Prima winkel

Vlot geleverd, nog een leuk kaartje erbij.

De transactie is volledig volgens plan en wens verlopen.

De bestelling is conform de beloofde kwaliteit en norm afgewikkeld.

Snelle levering met een persoonlijk tintje

Vandaag besteld, is morgen in huis en dan altijd een persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Goed!

Na ontvangst pakketje bleek er iets niet in orde, maar de service was meteen goed en doeltreffend!

Prijs / kwaliteit prima. Heel snel geleverd, crock-pot netjes ingepakt.

Snelle levering, leuk het handgeschreven kaartje

Croqpot besteld, snel geleverd en altijnd leuk om een handgeschreven kaartje aan te treffen om te bedanken voor de bestelling.

Snel en netjes verzonden, ben heel tevreden over de slowcooker en de winkel.

Zending goed afgeleverd

Alles goed geleverd geen extra zendingskosten

Zeer goed!

Mijn bestelling was met 1 dag bezorgt. En mijn technische vragen zijn zeer vriendelijk en adequaat beantwoord.

Aanrader!

Na een miscommunicatie,prima opgelost! Vriendelijk,versturen snel,goede levering van het pakket. Een aanrader voor keukenproducten!

Netjes geïnformeerd dat de zending iets later verzonden werd. Keurig verpakt.

Een snelle levering. Prima

Alles was duidelijk en ging goed.

goede en fijne service

Snelle goede levering, erg goed verpakt.

Snelle goede levering en veilig verpakt.

Snelle service, goede prijs

Onderhoudsmiddelen voor mijn Jura bestel ik altijd bij De Pepermolen. Goed advies, snelle levering en juiste prijs.

Zoals altijd snelle levering en nette prijzen

Kom altijd weer terecht bij de pepermolen voor mijn onderhoudsproducten van Jura. Nette prijzen, snelle levering en goed advies.

Hadden we eerder moeten doen

Hele fijne cooker, doet zijn werk geruisloos en de gerechten zijn heerlijk.

Perfect verpakt en idem dito product

Kon niet beter!

Ik had een Oceanbox gekocht die nu in mijn WC staat. Telkens als je binnenstapt gaat het geluid van een heerlijke zee aan. Ook zijn er meeuwen te horen (die hadden er nog wel iets vaker in mogen zitten ;-)). Ik werd keurig op de hoogte gehouden door meerdere mailtjes en het pakketje kwam de volgende dag volgens afspraak aan. Het pakket was netjes en goed verpakt en het persoonlijke handgeschreven briefje erbij deed mij glimlachen.

Beste prijs en goed product. Geleverd binnen 3 dagen.

Prima!!

Snel afgewerkt en dito, goed verpakt, geleverd.

Goed verpakt

Na plaatsing bestellen, werd ik gebeld dat het product niet op voorraad was. Maar gelukkig had ik het 5 dagen later al in huis.

Geweldig!

Slowcooker snel ontvangen! Mooi prijsje voor deze grootte!

Hélemaal super

Snelle service, goed verpakt. De persoonlijke kaart maakte het helemaal compleet, erg vriendelijk.

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.