Pluspunten

Onze pubers zijn heel kritisch want een schoen moet in eerste instantie hip zijn.... Het personeel van Wilmo denkt goed mee en leeft zich in in onze meiden. Top!

Pluspunten

Wat een super fijne winkel! Personeel is erg geduldig ook met onze zoon die soms wat ‘onstuimig’ kan zijn. Goede kwaliteit schoenen en ruime keuze, wij kopen eigenlijk nergens anders meer.

Het zou leuk zijn als er iets meer kleur in het jongens assortiment zou kunnen. (Geel, groen, rood)

Pluspunten

Snelle service Goede service Denken goed mee

Blijf zo door gaan.

Pluspunten

De service is erg goed, de medewerkster nam alle tijd voor ons dochtertje. Ze heeft heel geduldig en lief gehandeld en ons een ruime keuze aan schoenen laten zien. Ook heeft de podoloog mee gekeken en de schoenzool aangepast ivm de hypermobiliteit van ons dochtertje. Super!

Geen!

Pluspunten

Erg goed geholpen. Medewerker had verstand van zaken en wist precies welke schoenen wel en niet geschikt waren voor onze dochter.

Nvt

Pluspunten

Hartelijk ontvangen! Zoontje die een hekel heeft aan passen kocht zonder moeite zijn nieuwe schoenen. Vakkundig personeel!! Ook de voetjes van mijn dochter werden even nagekeken. Tevens werd de rits van haar schoenen, niet eens bij hen gekocht, als service even gemaakt. Rits liep snel terug. Hier hebben ze nog echt verstand van de kindervoeten!

Ga zo door!!

Pluspunten

Eerlijk advies, ook als dat betekend dat je zonder schoenen naar huis gaat. Toen onze dochter klein was kon ze nog niet goed genoeg lopen voor nieuwe schoenen en dit is ons toen eerlijk verteld in plaats van dat we naar huis gingen met schoenen waar we niets aan hadden. Later ook nog eens hetzelfde advies gekregen over sandalen. Inmiddels is ze al ouder en hebben al een aantal keer hele mooie schoenen gekocht van goede kwaliteit! Ik heb erg veel vertrouwen in dit bedrijf en om die reden kopen we alle kinderschoenen daar ook al is het voor ons niet de dichtstbijzijnde winkel.

Pluspunten

Het is een super kundige winkel. Mijn zoon heeft super moeilijke voeten, kan nergens slagen voor schoenen voor hem, alleen bij Wilmo, en hoe...... Winkel in, even meten welke maat, Roy zoekt zijn schoenen die hij mooi vind, ze controleren. Meestal moeten ze nog breder gemaakt worden, ook dit is geen probleem, is er een probleem met ophalen, dan sturen ze de schoenen naar je huis adres met een vriendelijk briefje erbij. Kortom een super kundige winkel, die zijn vak verstaat, waar de klant koning is en het personeel allemaal even vriendelijk en professioneel. Ik zou iedereen deze winkel aanbevelen.

Pluspunten

Vriendelijk,professioneel personeel wat hun vak verstaat! Ook de eerlijkheid wat betreft het advies wat ze geven stel ik zeer op prijs! Gewoon een fijne winkel met goede service!

Pluspunten

Leuk, vriendelijk en meedenkend personeel!

Pluspunten

Helaas bleken de prachtige laarzen te groot, maar de wijdtemaat is perfect! We komen zeker snel terug.

Pluspunten

Klantvriendelijk, professioneel, veel aandacht en tijd voor de klant

Pluspunten

Wat een goede schoenenwinkel is dit. Ik wilde de maat van mijn dochtertje weten, zodat ik sandaaltjes kan aanschaffen voor onze vakantie binnenkort. Ik werd meteen goed geholpen en kreeg goede adviezen kwa merk, want mijn dochtertje heeft een heel smal voetje. Ook al een paar sandaaltjes gepast om zo te kijken welke geschikt zijn voor haar voetje. Echt super fijn om te weten, zodat ze een goed passend sandaaltje aan kan.. Bedankt Wilmo

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam en nemen de tijd voor je

Pluspunten

Goed geholpen. Duidelijke informatie. Nemen de tijd. Leuk met kinderen!

Pluspunten

Er wordt goed gevraagd naar de problematiek en gekeken hoe dit opgelost kan worden. Schoenen moeten goed zitten ook al wordt er gebruik gemaakt van zooltjes, anders ga je bij Wilmo de winkel niet uit. Top!!

Mijn dochter werd netjes, goed en snel geholpen. Mijn dochter is gelijk op de schoenen blijven lopen en heeft geen blaren of andere problemen. Zo blij mee na al die jaren tobben.

Pluspunten

Ondanks dat het druk was toen wij de eerste schoentjes voor onze zoon gingen kopen, werden wij zeer goed geholpen. We zagen dat het druk was maar merkte hier niets van, namen alle tijd voor ons mannetje

Pluspunten

Zeer goed en professioneel geholpen met de aankoop van mijn zoons eerste paar schoenen.

Pluspunten

Snelle levering, goed aanbod aan smalle kinderschoenen.

Pluspunten

Zeer goede eerste indruk. Ging voor het eerst schoenen kopen voor mijn kleine meid. Prima geholpen en zeer veel keuze Komen zeker terug

Pluspunten

Vakkundig en persoonlijk advies over schoenen, loophouding, stand van voeten. Ook een fijne bijkomstigheid is dat schoenen iets passender gemaakt kunnen worden, afhankelijk van voetenstand, indien nodig.

Pluspunten

Snelle en goede service. De medewerkers nemen de tijd om de voetjes van mijn zoontje correct op te meten en geven advies op basis van zijn loophouding. De winkel is netjes en opgeruimd en er is meer voldoende keuze aan leuke en stoere schoenen. Deze winkel is zeker een aanrader.

Pluspunten

Geweldige service, mooie kwalitatieve schoenen en aardige medewerkers.

Jullie zijn al prefect.

Pluspunten

Snelle levering Veel keuze in smalle schoenen Goede telefonische adviezen

Pluspunten

Levert als 1 van de weinigen goede breedte maten voor kinderschoenen. Helaas zijn steeds meer kinderschoenen niet meer te verkrijgen in fysieke winkels. Bij wilmo wel, zowel online als in de winkel in Breda. Dankbaar dat jullie bestaan! Goede service en prettig snel contact, verrassend voor een online winkel.

Op de website moet je cookies telkens accepteren als je naar nieuwe pagina gaat. Dat is wat onhandig. Ook werkt de mobiele website nog niet echt prettig.

Rat Verleghstraat 16

4815NZ Breda