Uitstekende ervaring met kookshop de Pepermolen

Via via terecht gekomen bij deze, voor mij nog onbekende, webwinkel. Prettige website, prima communicatie tijdens het bestel- en leverproces. Bestelling snel en stevig verpakt in huis, met een handgeschreven berichtje als leuke toevoeging. Complimenten!

Prima, alleen kwestie van juiste uitzoeken

Top !!!!!

Alleen was het pakketje zoek geraakt bij DHL

Perfect!

Artikelen bleken niet allemaal op voorraad. Werd netjes afgehandeld en later op afspraak alsnog verstuurd.

Goed assortiment en kwaliteit

Goed assortiment en kwaliteit In de winkel vriendelijk en bij online bestelling snel geleverd!

Snelle levering en goede prijs

Alles was snel besteld en geleverd, ook de beste prijs voor Smith en dorlas koffie op internet.

Altijd snelle levering van onze heerlijke koffiebonen, met een lief kaartje erbij! Top!

Vooral de persoonlijke boodschap op het kaartje. Zeer attent!

Snelle en nette levering

Betrouwbare winkel, zeer klantvriendelijk en snelle en nette levering

Zeer blij met mijn aankoop

Zeer goede en snelle levering. Prijs kwaliteit TOP. Ik ben zeer blij met mijn aankoop. Aan te bevelen (online) shop!

Snelle respons

Demeyere wokpan aangeschaft hier. Snelle respons, reacties en levering. Ondanks foutmelding werd pan toch op tijd en volgens opgave geleverd. Zorgvuldig verpakt. Incluis kaartje met persoonlijke groet.

Prima product, snelle verzending

Product was netjes verpakt met een leuk kaartje erbij.

Prima geregeld!

Aangezien we naar Harlingen gaan verhuizen en een keuken krijgen met zwart-wit vond ik de Canal thee en droogdoeken daar goed bij passen. Helaas waren er nog maar 3 sets, maar kan ik in de toekomst nog een paar handdoeken er bij kopen. Vriendelijk dank voor de prima service!

Goed en snelle service.

Het artikel was snel geleverd. De prijs was erg goed. Er zat een persoonlijke handgeschreven berichtje erbij. Ik vond dat een leuke attentie.

Snel en prima

Goede informatie, snelle service en scherpe prijsstelling

Klant gericht

Bedrijf belde om te melden dat er een item niet op voorraad was. Aan ons de keus of we de rest alvast wel voorruit geleverd wilde hebben! Dit hoefde voor ons niet. Maar dat je wel op de hoogte wordt gebracht echt top. Goede service

Zeer positief

Zeer positieve ervaring, artikel keurig op tijd geleverd, netjes ingepakt en voorzien van een persoonlijk woordje op kaart, erg leuk in de,e steeds killer wordende wereld!

Goede service!

Goed advies gekregen bij het kopen van een nieuwe koffiemachine

Leuk handgeschreven kaartje bij de bestelling

Bij de bestelling ingesloten een handgeschreven kaartje bij de crockpot,zoiets is leuk om te ontvangen. Gr.Wim

Vriendelijke mensen, telefonisch gemakkelijk bereikbaar en snelle correcte levering.

Zeer tevreden, beste koffiebonen.

Heerlijke koffiebonen, snelle levering. Ben zeer tevreden.

Heel tevreden met product en levering

Ik had over Woll pannen gehoord dat ze goed zijn en geen PFAS bevatten. Dus goede reden om nieuwe pannen te kopen die niet slecht voor de gezondheid zijn

Zeer tevreden over de service

Prima product en snelle bezorging

Hoi Jullie zijn top

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.