Snelle levertijd maar verroeste uitlaat.

Levertijd etc allemaal goed, maar helaas kreeg ik een uitlaat van 255,- binnen die al deels verroest was...

Goeie klantenservice en mooie ruime keuzes

Goeie klantenservice en mooie ruime keuzes

Werd netjes geholpen

Gewoon goed

en scherpe prijzen

gewoon goed

Snelle levering.

GEWELDIG

Mijn ervaring met jos is dat het een top kerel is en hij zal altijd eerlijk tegen je zijn als je vragen heb vriendelijke groet johan

Goeie producten

Goeie spullen en snelle levering

Goede website met mooie prijzen en goeie levering

Snelle levering en goed ingepakt

Altijd snel en goed geleverd

Het is altijd snel bij josdijkman weg, als het bij het postcentrum verkeerd gaat, is de service super!

Aan te bevelen

Beter dan dit kun je niet vinden

Geweldig hoe Jos met je omgaat! Geeft je altijd de beste tips en houd van een gesprek! Oftewel een pracht mens

snelle levering en goede ondersteuning

snelle levering en goede ondersteuning

Netjes verpakt

Moest wT langer op mijn bestelling wachten maar ben erg blij met de banden en remklauw. Precies als omschreven.

goede prijs,snelle levering

goede prijs snelle service & levering

pakjes komen altijd snel aan en als er iets fout gaat word je ook goed op de hoogt gehouden

goede service en snelle levering!!!

goede service en snelle levering!!!

Klantvriendelijk

Helpt je met al je problemen

Sproeiers verkeerd

Sproeiers blijken verkeerd aangegeven op de site. Vervolgens contact gehad. Moet ik ze terug sturen wat mij verzendkosten kost en kan dan nieuwe bestellen wat me weer best veel verzendkosten kost. Al met al worden het zo dure sproeiers

Snelle en juiste levering

Snel gevonden wat ik zocht. Goede communicatie ivm bevestiging bestelling en opvolging levering

Zeer vlotte afhandeling internet aankopen.

Vriendelijke mensen per telefoon en duidelijk overzicht op de site. Laatst een onderdeel gekocht voor de scooter. Werkt perfect. En niet duur. Ga zo door zou ik zeggen. Groetjes uit Oost grunn.

Goede kwaliteit en prijs verhouding.

Goede service en goede prijs en kwaliteit verhouding.

ging goed

Zeer goede communicatie! Voorbeeldig!?

Jammer dat dat ene onderdeel niet meer op voorraad was, de bestelling werd geannuleerd en 2 dagen erna stonden de centen terug op mijn rekening. Super!!

Posthoornweg 6

8152AZ Lemelerveld