Pluspunten

Je wordt goed geholpen en ze hebben een breed aanbod. Fijn is ook dat je gratis kunt parkeren voor de deur.

Geen.

Pluspunten

Mooie stevige kinderschoenen. Voeten worden goed opgemeten en je wordt heel goed geholpen. Erg tevreden!

Pluspunten

Fantastische winkel, met veel aandacht zodat je kind een schoen uitzoekt met de juiste pasvorm. Kleine aanpassingen worden door de schoenmaker meteen uitgevoerd.

Pluspunten

Groot assortiment, aardige mensen. Mogelijkheden voor bredere voetjes zoals merken met breedte maten maar ook gereedschap om de schoenen aan de binnenkant alvast wat in te 'lopen' / op te rekken. Verder een mooi klimrekje in de winkel zodat de Kids zich kunnen vermaken terwijl er even gewacht moet worden. Super hoor, ik ga zeker terug.

Pluspunten

Er wordt de tijd genomen, ook al is het druk Ze kijken goed of de schoen wel echt passend is bij de voet. (Brede voet/smalle voet etc)

Pluspunten

Super goede service en uitstekende hulp gehad bij het kopen van de eerste schoentjes voor onze dochter. Veel keuze en hele goede kwaliteit schoenen. We gaan hier zeker vaker komen!

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Vriendelijke en behulpzaam. Afgelopen week met de kinderen weer nieuwe schoenen gehaald. Krijgen advies op maat. Schoenen die onze dochters mooi vonden werden aangepast waar nodig. Ze zijn er dol blij mee. En wij ook. Bij Wilmo koop je schoenen die echt een seizoen mee gaan waarschijnlijk langer ook.

Geen verbeterpunten om te benoemen.

Pluspunten

Goed advies! Vriendelijk personeel!

Een tweede filiaal in Dordrecht! We kunnen wel een goede zaak hier gebruiken!

Pluspunten

Wederom weer super goed geholpen. Voor onze zoon een mooie schoen en onze dochter kreeg het advies om over een maandje terug te komen. Dat is uiteraard goede service! Kijken of het noodzakelijk is om nieuwe schoenen te kopen.

Blijf zo doorgaan!

Pluspunten

Ik voel me goed geholpen bij Wilmo, zowel bij de aanschaf van schoenen voor mijn dochtertje als voor mijzelf want ivm met onze smalle voeten zijn er altijd aanpassingen aan de schoenen nodig en wordt daar ook de tijd voor genomen. Ook voor advies kan ik altijd terecht en reparaties worden zorgvuldig en met kennis uitgevoerd. Ik blijf maar terugkomen bij Wilmo haha...

Pluspunten

We worden altijd super goed geholpen! Er wordt ons niks aangesmeerd en ze nemen alle tijd voor je!! Top!

Pluspunten

Goed en eerlijk advies, ruim assortiment, gratis parkeren.

Mijn bezoek was op woensdagmidsag. Het was erg druk dus ze konden niet goed de tijd voor je nemen.

Pluspunten

Erg vriendelijke service

Pluspunten

Vriendelijk en opgewekt personeel. Ondanks de drukte (zaterdag) nemen ze de tijd en geven eerlijk advies.

Een uitleg brief o.i.d voor de muntjes. Het is verteld maar ik weet niet precies meer hoe het zit met de rode en gouden muntjes.

Pluspunten

veel keuze voor schoenen kennis in huis deskundig advies nemen de tijd ondanks drukte

Pluspunten

Vriendelijke, snelle en deskundige service

Vond het aanbod voor de schoentjes met zachte zool minder. Bij de stevige schoentjes zitten er hele leuke modellen tussen

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam personeel met duidelijk veel kennis en ervaring met kinderschoenen. Op alle vragen antwoord, bij bijzonderheden passen ze het direct aan en bij problemen mag je altijd terugkomen en wordt het snel opgelost. Kortom, ik ga voor beide dochters altijd weer naar Wilmo. Met als belangrijkste reden wel dat de kinderen altijd goed lopen op de schoenen en ze niet snel slijten dus een heel seizoen meegaan.

Pluspunten

Ze hebben ruime keus in schoenen voor kinderen met smalle voeten! Zo kon onze dochter eindelijk eens echt kiezen.

Pluspunten

Wij kwamen afgelopen zaterdag voor het eerst schoentjes kopen voor onze zoontje Tristen, hij kan sinds een klein weekje lopen. We werden erg goed geholpen en er werd de tijd genomen voor ons. Er werd ook naar ons geluisterd en ze waren heel geduldig en lief voor Tristen. Wij vonden het ook erg overzichtelijk binnen in de winkel en er is volop keus in schoenen.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, behulpzaam, meedenkend. Lief en attent voor de kinderen en uiteraard goede, stevige schoenen!

Pluspunten

Hallo Ik ben gisteren met mijn dochtertje van 5 jaar bij jullie geweest ze vertelde dat haar schoenen erg pijn deden dus ik dacht ze zijn te klein geworden. Bij aan komst werden we zeer vriendelijk ontvangen en die meneer ging gelijk haar voetjes op meten maar het bleek dat ze gewoon nog pasten. Die meneer vertelde mij dat kindjes die een hele zomer op sandalen gelopen hebben dat ze weer even moeten wennen aan dichte schoenen. Ik ben dus erg goed geholpen en hij was ook erg vriendelijk en vertelde dat ze nog even met deze schoenen kon doen en dat het zonde zou zijn dat we nu nieuwe schoenen zouden kopen ik vond dit positief van hem. Wij kopen altijd de schoenen voor haar bij jullie omdat ze een erg smal voetje heeft en bij jullie is er volop keus. EEN TOP BEDRIJF!!!!!!

Ga zo door jullie zijn een TOP bedrijf Wilmo Schoenen.

Pluspunten

Bij Wilmo’s is het personeel super vriendelijk, lief en geduldig voor de kinderen en ze hebben veel verstand van zaken. Bovendien hebben ze extra smalle schoenen (en extra brede) met best wel veel keuze. Hier heeft mijn dochter nog iets te kiezen i.p.v dat er maar één of twee paar geschikt is voor haar voeten. Echt een heel fijne winkel!!

Pluspunten

Goede begeleiding, super gericht op het kind, eerlijk advies en niet alleen maar willen verkopen.

Pluspunten

Na heel lang op zoek geweest te zijn naar goed passende schoenen voor mijn dochter bij Wilmo uitgekomen. Mijn dochter heeft zeer brede voeten en een hoge wreef waardoor veel schoenen niet passen. We zijn zeer netjes, vakkundig en vriendelijk geholpen. De Birkenstocks zijn direct breder gemaakt. Ze namen alle tijd (om 17.45 uur 's middags!) en waren ook erg kindgericht. Wij zijn goed geslaagd met ook nog een paar schoenen en komen zeker terug.

Pluspunten

Erg fijne winkel! We werden vrijwel direct geholpen door een erg vriendelijke meneer. Super lief voor onze dochter. Ze mocht helpen met haar eigen voetjes opmeten. De keuze was naderhand niet groot, maar we en vooral onze dochter is erg trots op haar eerste schoentjes! We komen niet uit de buurt, maar zeker terug!

Niet heel veel keus voor ons, al was er 1 bij die gelijk aan alles voldeed.

Rat Verleghstraat 16

4815NZ Breda