Goeie en hartelijke service!

Uitstekende service en een vriendelijke boodschap erbij, leuk!

Geweldige service

Ik heb een grote hoeveelheid koffie besteld Koffie werd snel geleverd

Cadeau goed, afhandeling slecht

Het cadeau was op tijd. Er werden WEL verzendkosten berekend. Per telefoon werd toegezegd € 6,95 terug te storten. Op 12 november nogmaals gebeld omdat het bedrag nog niet ontvangen is. Nu is weer toegezegd dat het overgemaakt wordt. Ik wacht af, maar vind het niet leuk om hierover tweemaal te moeten bellen. Vandaar de 6.

Perfect geregeld !!

Ook héél leuk een persoonlijk geschreven berichtje bij het pakketje. Wij genieten van de vogeltjes. M.v.g. Wil.

Snel het gekochte product geleverd.

Wij hadden een specifiek onderdeel nodig van een keukenmachine. Kookshop De Pepermolen leverde snel het gekochte product. Daardoor konden wij snel weer verder met de productie.

Goede en Snelle Service

Ben erg tevreden.

Snelle en correcte levering

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd. Gewoon top!!

Snel en correcte bezorging. Heb het product echter nog niet uitgepakt dus kan verder niets zeggen

Nog niet uitgepakt, kan nog niets zeggen

Snelle levering met persoonlijk kaartje

De bestelling werd snel geleverd en er zat een leuk persoonlijk kaartje bij.

Product wat ik besteld had was netjes en snel verzonden. Goede communicatie via de mail over de verzending en tracking.

Leuk assortiment, vlotte service

Meerdere keren cadeautjes online besteld en elders laten afleveren. Mooie spulletjes

Fijne winkel,vast adres voor mijn koffie!

Altijd op tijd en goed verzorgd pakket met persoonlijke boodschap.

Goede prijs. Snel geleverd,

In 1 woord top

Vlotte levering

Maar als ik vraag om het ontbrekende receptenboekje bij de ijsmachine dan wordt er niet gereageerd. Dat vind ik een misser. Met vriendelijke groet, Wim

Snelle levering, prima product voor een fijne prijs

Prettige service, snelle levering. En het artikel werkt prima. DPD was zeer voorzichtig met m'n bestelde product. Waardoor het heel bij mij is bezorgd.

Positief

Gewoon goed!!

Prima, snelle reactie en netjes

Handige side. Alles ging super vlot tot aan het moment van bezorgen door DPD. Die hebben ervoor gezorgd dat ik mijn messenbak nog steeds NiET heb

Een goede site en snel geregeld

we waren op zoek naar een ander koffiezetapparaat. Toen bleek dat vrienden van ons een Jura hadden. Deze beviel hun heel goed. Het was een kwestie van googlen, en we kwamen op uw site uit. De site was duidelijk en de prijs was niet de duurste. Kwestie van bestellen, en binnen een paar dagen konden wij het apparaat uitproberen.

Duurde 4 werkdagen voor het pakketje werd bezorgd.

Op zondag voor 16.00 uur besteld. Volgens de website zou dan de bestelling de volgende werkdag plaatsvinden. De aflevering was op donderdag om 13. 47 uur. Wel conform de wens het pakketje bij de voordeur te plaatsen. Het duurde ook 2 dagen voordat er vooruitgang wwerd geboekt in het totale proces van levering. Het pakketje was afgegeven bij DPD en dan gebeurt er kennelijk weinig tot het moment dat een auto gaat rijden om het pakketje af te leveren.

Snelle levering Maison Berger navulling

Volgende dag ontvangen, goed verpakt, prima product.

Snel en accuraat

Prima service, snel en betrouwbaar

Prima service bij online bestelling.

Artikel, wat opgestuurd was, functioneerde niet. Dit gemeld en zeer snel reactie gekregen en daarna nieuw goed werkend artikel binnen een paar dagen opgestuurd gekregen.

Product snel en als omschreven ontvangen

Gebruik gemaakt van de aanbieding Crocktober om een Crockpot slowcooker aan te schaffen. Mooie prijs voor een top apparaat! Heel blij mee.

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.