Pluspunten

De schoenen zijn netjes en op tijd geleverd.

Pluspunten

Super fijne winkel! Altijd goede service!

Vooral zo door gaan

Pluspunten

Zeer behulpzaam en erg geduldig.

Pluspunten

Service, klantgericht en meedenken (na een online bestelling zijn wij alsnog naar de winkel gegaan). Ook al was het een stukje rijden voor ons: goed bevallen en voor herhaling vatbaar!

Ga lekker zo door: ouderwets goed geholpen, met oog voor de klant

Pluspunten

Goede medewerkers en lief voor de kinderen.

Pluspunten

Snelle levering en de introductiekorting naderhand nog gekregen, aangezien mijn code in de spam terecht was gekomen

Pluspunten

Veel kennis, ervaring, vakmanschap en toewijding!

Pluspunten

We zijn goed geholpen. Erg vriendelijk en nemen de tijd. Geven goed advies en gaan leuk met kinderen om.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Klantvriendelijk en kindgericht. Nemen alle tijd voor je. We kregen al korting terwijl sale nog niet begonnen was. Een aanpassing aan schoen werd direct gemaakt.

Pluspunten

Persoonlijk advies, vriendelijke medewerkers die de tijd voor je nemen en begrip hebben als de kinderen geen in hebben om te passen! Een jaar geleden voor het eerst geweest en ga er volgend seizoen zeker weer shoppen.

Misschien is het een idee om het ‘voetenpaspoort’ van het kind online inzichtelijk te maken voor de betreffende klant. De groei van de voeten is dan te volgen :)

Pluspunten

Persoonlijke aandacht. Professionele kennis en vakmanschap.

Aankleding van de winkel mag wat gezelliger.

Pluspunten

Kindvriendelijk , goed advies en service

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice. Snelle verzending en retour.

Afyerpay voor een hoger bedrag. M

Pluspunten

Service en aandacht top! Er wordt geluisterd naar kind en ouder. Eerlijk advies!

Pluspunten

De kinderen voelen zich altijd heel welkom hier. Door de vriendelijke hulp vinden de kinderen het leuk om de voeten te meten en schoenen te passen. Dat ze in de winkel mogen rennen met de nieuwe schoenen om te voelen of ze lekker zitten, maar ook lekker kunnen spelen in de speelhuisjes, is schoenen kopen iets leuks geworden. Verder vind ik het fijn dat er altijd even goed gekeken wordt naar de pasvorm, of de schoentjes goed passen wat betreft de maat, en ook de breedte van de voetjes. En als er iets gerepareerd moet worden, wordt dat goed opgepakt. We komen ook de volgende keer dus gewoon weer terug!

Nee

Pluspunten

goed advies, kinderen en ouders worden op een prettige manier benaderd/geholpen, goede kwaliteit schoenen spaaractie is een leuk extraatje (goede schoenen zijn immers duur en zeker als je meerdere kinderen hebt)

Pluspunten

Erg vriendelijke klantenservice. Ze dachten echt mee. Twee keer gebeld, met vraag over de schoenbreedte en over slijtvastheid. Meegekeken en meegedacht. Hoewel het om vijftig procent korting modellen ging. Ook eerlijk advies gegeven dat bestellen v.a. een plaatje altijd een risico is. Dat ze liever niet verkopen dat iets dat niet past. Dit model kenden we al dus wel besteld. Maar gezien het assortiment en de vriendelijkheid zeker in het voorjaar de moeite waard om life voor naar Breda te gaan. Schoenen binnen twee dagen in huis. Keurig verpakt met een leuk briefje erbij. En de eerste drie maanden alle reparaties gratis! Top service

Extra filiaal openen in Amsterdam

Pluspunten

Uitgebreide aandacht en vakkundig personeel . Zeer goede service en advies.

Pluspunten

Wij komen al jaren bij Wilmo en vanaf de eerste keer altijd super goed geholpen. Er wordt gekeken hoe jouw kindje loopt en naar aanleiding daarvan geven zij een eerlijk advies wat het beste is. Onze kinderen gaan altijd met veel plezier schoenen kopen!

Pluspunten

Super service!! Goed advies en zijn heel eerlijk. Komen graag vanuit Roosendaal naar de winkel toe.

Vooral zo doorgaan!!

Pluspunten

Ontzettend leuk en bekwaam personeel en een geweldige service. Wij zijn ook erg enthousiast over het assortiment.

Ga zo door! :-)

Pluspunten

Prettige winkel met een zeer ruim aanbod kinderschoenen. Het altijd vriendelijke personeel neemt echt de tijd voor je. De voeten worden elektronisch opgemeten en de metingen worden keurig bijgehouden in hun systeem. Je krijgt goed en eerlijk advies over de pasvorm. Mijn dochter en zoon houden normaal niet van kleding passen, maar naar Wilmo gaan ze graag. Het speeltoestel en de catwalk in het midden van de winkel nodigen uit om de nieuwe schoenen goed op uit te proberen. Er is voldoende ruimte om ook te rennen. Fijn ook dat de catwalk bekleed is met vloerbedekking, waar de winkel zelf een harde vloer heeft. Zo kunnen de kinderen op verschillende ondergronden voelen hoe de schoenen zitten. Een leuk extraatje: bij elke aankoop krijg je munten waarmee je spaart voor korting en kadootjes voor de kinderen.

Geen.

Pluspunten

Goede service en deskundigheid van de medewerkers Goede kwaliteit schoenen. De winkel ziet er verzorgd uit.

Soms wel lang wachten op een beschikbare medewerker, iets meer verkoopmedewerkers op drukke tijden. Verder alles prima

Pluspunten

Super fijne winkel met alleen maar mensen die verstand hebben van wat ze doen. Mijn zoontje heeft wat lastigere voeten maar vanaf zijn eerste schoenen hebben we hier perfect kunnen slapen! Super service met fijne ruime openingstijden

Pluspunten

Onze dochter heeft maat 39 en hele smalle voeten. Het is altijd lastig geweest om schoenen te kopen. Via een collega hoorde ik van Wilmo. Voor het eerst in 12 jaar kon ze echt kiezen uit een aantal schoenen die haar pasten. Geweldig wat een keus jullie hebben aan schoenen met een smalle leest!

Rat Verleghstraat 16

4815NZ Breda