Snelle en probleemloze afwerking van het order

zie boven

Het was goed verpakt en geleverd. Jammer dat er geen rekening werd gehouden met de adreswijziging, (Stationsstraat 94A) die ik zowel op de factuur als het leveringsadres had veranderd. Toch werd het geleverd op Stationsstraat 30. Dus moest ik de volgende dag naar het postkantoor.

Voordelige producten, snelle levering en goed advies!

Fijn om Bioflora te leren kennen. Ik was hier tot op heden nog geen klant maar door de goede service dat ik heb gekregen ga ik hier zeker nog terug bestellen!

Mailtjes worden snel en goed beantwoord. Ik ben blij dat ik mijn eigen bestellijst mag aanleveren. Producten worden goed verpakt. Ik ben er inmiddels aan gewend geraakt dat het leveren een paar dagen duurt. (Bij Ans, van Cure Natuurlijk, ging dit ook wel buitengewoon snel) Ik ben blij dat mijn favoriete producten van Nutrivital leverbaar blijven. Het is fijn om elkaar eens ontmoet te hebben en dat Bioflora Health ook met de Asyra bekend is.

Ideale prijs kwaliteit met goede levering

Nieuw ontdekt . Mooie prijzen en levering na2 dagen . Houden zo

Goede service en snelle bezorging.

Ik heb een prima service ervaren. Na telefonisch contact was de bestelling snel geregeld en geleverd. Het pakketje was goed verzorgd en veilig verpakt. Dank je wel voor deze fijne service.

Positive

Wonderful service and products!

Snelle levering, leuk extraatje erbij!

Bij mijn bestelling zaten twee verschillende zakjes thee om uit te proberen en een handig extra potje gluterase tabletten (welke ik besteld had) voor in de handtas. Snelle levering, laagste prijs. Prima dus!

Correcte en snelle levering

Alles prima in orde

Het is absoluut aan te bevelen

Goeie producten en heel goede service top

Ik ben steeds tevreden over de producten die men mij aanbevelen

De diensten en service zijn correct en worden direct behandelt. Ik heb met mijn ervaring van de producten ook reeds andere mensen kunnen helpen. Bedankt hiervoor.

Ik ervaar bioflora als betrokken, zoekend, eerlijk, samengevat super

Laurent heeft een moeilijke problematiek. In de klassieke geneeskunde geeft men geen aandacht aan zijn symptomen van CVA. In Bioflora doet men moeite om zijn pijn, symptomen te verminderen. Jammer dat de supplementen zo duur zijn.

Uitstekende service!

Chris en Stephanie geven steeds het beste advies. Ze zijn er voor hun klanten!

Vlotte levering

Vlotte levering

Vlotte en snelle levering

Vlotte en snelle levering. Zeker aan te raden.

Goede serves...

Netjes later wegen dat het product niet voorraadig was, en het geld teruggestort.

Correcte afhandeling

Al jaren naar volle tevredenheid klant

Fijne mensen met aandacht voor de klant en deskundig.

Betrouwbaar bedrijf!

Ik ben erg tevreden over het aanbod van deze webshop. Een ruime keuze aan natuurlijke voedingssupplementen. De levering gebeurt slecht in twee dagen na de bestelling, zeer snel dus. Er is ook een goede communicatie over de levering via e-mail. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen in de toekomst!

De eerste levering was zeer vlot

Ik kocht het geleverde product vroeger op de markt , maar de betreffende verkoper staat daar niet meer op. Dus gezocht wie dit product kon leveren. Zoals aangegeven was de levering vlot en product is prima

thuisbezorging zeer vlot de website soms moeilijk

de thuisbezorging verloopt altijd erg vlot de website is soms niet zo handig om iets in op te zoeken je kan best ineens naar producten of merken gaan

service verlenend bedrijf

Prima bedrijf, waar mensen met een passie voor gezondheid in het bedrijf werken. We zijn al jaren tot volle tevredenheid klant.

Breestraat 4

4645ED Putte

Over Bioflora Health Products

Bioflora Health Products, alles voor uw gezondheid bij ons online! Bioflora Health Products is een familie bedrijf en levert al meer dan 60 jaar gezondheidsproducten, voedingssupplementen, kruidenspecialiteiten en natuurvoeding aan een gezonde prijs. Onze natuurgeneeskundige specialisten en gediplomeerde drogisten staan u graag te woord. Bioflora Health Products staat voor vele jaren ervaring, vakkennis en degelijk advies!