Pluspunten
Duurde even wat langer met een product. Kreeg daarvoor wel een extra procuct als cadeau voor terug. Dat was erg aardig.
Pluspunten
Snelle bediening en levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bio flora Putte is een servicegericht bedrijf, we zijn hierover zeer tevreden. We zijn al enkele jaren klant .
Pluspunten
Snelle levering en prima producten
Pluspunten
Altijd vriendelijk, nemen de tijd voor je en geven eerlijke vakkundige adviezen.
Pluspunten
Vlugge reactie perfecte service
Pluspunten
goede opvolging van gevraagde procucten
Pluspunten
correcte dienstverlening, steeds bereid tot informatie, uitgebreid productenaanbod
Pluspunten
Goede spullen, heel nette klantenservice, doen ook niet moeilijk over retourneren (per ongeluk iets dubbel besteld).
VerbeterpuntenLevering zou iets sneller kunnen en webwinkel heeft zoveel aanbod dat het soms wat lastig is om de juiste producten te vinden.
Pluspunten
Goeie producten
VerbeterpuntenVeel te duur Te hoge verzendingskosten
Pluspunten
Altijd vriendelijk en welkom
Pluspunten
Veel producten goedkoper dan elders. Geen bezorgkosten voor dingen die ik normaal via internet bestel. Ruime keuze.
VerbeterpuntenIets meer info over welke ingredienten er in sommige producten zitten. ( bv himalaya tandpasta ).
Pluspunten
Goede producten. Prima verpakt. Goede bereikbaarheid.
VerbeterpuntenGeen Track&Trace info ontvangen, bedrijf zegt van wel. Ik kon niet zelf nagaan hoe het zeer vertraagde verzendproces is verlopen. Bedrijf emailde dat het pakketje wel op tijd is verzonden. Mogelijk dat Post.nl 5 dagen over het pakje deed. De rest was ok.
Wij betreuren uw ongenoegen ten zeerste. Via e-mail hebben we u uitgelegd waarom we dit in 2 keer verstuurd hebben. Soms zijn er bij Post NL vertragingen waar wij als bedrijf niets aan kunnen doen of veranderen. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te leveren om onze dienstverlening optimaal te kunnen aanbieden. Helaas is dit mis gelopen door de verzender. Nogmaals onze excuses.
Pluspunten
Snelle levering van bestellingen. Correcte communicatie. Raadplegingen niets op aan te merken: vriendelijk, begripvol en respectvol. Er wordt echt geluisterd en meegezocht naar mogelijke problemen en oplossingen.
VerbeterpuntenOndanks dat het gezondere producten zijn, is het vaak een iets te grote hap uit het budget. Maar dat ligt dan meestal aan de niet-terugbetaling er van door overheid.
Wij danken u voor de mooie recensie. Het doet ons plezier om feedback van de klant te krijgen. Zo kunnen we ons bedrijf optimaliseren. Het zijn inderdaad dure producten, maar proberen dit toch een beetje te compenseren door de standaard korting van 12% op de website toe te passen.
Pluspunten
Prijs / kwaliteit heel goed. Stipte levering.
Pluspunten
Snelle levering, fijne service
VerbeterpuntenWebsite niet optimaal functioneel en in mail contact was niet helemaal duidelijk wanneer pakket geleverd zou worden.
Pluspunten
Heel goede en betrouwbare service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zeer vlotte behandeling en verzending van de bestelling!
Pluspunten
goede dienstverlening , snelle levering van producten
Pluspunten
snelle afhandeling goede service
Pluspunten
alles communicatie verloopt zeer duidelijk, van bestelling, verzending tot in ontvangstname van de bestelde goederen. Snelle opvolging van bestelling, en op alle momenten een update over de status en locatie van het verzonden pakket.
4 Breestraat
Putte 4645ED