Ruime keuze smalle kindervoeten en snelle levering.

Prettige winkel met een fijne overzichtelijke website. Mooie schoenen!

Deskundig, vriendelijke en uitstekende service!

Erg goed, deskundig en vriendelijk geholpen met het kiezen van goed passende schoentjes voor onze dochter. Echt een aanrader voor kinderschoenen, veel keuze en ze gaan heel leuk om met kinderen (ook als je voor de eerste keer komt en je uk vind het spannend)

Goed geholpen door kindvriendelijk personeel!

Heel aardig kindvriendelijk personeel. Er werd goed naar de voetjes gekeken. Enige nadeel aan deze winlel is dat er alleen schoentjes uit het hogere segment worden verkocht.

Fijne schoenen, goede service!

Het is fijn als je net lopend kind schoentjes nodig heeft, ze bij Wilmo de knowhow hebben. Je weet zeker dat je kindje goede schoenen draagt wat bijdraagd aan de goede vorming van de voet. Deze service is top!

Super! Zeer kundig personeel en er wordt echt tijd voor je genomen!

Voor de allereerste schoentjes naar Wilmo gegaan omdat we er goede verhalen over gehoord hadden. Zeker waar, we werden goed geholpen. De voetjes werden opgemeten en na het beantwoorden van enkele vragen over het loopgedrag van onze kleine heeft de medewerkster bepaald wat voor type schoen goed zou zijn. Ze zette een aantal opties naar voren en daarmee gingen we onze keuzes passen en heeft ze ons de schoenen aangereden waar ons zoontje het langst mee zal kunnen doen. Helemaal top!

Ontzettend proffesioneel en vriendelijk personeel

Altijd top geholpen. Wij en onze meiden komen er graag

Kindvriendelijke zaak met goede schoenen

Super fijne winkel! Veel keuze en er wordt echt de tijd genomen om de voeten goed te meten en te bekijken welke schoen goed past!

Leuk voor de kinderen

Grote winkel met speelmogelijkheden voor de kinderen. En goed op kinderen ingespeeld personeel. Ruim assortiment, niet goedkoop (maar dat geldt voor de meeste kinderschoenen)

Goede service!

Goed geholpen, vriendelijke, geduldige medewerkers. Leuk spaarsysteem voor korting en cadeautjes voor de kinderen.

goede service

krijg altijd goede service en smeren je niet zomaar iets aan

Hier bestellen we zeker vaker!

Zojuist mijn eerste online bestelling ontvangen en wat ben ik er blij mee. En niet alleen dat: mijn 3 jarige zoon is zo blij met zn nieuwe schoenen dat hij ze niet meer uit wilt doen. Bevallen goed, dus. Had op 3 september de bestelling geplaatst (overdag) en vandaag 5 september aangekomen. Prima snelheid! Qua service kunnen veel bedrijven nog wat leren van Wilmo Kinderschoenen. Van interessante en belangrijke informatie over kindervoeten en schoenen per mail, tot gratis reparatie binnen 3 maanden na aankoop. En dan heb ik het nog niet eens over de goede merken die hier verkocht worden, tegen mooie prijzen. Wow, mijn complimenten! Wij zullen hier zeker vaker bestellen.

Klantvriendelijk en kindvriendelijk

Goed geholpen in het filiaal in Breda. Nemen de tijd voor je, geven goede adviezen en mijn dochter had de tijd van haar leven in de winkel! Kom zeker terug als ze nieuwe schoenen nodig heeft!

Super goed geholpen door Mike. Schoentjes werden alvast apart gezet en ik kon nog even verder kijken op de shop. Waren snel in huis.

super serive en snelle verzending

Zondag besteld en dinsdagmiddag al in huis, top!

Eindelijk goede hulp, dus dik tevreden!

Onlangs voor het eerst een bezoek aan deze winkel gebracht. Waar je bij andere winkels moet zoeken naar de juiste schoenen, hebben hier alle schoenen een goede contrefort en zijn ze stevig. Onze zoon heeft 'moeilijke voeten' en daar is goed advies voor gegeven. Even het zooltje aangepast en hij staat nu recht op zijn voeten. Dus wij komen zeker terug.

Uitstekende service met inleving naar de cliënt

Er wordt goed geluisterd naar mijn dochter en wat zij voor wensen heeft. Door haar smalle voet heeft zij helaas niet veel keus in schoenen maar door een positieve en eerlijke begeleiding bij Wilmo heeft ze voor de 2e keer binnen een half uur haar nieuwe schoenen uitgezocht en gepast. Deze zal ze net als de 1e keer ook een heel seizoen dragen.

elke keer goed geholpen

Elke keer goede ervaringen bij Wilmo. Er wordt goed gekeken naar wat mijn kinderen nodig hebben en wat goed past (ook bij de extra smalle voeten van mijn dochter). Eventuele kleine reparaties in de eerste maanden zijn gratis, super service!!

Beste advies sinds jaren!

Dochterlief heeft ietwat moeilijke voeten (smal en klein uitstekend heilbot). Daarnaast is ze zeer kieskeurig en vind ze niet zoveel schoenen mooi. Gelukkig vond ze een paar laarsjes die goed pasten, door de schoenmaker iets werden vermaakt en die nu perfect zitten. Top hulp en advies gekregen!!

Topadres voor kinderschoenen

Bij Wilmo merk je dat er zorg en aandacht is voor de kleine voeten. Het opmeten van de voeten voor de juiste maat, een ware catwalk om de schoenen uit te proberen en een speelhoekje. En niet te vergeten de service! Fijn dat je persoonlijk wordt geholpen. Bij binnenkomst voel je je gelijk welkom.

Kundig, helder en eerlijk advies

Er is echte aandacht voor specifieke wens en behoefte van het kind. Ook mbt steunzolen en effect daarvan. Ruime keuze. Absolute aanrader!

Al ruim 20 jaar goed advies

Vanaf de eerste schoentjes van mijn oudste zoon, nu 21, tot nu nog steeds kopen we bij Wilmo schoenen. Uitstekend advies, kwaliteit schoenen, vriendelijk, deskundig en behulpzaam personeel.....wat moet ik er nog meer van zeggen 😍

Geweldige service!

Zeer behulpzame en professionele service. Uitstekende kwaliteit schoenen. Zeer kindvriendelijke winkel en personeel.

Winkel met vakkundig personeel dat de klant voorop stelt boven hen eigen winst.

Er wordt altijd eerst naar de voeten van de kinderen gekeken om er een goede schoen bij te vinden. Deze wordt dan als het nodig is kosteloos aan gepast. Er is een ruime keus en het personeel heeft geduld met kinderen is vindt het niet erg om een extra paar schoenen te halen om te passen. Ze geven goed advies en zijn niet uit om zoveel mogelijk schoenen te verkopen maar goede schoenen waar een kind een heel seizoen mee kan doen.

Uitstekend service en advies!

Erg tevreden over Wilmo!! Ze nemen de tijd en geven eerlijk en kundig advies, er word echt gekeken naar wat het best passend is voor de kleine voetjes die ze op dat moment voor zich hebben..

Altijd goed advies en ruime keuze

We kopen al onze kinderschoenen bij wilmo omdat ze zo goed adviseren.

Rat Verleghstraat 16

4815NZ Breda