Goede nette levering

Prima producten met een snelle levering. Een paar onderdelen klopten alleen bij mij niet helemaal met het origineel, dus check de afmetingen wel even.

Snelle reactie en snelle levering

Supersnel geleverd.

De bestelde Mikumi sproeiers zijn volgende dag geleverd super snel.

Goedeservice

Duidelijke website waar je alles goed kan vinden Ik zal er nog vaak wat bestellen bij ze Ga zo door Gr hohn

Prima shoppen hierzo.

Tjakka, hebbes!

supersnel geleverd

dinsdag ochtend selettra binnenrotor besteld en de volgende ochtend via DHL binnen gekregen..... top gedaan

Telefonisch niet te bereiken

Er zo een onderdeel in een enveloppe gedaan worden wil ik dat via de telefoon ff uitleggen je krijgt niemand aan de telefoon de andere zendingen waren goed .

Goede service bestelling word gelijk op tijd bezorg

matig

scherm besteld voor Vespa LXV week geleden besteld en nog steeds niet0ntvangen . gisteren zelf contact opgenomen met jullie en missch vandaag binnen anders volgende week. dus zeker geen goede referentie.

Top altijd goed geregeld

Kan een dag langer duren maar is altijd goed geregeld

Altijd 1 dag later geleverd en altijd hulp als je hun belt.

Ik bestel al vanaf dag 1 dat ik mijn schakelbrommer hebt, mijn onderdelen bij Josdijkman. Sindsdien ben ik nog nooit tegen een probleem aangelopen. Levertijden zijn on point en erg snel. Enigste wat ik denk wat Josdijkman nog beter zou maken is, zelfde dag leveringen. Bij K-Parts kan je spullen bestellen voor 13:00 en ontvang je het dezelfde dag nog. Dat zou een echte upgrade zijn voor Josdijkman. Maar desondanks zal ik nog steeds mijn onderdelen bestellen bij Josdijkman.

Heel goed.

Netjes optijd geleverd

Uitstekende shop

Hier kan je met een gerust hart bestellen , deze keer ging het voormij voor een achterveer en wederom snel geleverd en goed op de hoogte gehouden door de vriendelijke service van jos Aanrader en hele nette prijzen . Bedankt weer Toppers

Top snel en vriendelijk

Vriendelijke klanten service en snelle service en uitgebreid assortiment!

Perfecte band,snelle levering

Pico bello

Mooie website met veel artikelen

Mooie duidelijke website met veel artikelen die makkelijk te vinden zijn. Goede service en snelle levering.

snel het juiste onderdeel geleverd

Snelle verzending en eerlijke prijzen

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Geweldige snelle leveringen

Ik zocht een scooterhoes waar ook windscherm en een topkoffer. Zag hem bij Jos Dijkman. Ik heb de gegevensingevuld op een vrijdag, en de dinsdag werd hij afgeleverd. Al met al goede site

Supersnelle levering

Zoals gemeld op de site. Supersnelle levering.

Netjes en snel geregeld, een aanrader.

Eenvoudig bestellen, snel geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd

Een en al schijt reageren niet

Heb nog steeds niet binnen gekregen

Posthoornweg 6

8152AZ Lemelerveld