

Goede producten

Heb henna besteld het is zo wie zo al goedkoper dan waar ik het eerst bestelde. Kwaliteit er van ook goed. Dan heb ik nog 2 kleine marocco health besteld ook echt natuurlijke producten dus daar van ga ik zeker een grotere fles van bestellen.

klantvriendelijk

top !