Uitstekende snelle levering.

Duidelijke webshop met leuke producten. Snelle en nette levering. Top tevreden.

Snelle levering, goed verpakt, mooie prijs/kwaliteitverhouding en een persoonlijk kaartje erbij; heel attent! Kortom zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle en keurig verzorgde verzending. De persoonlijke vriendelijke boodschap maakte de aankoop nog leuker. Erg bedankt :)

Meer dan prima

Eenvoudig bestellen en daarna ophalen in de winkel.

Snel geleverd , mooi verpakt.

Snel geleverd, mooi verpakt.

Goede kwaliteit mooi prijs pan werkt naar behoren zeer tevreden

Geweldig!

Al 12 jaar bestel ik mijn koffie bij kookshop de pepermolen. Zeer goede kwaliteit koffie voor een goede prijs. Wat ook leuk is dat er altijd een kaartje bijzit wie de koffie naar ons verzend! Ik hoop nog jarenlang plezier van jullie te hebben!

Overzichtelijke website, mooie fysieke winkel en klantvriendelijk.

Bestelling plaatsen, betalen ging prima. Keuze voor bezorgen of ophalen. Heb volgende dag bestelling kunnen ophalen. Top!!!

Helemaal top!

Goed verpakt met een leuk kaartje erbij.

snelle nette levering

goede ervaring

Prima snel verzonden

Snel verzonden, leuke handgeschreven boodschap, kortom perfect!

Prima product, keurige levering

Ik heb via internet een crockpot besteld bij kookshop de pepermolen. Qua prijs zijn zij zeer concurrerend, levering keurig (inclusief tussentijdse melding in het proces) Kers op de taart: een handgeschreven boodschap bij de bestelling, leuk!

Top bedrijf

Duidelijke communicatie, zeer snelle levering, goed product, zeer degelijk, maar milieu bewust verpakt en zeer goede prijs.

Top bedrijf

Super snelle en juiste levering. Blij met mijn crockpot.

Super snelle en juiste levering. Blij met mijn crockpot.

Zeer tevreden.

Snel, netjes, mooi verpakt. Zo hoort het.

Zeer tevreden.

Snel, netjes, mooi verpakt. Zo hoort het.

Snel en efficiƫnt

Mijn bestelling snel gekregen en perfect ingepakt!

Super,snelle levering.

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.