Super goed

Besteld en binnen 3 dagen in huis! Top!

Besteld en binnen 3 dagen in huis. Precies wat ik wilde hebben.

Geweldig!

Wat een geweldige winkel! Waterkoker besteld wat overal uitverkocht was, bleek ook bij de Pepermolen het geval. Hier werd ik keurig over gebeld met verwachtte levertijd en wat mijn wensen waren m.b.t terugbetaling, andere waterkoker of afwachten. Afwachten was prima, maar dan graag de levering na mijn vakantie. Dit was allemaal geen probleem, afgelopen week is de waterkoker naar alle tevredenheid bezorgd.

Fijne stille waterkoker! Buitenkant wordt wel heet!!

Ik dacht dat de behuizing van een dure, dubbelwandige waterkoker koud zou blijven, maar jammergenoeg bleek dat niet zo te zijn! Wel is deze water koker snel en stil. Dat mag ook wel voor de prijs van € 119,00

Goede producten en snel geleverd

Uitgebreid assortiment, goede producten en snelle levering

Niet klantgericht in de werkwijze

Het versturen van mijn aankoop ging mis de oplossing was beslist niet klantgericht Uiteindelijk was een onaangenaam gesprek nodig om dit op te lossen

Volgens afspraak is het product vlot en goed geleverd.

Ik had vrij snel een probleem en ben uiterst klantvriendelijk geholpen. Bereikbaarheid heel goed en bejegening heel goed.

Prima site en concurrerende prijs

Wij zochten naar Demeyer pannen. Deze staan duidelijk afgebeeld voor een concurrerende prijs. De bestelling werd op de afgesproken dag geleverd en was zeer goed verpakt. Het product is zoals afgebeeld op de site.

Correctie levering

Duidelijke site

Prima service, snelle levering

Leuk dat er een wenskaart bij gesloten was. Zeer attent

Snel verzonden, goed verpakt en scherpe prijs.. Een handgeschreven kaartje bij de bestelling maakt het helemaal af!

Leuk

Handig, lost verwachtingen in.

Ik ben heel tevreden met de verwerking van mijn bestelling.

Een persoonlijk kaartje werd erg gewaardeerd.

Voldoet precies aan de verwachting. Product perfect en onbeschadigd ontvangen en snel. Zeer tevreden.

Snelle levering, netjes verpakt.

Weinig aan toe te voegen. Snelle service e. Netjes verpakt. Blij mee

Heel leuk en rustgevend

Na een artikel te hebben ontvangen dat wss met vervoer stuk is gegaan, direct een nieuw artikel mogen ontvangen

Keurig

Alles netjes op tijd

Snelle levering, persoonlijk briefje erbij, goede kwaliteit product. Top

Goede en snelle verwerking van mijn bestelling.

Snelle correcte verzending

Netjes verpakt en ik was verrast door het kaartje met een persoonlijk boodschap.

Snel en netjes.

Fijn om te bestellen. Kreeg netjes een telefoontje dat 1 van bestelde artikelen uitverkocht was en een dag later weer leverbaar.

Goede spullen en snel geleverd. Fijn adres voor koffie toebehoren.

Persoonlijk tintje

Mijn pakje was snel in huis! En ik vond het handgeschreven kaartje erbij een mooi persoonlijk tintje.

Snelle service mooie producten

Ik had n aanvulling besteld voor mijn Magimix, de bestelling was geleverd voor ik het wist!

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.