Met een leuk persoonlijk kaartje erbij

Prima, snel en netjes.

Te gek

Mijn bestelde Zwitscher- Box bleek bij ontvangst defect te zijn. Na een telefoontje met de Pepermolen was het snel geregeld. Binnen 3 werkdagen heb ik een nieuwe ontvangen. Hartstikke bedankt!

prima geregeld

Alles wat tip top in orde, goed verpakt, verzending goed te volgen en een lief kaartje erbij. Prima verzorgd

Wat een top bedrijf

Makkelijk te bestellen en heel snel in huis met een persoonlijk kaartje erbij om te genieten van je aankoop

Goede service met een persoonlijke touch

Mijn vorige forest heb ik weggegeven aan mijn zwager; hij was erg verdrietig na het overlijden van zijn moeder en hij werd herinnerd aan hun gemeenschappelijke liefde voor vogels toen hij bij mij dd forestgeluiden hoorde.. Maar ja, ik mistte het geluid meteen.. dus een nieuwe besteld die degelijk ingepakt en met een heel persoonlijk kaartje binnen een paar dsgen bezorgd werd.. Ik ben tevreden!

Heel klantvriendelijk & perfect verzorgd!!

De transactie rond mijn bestelling is perfect verlopen. Prachtige timing! Kortom, dank jullie wel en succes in de business!!

Een Dualit 3 slots besteld. Namen na de geplaatste bestelling snel contact op om de leveringsdatum door te geven. Top

Snelle levering, prima

keurig netjes geleverd met een lief kaartje erbij

Keurig netjes geleverd met een lief kaartje erbij, heel sympathiek, nodigt uit om nogmaals te bestellen.

Top service!

Ik had een zwarte Zwitserbox besteld maar helaas hadden ze die niet meer op voorraad. Ik werd netjes gebeld dat die einde van de week binnen zou komen. Helaas kwam die zwarte niet binnen toen heb ik gebeld waar die bleef en ze zeiden dat die niet leverbaar was en of ik een andere kleur wilde ik zei doe maar een witte deze werd dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag in huis.

snelle bezorging

Een vogelhuisje besteld. Snel en goed bezorgd. Ben erg blij met de aankoop en wordt helemaal blij van de fluitende vogels. Ik beveel zowel kookshop en het artikel aan. Marianne

Goede prijs kwaliteit verhouding!

5 sterren is een 10. Voor een 10 is het contact met dit bedrijf te kort. Bestelling wordt snel en netjes verpakt geleverd. Prima dus

Keurig verpakt aangekomen.

Leuk, zo'n persoonlijke noot erbij!

Top service!

Vlotte bestelling, aflevering zoals voorzien, in één woord, top service!

Alles is goed verlopen.

Ik heb een vogelhuisje(Zwitscherbox Classic Black) besteld. Van bestelling tot bezorging is prima gegaan. Het vogelhuisje is heel mooi en doet het prima.

Supersnel geleverd

Erg mooi om te zien en ook het geluid is net echt.

Erg tevreden

Snelle en vooral ook persoonlijke benadering. Kaartje erbij, handgeschreven, was heel erg fijn en warm.

Trala

Positief!

Snelle en duidelijke communicatie en levering mbt de bestelling! Goed dat DHL een elektrische bezorgauto heeft!

Fijn

Fijn gesproken

Goede begeleiding bij keuze en goede afhandeling

Snelle goede levering zeer betrouwbaar

Kiezen, bestellen en volgende dag in huis. Precies wat ze toezeggen! Goede prijs kwaliteit verhoudingen

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.