Toppie

Supersnelle keurige levering!

Na bestellen snel geleverd. Prima! En lekkere koffiebonen.

Goede prijs, persoonlijk kaartje.

Goed verpakt, voldeed aan de verwachtingen.

Voldoet aan alle verwachtingen

Product was snel verzonden. Het product was goed verpakt en kwam zonder problemen aan.

Prima en snel geregeld

Heel gemakkelijk te bestellen en ook nog snel geleverd.

Nette en persoonlijke afhandeling

Via de website 2 artikelen gekocht. Snel geleverd, netjes en zorgvuldig ingepakt met een persoonlijke noot erbij (kaartje). Fijn.

Snelle levering, fijne communicatie.

Besteld via de webshop. Artikel werd snel en netjes verpakt geleverd, met een leuk kaartje erbij.

Perfect verpakt en op tijd is de online bestelling geleverd, hartelijk dank

Gevonden wat ik zocht en heel snel, goed verpakt geleverd.

Product de volgende dag in uitstekende staat ontvangen. En de dag daarop ontvingen we via de post een aardig bedankbriefje. Wat een leuk gebaar!

Prima, maar graag wat rustiger aan met het verpakkingsmateriaal.

Levering was snel, zoals bijna alle webwinkels tegenwoordig. Ik kreeg ook nog een handgeschreven kaartje bij mijn aankoop. Heel attent. Echter, ik ergerde me een beetje aan de hoeveelheid verpakkingsmateriaal die gevruikt was. Het item dat al in zijn eigen verpakking uiterst degelijk beschermd was (ook al te veel piepschuim, buiten schuld van de webshop om) , was ook nog eens zelf in 4 lagen bubblewrap gedaan en in een eigen doos gestopt. De doos van de fabrikant IS de bescherming. Laat het daarbij, zou ik zeggen.

Uitstekende service

Uitstekende service

Prima, zeker aan te bevelen!

Snelle levering, goed verpakt en leuk kaartje erbij!!!

netjes geleverd en goed produkt.

Verzorgde webshop en goed produkt.

Snel verstuurd, keurig verpakt! Helemaal top!

Alles prima geregeld!!

Best slecht.

Op mijn product zit een kleine, goed voelbare, beschadiging (vervelend voor mijn blinde echtgenoot) en er zaten heel veel vingerafdrukken op. Deze heb ik er met poets af kunnen poetsen. Het lijkt mij een tweedehands product, en dat voor die prijs!!!

Mooi product, snelle levering

Telefonisch goed advies gekregen welke slow cooker het best bij mijn situatie zou passen. Deze pan daarop besteld, en direct de volgende dag geleverd. Ben er blij mee!

Altijd goed!

Lekkere kwaliteitskoffie tegen een goede prijs!

Prima levering

Prima levering

Helemaal top

Snelle en goede aflevering

Top!!

mijn keuze was uitverkocht, nadat men telefonisch contact met mij had opgenomen, samen alternatief gezocht! Alles keurig geleverd en in dank ontvangen.

Vlotte levering!

Vlot besteld, vlot geleverd, mooi product!

Supersnelle levering

Blij met contact erg klantgericht had verkeerde e-mail adres ingetoetst en ben heel goed geholpen.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Voordat ik mijn Crockpot kocht had ik uitgebreid overleg met een een medewerker van Kookshop de Pepermolen. Ik had een aantal eisen. Toen mijn Crockpot uiteindelijk aankwam, bleek hij alleen aan één eis te voldoen: hij was PFAS-vrij, maar de rest was het niet het product dat ik verwachtte. In reactie op mijn e-mail met uitleg bood men per telefoon zijn verontschuldigingen aan over het ontstane misverstand. Wij kwamen overeen, dat ik de Crockpot terug zou sturen en een nieuwe zou bestellen. De medewerker had nu aan de hand van mijn criteria de “goede” Crockpot uitgezocht en die heb ik vervolgens besteld. Ik ben er heel blij mee. Ik had het wel sjiek gevonden wanneer men Uw bedrijf de retour verzendkosten had betaald, vooral omdat ik meteen had gezegd dat ik de Sloecooker niet allen wil retourneren en de vervanging het liefst bij U wil kopen. Maar voor de rest ben ik heel tevreden over hoe ik door de diverse medewerkers ben bejegend. Dank U wel!

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.