Duidelijk, goedkoper en snel geleverd.

Ongelooflijk

Geeft zelfzekerheid

Daar mijn haar uitgedund boven en men erdoor kon zien Maakte mij dat heel onzeker en ongelukkig Dankzij deze producten wordt je haar dikker en kan je er niet door zien. So happy now..

goede service en een goed product

Vlugge levering , en ik werd gebeld omdat ik mijn huisnummer was vergeten in te vullen , de volgende dag al binnen, goed product .

Prima ervaring

Bestellen van het product is prima verlopen. Alleen het invoeren et verrekenen van mijn verkregen 10% korting viel tegen! Ik heb via een barbier 10% korting gekregen en heb het ingevoerd maar het wordt verrekend!

Hele goede service

Colored hair thickener spray is een super produkt voor dun haar

Op tijd 😘👍

Superblij met de uitgroeispray!

Echt een Top product van Toppik die uitgroeispray. Even sprayen en mijn uitgroei is weg. Ook veel beter dan andere merken die ik heb geprobeerd en allemaal waterig waren. Ik ga zeker weer bij jullie bestellen.

Ben tevreden

Heb toch een vraag. Ik heb van mn kapper gehoord dat bij Langdurig gebruik van de Toppik niet goed zou zijn. Zelf ben ik heel blij met t product.

Vandaag besteld morgen in huis

Echt een uitstekend produkt!

Mijn moeder gebruikt het omdat ze door chemo dun haar heeft en het helpt goed. Haar haar ziet er stukken voller uit. Vandaar dat ik het weer voor haar heb besteld.

Goede service!

Niet goed

Ik kon niet de bedrag betalen. Ik kon de bestelling plaatsen maar niet met succes betalen. Elke keer heb ik gezien een waarsvhuwing dat mijn pin pas niet meer geldig is. Maar ik kon/kan via mijn rekening betalen tijdens volgende bestellingen op andere websites.

Had ik dit maar eerder gedaan

Fantastisch spul, onzichtbaar maar een significant verschil. Van douche beurt tot douchebeurt. Door de holding spray, kan ik door wind en regen en blijft mijn haar mooi zitten. Had ik dit maar eerder gedaan.

Top product. Direct weer beter haar

Bestellen, betalen en levering ging allemaal erg snel en gemakkelijk. De Toppik zelf gebruik ik al vele jaren naar volle tevredenheid. Aanrader voor iedereen die zijn wat dunnere haar wil verbergen.

Geweldig product!

Na een aantal maanden van steeds meer haarverlies door ziekte en operaties, een kleine verpakking gekocht om te gaan ervaren of de vezels hun werk zouden doen. Het effect is fantastisch! Het haar lijkt veel voller! De kleurkeuze vond ik best moeilijk, maar is gelukt. Je hebt weinig poeder nodig. De haarspray is ook fijn. Kortom... wordt vervolgd!

Perfect product.

Snel en netjes geleverd .

Goed product doet wat het beloofd voel me er zekerder door prima

Toppers

Echt heel blij met deze producten!

Niets op aan te merken!

Bedankt voor wederom de goede service!

Goed advies en snelle service. Heel tevreden!

Ik had enkele vragen over het gebruik en die werden door de klantenservice heel duidelijk beantwoord. Top service!

Snel en netjes geleverd

Niets op aan te merken

Pluspunten

Snelle en keurige levering

Limes 64

3176TE Poortugaal

+31(0)10 300 6534

Over Toppik.nl

Toppik.nl is de officiële importeur van Toppik in de Benelux. Wij zijn specialisten op het gebied van haaruitval preventie en haarverdikking. Al meer dan 10 jaar betekent onze betrokkenheid bij producten en diensten voor haar en schoonheid, haar wetenschappen en haaruitval, inclusief chirurgische, medische en cosmetische oplossingen, dat weinigen in een betere positie zijn om je de beste en de meest effectieve producten te bieden. Toppik.nl heeft een geweldige collectie hoogwaardige Toppik producten en doen er alles aan om je te helpen en de beste service te bieden.