Snelle verwerking, zorgvuldig ingepakt, persoonlijk kaartje erbij.

Subliem!

Snelle levering, netjes verpakt, niks op aan te merken. Nu nog de slow cooker uitproberen. :-)

Na enige bezorgproblemen prima service

xxxx

Goede service en vlotte levering, item niet op voorraad wordt keurig gebeld!!

Snelle verzending en ben heel blij met de slowcoocker

Super tevreden

Mijn eerste bestelling ben er zeer tevreden over. Ook mijn bestelling snel en netjes ontvangen

Persoonlijke noot

Goed ingepakt, met een leuk handgeschreven kaartje

kookt prima en smaakt fantastisch

Aanbevelen? Maak een keuze Dit veld is verplicht, Doe ik anders nooit, kan je gedonder mee krijgen. Kiyoh Reviews • Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan... • We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan • Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd

goede service

helemaal tevreden

Geweldig !

Snelle levering en heel goed verpakt ( om beschadiging te voorkomen ) en bezorgd ! Chapeau hiervoor !

Alles prima geregeld

Ik zocht een Schwizerbox met vogelgeluiden. Die vond ik in jullie webshop. Veel keuze in kleur en 2 soorten. Snel geleverd. Heel fijn.

Prettig geholpen. Heel attent om even te bellen dat het artikel later zou komen.

Prima ervaring.

De ene dag iets besteld de vlgd dag al geleverd.

Snelle levering en goede service

Netjes geleverd met een persoonlijk bedankje, dat zie je niet vaak

Mijn bestelling was goed ingepakt , en kwam netjes op tijd. Het was een cadeau voor mijn zoon. Dan is het fijn als het op tijd is.

snel en goed

mijn bestelling is direct goed verwerkt en ontvangen

Perfecte service. Leuk de hand geschreven kaart erbij!

Zie hier boven.

Mooie keuze en snelle levering

Ik zal hier zeker opnieuw bestellen

fijne winkel

Ik had de crockpot besteld en 2 Jura glazen. Toen het pakket aankwam thuis was de doos beschadigd. Ik was een beetje bang dat miss de 2 glazen kapot waren ? Maar nee het was zo goed verpakt dat er niets aan de hand was. Top !!!! Assortiment bij de Pepermolen is ook erg divers !

Goede website, duidelijk, snel geleverd en een leuk persoonlijk geschreven kaartje erbij, helemaal Top.

Goede prijs, snelle levering.

Super ervaring

Super ervaring. Snel geleverd mooi kaartje erbij..

netjes verpakt en mooi op tijd geleverd

via internet besteld, goede informatie over slow-cooker op de site, slow-cooker heel goed ingepakt en netjes op tijd geleverd.

Op tijd wn persoonlijke benadering

Product op tijd geleverd en er zat een handgeschreven briefje bij, super leuk.

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.