Geen tussenvoegsels maar prima product en service

In de communicatie van Pepermolen werden de ontvanger en ik aangeschreven zonder de tussenvoegsels in onze namen terwijl die wel waren ingegeven. Na contact met klantenservice bleek dit inderdaad een omissie in de transmissie van de gegevens. De software is vervolgens aangepast. Pluim daarvoor. Het product was sowieso al goed.

zoals altijd prima

Produkt snel en zorgvuldig verpakt. gelukkig niet teveel verpakkingsmateriaal en loze ruimte in dozen.

snelle verzending aan iedereen aan te bevelen

kwaliteitsvolle producten snelle verzending aan iedereen aan te bevelen

kapot artikelen ontvangen maar goed hersteld

Kapot artikel ontvangen, maar de oplossing ging vlot en heb nu een goed werkend Zwitscher huisje, portokosten retour gekregen. Alles snel en goed opgelost. Ben blij met mijn vogelhuisje!

Snelle levering en goed verpakt

Dus een firma om aan te bevelen.

Goed en snel

Pakketje zonder verzendkosten na 1 dag ontvangen met leuk handgeschreven kaartje erbij.

Perfecte levering!

Mooi product, fluitende vogels in het bos , staat gezellig! Keurig verpakt en super snelle levering!

Prima, snel verstuurd en een leuk persoonlijk bericht.

Zeer goede ervaring, besteld product wordt snel verstuurd. Wel met DHL, heb zelf de voorkeur voor PostNL.

Zowel product als levertijd tot mijn volle tevredenheid.

prima geregeld

Geweldig snel in huis voor een mega scherpe prijs

Geweldig snel in huis voor een mega scherpe prijs.

snelle levering !

snelle levering en goed verpakt !

Goede service en prima materiaal

Niks op aan te merken

Snelle service, overzichtelijke website, direct geleverd met persoonlijke aandacht.

Zeer snelle levering

Een uitstekende order behandeling en afhandeling.

uitstekend.

Duidelijke site. Snelle levering. Beste prijs.

Snel, goed en leuk persoonlijk kaartje

Snel, goed en leuk persoonlijk kaartje

Goede prijs en vlotte, correcte afhandeling

De reinigingsset voor mijn jura was bij de pepermolen het voordeligst en de communicatie rondom de afhandeling en verzending zeer vlot en correct.

Snelle bezorging. Originele producten van goede kwaliteit.

Het liep perfect vanaf de bestelling plaatsen tot en met de bezorging! Snelle service. Dat maak je tegenwoordig niet zo snel meer mee.

Goed tot zeer goed

Vlotte en professionele behandeling van een probleem

Snel ontvangen, met een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Helemaal prima.!

Goeie service

Ik had een verkeerde bestelling geplaatst, kreeg snel antwoord en netjes mijn geld terug. Tweede bestelling (de juiste) werd snel bezorgd. Goeie service, zou er zeker weer bestellen.

Favoriete kookshop

Duidelijke opzet van de site en place to go for Jura accessoires , filters, koffie etcetera. Niets leuker ook dan een kaart met een persoonlijke boodschap

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.