Elke keer opnieuw super geholpen door de medewerkers van Wilmo. Erg klantvriendelijk, supergoed met kinderen! Geduldig en deskundig in het passen en het advies. Zoon heeft wat brede voeten met hogere wreef en loopt dankzij de adviezen altijd comfortabel op perfect passende schoenen. We komen er graag!
Bedankt dat u tijd heeft genomen een beoordeling te plaatsen! Veel plezier van de nieuwe schoenen en graag tot ziens!
We komen al jaren in de winkel, maar nu voor het eerst via de webwinkel besteld. Ik kreeg keurig een Whatsapp bericht dat de schoenen klaar stonden in de winkel met daarbij de openingstijden (heel handig!). Fijn dat Wilmo tot 20.00 uur open is, zodat we na school-/werkdag niet hoefden te haasten om nog voor sluitingstijd langs te gaan. In de winkel werden de voeten nog even gemeten en de schoenen gepast en goed gekeken of de schoenen inderdaad geschikt waren voor onze zoon. Heel fijn deze extra controle en service. Zoonlief rent weer trots rond op zijn nieuwe schoenen!!
Schoenen nog niet ontvangen maar al wel de vraag om te beoordelen. Dit loopt wat mij betreft nogal uit de pas. Winkel zal wel okay zijn maar GLS is wel erg traag vergeleken met DHL en PostNL. hier ook in dezelfde kerstperiode besteld maar al voor het nieuwe jaar het pakket binnen.
Hi Edwin, Wat verveld om dit te lezen! Zeker omdat wij duidelijke afspraken maken met onze pakket bezorgers. Kunt u ons een mailtje sturen met uw gegevens zodat we uit kunnen zoeken waar het pakket is en blijft. U mag uw gegevens doorsturen naar [email protected] alvast bedankt en tot horens! Met vriendelijke groet, Mike
Vandaag voor de eerste keer daar geweest. Ons zoontje moest zijn eerste paar schoentjes! Zo leuk klanten contact nog nooit mee gemaakt en kijken goed naar wat het kind nodig heeft. Zo tevreden dat wij daar echt onze kinderschoenen blijven kopen!
30 - 12 mer onze 15 mnd oude kleinzoon naar wilmo gegaan voor schoentjes. Zoals ik gewend was met mijn kinderen 23 jaar geleden werd ik ook nu fantastisch geholpen! Fantastisch geholpen worden betekend voor mij dat men tijd neemt voor mij als klant, dat men goed kijkt en luisterd naar wat men wilt en dat men eennjuist advies geeft. Natuurlijk gebeurt dat bij Wilmo! Niet anders gewend, dus staat onze kleinzoon nu ook in t klantenbestand. Sinds hij hier zijn eerste schoentjes maat 22 heeft stapt hij er vrolijk op los. Wat een verschil met deze schoenen!
Een zeer prettige ervaring! De mevrouw die ons hielp heeft verstand van zaken, is geduldig en lief voor kinderen. Alle tijd werd er genomen om ons goed te helpen.
Wij zijn bij Wilmo gekomen voor nieuwe schoenen voor mijn zoontje die net kan lopen. Het personeel nam alle tijd voor ons en waren zéér geduldig en vriendelijk, zowel naar mij als naar mijn zoontje. Er werd hulp geboden waar nodig maar ik werd ook vrij gelaten om mijn eigen keuzes te maken, niets werd er opgedrongen. Zowel ik als mijn zoontje gingen heel tevreden de winkel uit, hij mét nieuwe stoere schoenen aan z'n voeten :)
Een goede services ....en top schoentjes. Invervolg bestellen wij onze schoentjes hier!! Echt aan te raden
Ik ga het liefste alleen naar Wilmo omdat ik er daar zeker van ben dat de voeten correct (en heel snel ) opgemeten worden en ze goed advies geven in welke schoenen je kind wel of niet kan kiezen. De schoenen die we daar kopen worden altijd goed gedragen omdat ze perfect zitten.
Veel keus in goede kinderschoenen. Blij dat er bij stond dat ze een maat kleiner vallen.
Prima hulp in de winkel. Voeten gemeten en schoenen aangeschaft. Na 2 maanden nog eens de voeten nagemeten, maar de schoenen waren nog altijd passend.
Mijn zoontje is net 1 jaar en loopt. Ik wil graag goede schoenen voor hem. Bij aankomt was het erg druk. Gezien dit mijn eerste keer is, vroeg ik aan de medewerker dat we graag de voetjes van mijn zoontje wilde opmeten en hoe dit zin zijn werk gaat. We kregen een erg botte reactie dat ze ons zo zou helpen. Ze schrok van zichzelf en herstelde zich goed. Mijn moeder en ik zijn daarna meteen goed geholpen. Ze was erg leuk met mijn zoontje en we zijn geslaagd voor een paar leuke schoenen.
Mooie kwaliteitsschoen gekocht, goede service. Klein minpuntje, wij hebben de bevestigingsemail aangaande de levering nooit ontvangen, maar de schoenen waren er binnen 3 dagen
De verkoopster gaf eerlijke adviezen. Keek met een deskundige blik naar hoe de schoentjes bij mijn dochtertje pasten en adviseerde toch om andere schoenen te nemen (mijn dochtertje wilde lange laarzen). Dit deed ze op een manier dat mijn dochter toen toch ook zelf korte enkellaarsjes wilde. Daarnaast zijn ze altijd bereid om vrijblijvend de voetjes op te meten. Absoluut een aanrader!
Niet zomaar een doorsnee schoenenwinkel,maar inhoudelijk goed advies ontvangen op alle vragen waar wij rekening mee moeten houden voor goede schoenen voor onze hyper mobiele zoon! Rustig en onderbouwend met veel oog voor onze zoon en ons als ouder! Daarnaast meer dan genoeg keuze uit diverse schoenen,voor ieder wat wils, terwijl onze zoon heerlijk aan het spelen was in de winkel! Duidelijk waar het bij Wilmo om te doen is!!
Ze hebben veel aanbod en erg leuk! We hadden zelf een foutje gemaakt qua kleur daardoor 2 besteld maar 1 telefoontje en het was opgelost. Geld terug gestort binnen een paar uur en met 1 werkdag waren de schoenen voor onze dochter binnen. Ze is er erg blij mee. Dank julli wel en ga zo door!
Ontzettend fijn geholpen. Leuke, stoere, stevige schoenen voor onze puberzoon. (die het liefst zo snel mogelijk klaar wilde zijn 😉) .Mooi dat jullie ook in grotere maten keuze hebben. Heel blij mee, komen zeker nog eens terug! Nogmaals bedankt!
Ik heb een dochter van 2, ontzettend eigenwijs en wil niks anders aan dan schoentjes met lampjes. Deze werden te klein en het was tijd voor nieuwe schoenen. Bij elke andere schoenenwinkel lukte het niet om schoenen te vinden die haar lekker zaten of makkelijk aan gingen. Tot ik van mijn schoolzus over Wilmo hoorde. Dit was in 1 woord geweldig; eerst voeten meten (ook de breedte); daarna werden er in het schap schoenen naar voren gezet die mijn dochters voet goed zouden doen; toen hulp bij aantrekken en ten slotte deskundig advies over het belang van goede schoenen voor de spieren in de voet. De schoenen zijn aan de prijs maar je betaald voor echte kwaliteit. Mijn dochter is eindelijk van haar lampjes schoenen af!!
In minder dan tien minuten super leuke maar nog belangrijker passende schoenen en een dochter die dolgelukkig is.
Mijn ervaring met wilmo kinderschoenen is prima! Snelle levering en het pakket goed ontvangen. In het pakket zat ook een retourzakje bij, fijn maar niet nodig gehad!
Mijn dochter van 10 heeft maat 40. Er was genoeg keuze. En ze werd heel vriendelijk geholpen door n leuke mevrouw. Toen we naar de parkeerplaats liepen zei ze. Daar wil ik vaker naartoe. Ze heeft toffe stevige stoeren schoenen. Die ze niet meer uit wil trekken
Voor mijn zoon zijn 1ste schoenen gekocht. Heel vriendelijk geholpen en goed advies gekregen. Ook mijn zoon voelde zich goed op zijn gemak want durfde gewoon een paar eerste stapjes naar de medewerker te zetten.
We hebben online schoenen uitgezocht voor mijn dochter (we wonen in Amsterdam dus kunnen helaas niet even in de winkel langskomen). De fijne zoekinstellingen maken het makkelijk voor haar om in een oogopslag te zien uit welke schoenen ze mag kiezen, en ze is bijzonder blij met haar Develab schoenen. Wij vinden ze ook super. Het online bestellen gaat heel makkelijk en de schoenen waren er snel. Daarnaast gaf de winkelmedewerkster nog heel vriendelijk telefonisch advies toen ik nog een vraag had. Hartelijk dank!
Snelle levering en groot assortiment schoenen.
Met de baby in de maxi cosi in de boodschappenwagen en een peuter voorin de boodschappenwagen zo de winkel binnen gereden. Dit was geen enkel probleem. Ik ben met veel geduld geholpen. En mijn dochter kon tussendoor lekker spelen in het speelhuisje daar.
Rat Verleghstraat 16
4815NZ Breda