Fijne vogelgeluidjes in de badkamer

Soms lijkt t of de bewegingssensor even pauze heeft ;-)

Geweldig!

Had per ongeluk 2 slowcookers besteld,kreeg de volgende ochtend telefoon van een vriendelijke dame of dit wel klopte. Super netjes van de Pepermolen. Slowcooker ook keurig de volgende dag in ontvangst kunnen nemen. Ben zeer tevreden!

Snel geleverd met persoonlijke uitleg

Super! De koffiemachine werd snel geleverd. Ook was er een extra uitleg bijgevoegd met aandachtspunten voor gebruik en onderhoud van een medewerker. Bedankt voor de service!

Van bestellen tot levering prima geregeld.

Het vinden van het product ging uitstekend. De prijs is goed. De levering gaat volgens schema. Het product voldoet aan de verwachtingen. Kort gezegd: uitstekend verzorgd.

Top!!!

Online gekocht, per mail gevraagd of ze het als kado wilden inpakken. Ja hoor, zonder extra betaling werd dat direct gedaan, dag erna al binnen! Met een handgeschreven kaartje erbij. Hoe attent. Echt de grote voordelen van online shoppen. 5 sterren!!

Nadat bleek dat er een defect was aan de Cooker is deze heel snel opgelost. Vandaag een nieuwe binnen gekregen. Onze dank daarvoor! Met vriendelijke groet, Joke Kloet

Goede service, goede communicatie

Goede ervaring

Netjes ingepakt en snel geleverd

Snel, professioneel

Personeel heeft verstand van zaken en weet zeer goed de vragen te beantwoorden. Snelle levering en zorgvuldig verpakt

Mijn bestelling was defect binnen gekomen.Met een belletje opgelost en een nieuwe gekregen.

Prima en heel snel geleverd.

Het is en blijft een vrolijk en leuk kadootje.

Helemaal Top

Bestel hier voor het eerst, snelle levering goed product en een vriendelijke afhandeling. ik ga dit zeker vaker hier bestellen.

prima levering

Zeer eenvoudig te bestellen op de site en keurige afhandeling. Geen twijfel bij deze speciaalzaak. TOP

Snelle service, eerlijk en vriendelijk

Fijn bedrijf met vakmensen

Jammer genoeg zat er een fabrieksfoutje in apparaat wat ik gekocht had, maar de enthousiaste ondernemer schakelde meteen alles in om zo snel mogelijk het probleem op te lossen! Een bedrijf waarbij je bij een probleempje gewoon de eigenaar zelf aan de telefoon krijgt ipv een klantenservice bij een callcenter.

Gemakkelijk, snel en correct!

Fijne website. Handig in gebruik en nette afhandeling.

snel geleverd

Prima service, kaartje er bij.

Netjes geleverd volgens het volgsysteem.

Slowcooker netjes geleverd. Volgsysteem werkt netjes. Goed verpakt. Heel aangekomen. Een heel attent handgeschreven kaartje bijgevoegd om 'm te plezier te wensen met de aankoop!

Snel, zoals beloofd

Vanwege softwarestoring een (klein) rimpeltje in de communicatie. Uiteindelijk is de service zoals beloofd. Vier van de vijf sterren omdat de aankoop nog maar een week geleden is. Ik ben benieuwd naar de klantvriendelijkheid na de aankoop.

Toplevering

Snelle levering. Netjes verpakt. Handgeschreven kaartje maakte het helemaal af

Buitengewoon goede service

Omdat één van de door mij bestelde artikelen later binnenkwam werd ik keurig gebeld of men dan de hele bestelling mocht ophouden of dat ik een deellevering wilde zodat men aan de in de website genoemde voorwaarde vóór 4uur besteld is de volgende dag in huis kon voldoen. Nog nooit eerder meegemaakt. De Crockpot slowcooker is geweldig overigens een de bestelde ophouden zijn beiden leuk en duidelijk verschillend.

Nette service

Ik was op zoek naar een multi-cooker. Deze hadden ze bij diverse winkels, maar de voorraad was beperkt. Ik koos er dus voor om hem tegen een hogere prijs bij de pepermolen te kopen want daar stond dat de cooker op voorraad was. Helaas kreeg ik de volgende dag een mail dat hij daar ook niet op voorraad was. Als ze daar over eerlijk waren geweest op hun website had ik hem natuurlijk niet voor €30 meer daar gekocht. Dat ik niet heb geannuleerd was omdat ze netjes een mail stuurden met daarin wel de verwachte levertijd.

Goed geadviseerd

Snelle service en zeer klantvriendelijk

Leuke reactie op mijn bestelling. Ga zeker verder kijken wat ze allemaal leveren.

Snelle levering en een leuk kaartje erbij!

Ik beveel dit bedrijf aan.

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.