Pluspunten

Goede service. We hadden slippers gekocht voor onze dochter. Echter al heel snel liep ze blaren op. Ze werden meteen terug genomen en ze heeft andere uitgezocht. Super service en een stralend meisje met nieuwe slippers. Bedankt!!

Pluspunten

Ruime keus, klantvriendelijk, verstand van het product

Pluspunten

Eindelijk! Mensen met verstand van kindervoeten en -schoenen. En... een geweldige collectie. Het was de trip uit Amsterdam meer dan waard.

Kan geen verbeterpunt bedenken. Vestiging openen in Amsterdam wellicht :-)

Pluspunten

We worden altijd heel fijn geholpen en er wordt goed meegedacht met schoenen die voor Matz het beste zijn (te korte achillespezen en een plattere voet)

Ga gewoon zo door =)

Pluspunten

Altijd een goede service! De eerste schoentjes van mijn oudste zoon, nu bijna 8, gekocht bij Wilmo toen ze nog op heksenwiel gevestigd waren. Nu 8 jaar later loopt ook mijn kleinste op schoenen van Wilmo! Altijd perfecte service en het belangrijkste het advies! Ze weten echt waar ze het over hebben... en is het nog niet nodig voor nieuwe schoenen... dan adviseren ze je om later terug te komen! Dat is nu meedenken met de klant (en de portemonnee)

Top winkel, top advies, top medewerkers! Blijf doen wat jullie doen en verbeter alleen dat zodat jullie de beste blijven!

Pluspunten

super goed geholpen bij het kopen van nieuwe sandalen voor onze dochter. Ze heeft smalle voetjes en ook hiervoor hadden ze een mooi sandaaltje. Kosteloos werden er extra gaatjes bij gemaakt zodat de sandaaltjes wat strakker kunnen. Ook kregen we een eerlijk advies over de maat, liever wat ruimer dan over 4 weken weer te klein. Daarnaast hadden ook een mooie actie, met 30% korting op het 2e paar. Dus ook meteen een paar stoere smalle sneakers gekocht :-)

Pluspunten

Wat een geweldig bedrijf! Ik heb al sinds lange tijd heel veel moeite om geschikte schoenen voor mijn dochter te vinden, aangezien zij smalle voeten heeft en ook naar binnen loopt. Ik kocht in het verleden dan ook meerdere malen schoenen die zij nauwelijks draagt en was echt ten einde raad. Ik wis meteen dat ik het juiste adres hebt gevonden bij dit bedrijf. Er werd met aandacht geluisterd naar mijn probleem. Voetjes werden opgemeten en er werd rustig de tijd genomen verschillende modellen te passen en uit te proberen. Ja, het bleek inderdaad lastig! Nog even werd de schoentjes aangepast om strakker om de voetjes te zitten en tot mijn verbazing werd er extra gaatjes gezet en aanpassingen voorgesteld aan de schoentje waardoor het EINDELIJK past! Vakwerk, maatwerk, heel kundige advies! Ik koop kinderschoenen echt voortaan alleen maar op dit adres!

Pluspunten

Super geholpen door de verkoopmedewersters! Ze nam de tijd voor ons en dacht mee in mogelijkheden! Ze wilde niet verkopen om te verkopen dat gaf echt een goed gevoel. Er werd bij allebei mijn dochters gekeken naar wat het beste past bij hun voeten

Vooral zo doorgaan! Toppers

Pluspunten

Heel groot assortiment goede kinderschoenen, deskundig personeel, vriendelijke ontvangst goede uitleg. Volgens onze zoon de beste schoenenwinkel in het heelal en omstreken :-)

Pluspunten

Hele goede service en advies!

Pluspunten

Professioneel..ruime keuze..vriendelijk en klantgericht met enorme kennis van voeten en schoeisel en een geweldige service, ook in onderhoud en reparatie. Een heuse 5 sterrenzaak!

Pluspunten

Goed advies! Ze nemen de tijd voor het het kind

Pluspunten

We zijn vandaag goed geholpen door Wilmo kinderschoenen. Ze hebben veel geduld voor de kinderen en benaderen ze ook echt op een leuke manier. Je kan merken dat ze gericht zijn op de kinderen. Er is een ruime keus. Ook het meten van de voeten gaat automatisch. En ook nog een leuk spaarsysteem voor zowel de kinderen als de ouders.

Pluspunten

Wat een super leuke winkel. Erg deskundig en super klantvriendelijk. De sandaaltjes van onze zoon zijn meteen op maat gemaakt zonder extra kosten. Wij komen zeker terug!!

Pluspunten

Overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel met veel verstand van schoenen en voeten. Genoeg keuze.

Heb ik nog niet. Was ons eerste bezoek.

Pluspunten

Wij gingen hierheen omdat ik zag dat het tot 20.00 open was en het de andere dag warm weer werd. Mijn zoontje van 2 heeft er normaal niet zo’n zin in maar hij deed het goed! Mede dankzij jullie :-) Wij zijn tevreden over deze winkel en komen zeker terug!

Die heb ik op dit moment niet

Pluspunten

Ik kwam alleen met n dreumes tweeling voor de eerste keer. Erg spannend voor ze! Maar met geduld en creatieve hulp werdt ik goed geholpen aan n eerste paar echte schoentjes.

Misschien dat de volgende keer iets opvalt, nu was het gewoon hartstikke fijn.

Pluspunten

Mijn zoontje van bijna 2 had nieuwe goede sandaaltjes nodig, dus hup naar Wilmo! Hardstikke goed geholpen! Het mooie vind ik bij wilmo dat mochten ze twijfelen ook gerust een collega vragen naar hun mening. De achterkant van het sandaaltje moest ingekort worden maar dan had hij een maatje groter nodig om er dit seizoen nog mee te kunnen doen, zo fijn dat ze daar zo eerlijk in zijn! En mijn zoontje loopt weer super op z'n nieuwe stappers!

Pluspunten

Super fijn geholpen door het personeel die goed wist om te gaan met onze dochter die geen zin had om schoenen te passen! Voor het eerst schoenen waar ze geen rode plekken/last van krijgt.

Meer schoenen voor volwassenen erbij nog want jullie service is top

Pluspunten

Vriendelijk geholpen. Schoenen worden meteen op maat gemaakt. Ruime openingstijden. Je kunt makkelijk contact maken op veel verschillende manieren.

Pluspunten

Leuke medewerkers. Nemen de tijd voor je. Geven goede advies. Hebben een leuke collectie schoenen.

Pluspunten

Geven goede advies. Pas schoenen en sandalen gekocht ik zelf twijfelde over de sandalen over de maat. Maar die vrouw die ons goed had geholpen zei tegen ons dat hij de maat goed mag hebben anders staan we over 3 maanden weer terug voor nieuwe. Super service ze meten altijd van tevoren.

Pluspunten

Derde paar schoenen gekocht. Voetjes worden iedere keer netjes gemeten, bij het passen van de schoenen wordt er goed gecontroleerd of alles goed aansluit en dat ze goed de ruimte hebben!

Geen!

Pluspunten

Zeer tevreden over de goede en persoonlijke service...zelf bij drukte! De schoenen van onze zoon waren binnen no time kapot...ook dat werd snel en goed opgelost!

Rat Verleghstraat 16

4815NZ Breda