Snel geleverd!

Met ook nog een persoonlijk kaartje erbij! Zou zeker weer hier bestellen

Snelle bezorging

Een super snelle bezorging met een kaartje erbij. Ik ben heel blij met mijn aankoop een kadootje voor mezelf.

Niets op aan te merken

Snel geleverd en een persoonlijk kaartje

snelle levering en top service

Goede info op de website, snelle levering (zelf al bleek de pan niet op voorraad), alles conform afspraak. eigenlijk net als in de winkel: top service!

Via de webshop besteld, werd volgens planning op tijd afgeleverd.

Snelle levering en goeie prijs

Fijne webwinkel snelle levering en goeie prijs

Heel snel in huis en super netjes verpakt.

Een fijne aankoop en snel geleverd

Ik vond het leuk een persoonlijk geschreven kaartje erbij te ontvangen!

Probleemloze online aankoop

Probleemloze online aankoop door duidelijke info op de site en de laagste prijs! Leuk dat er bij de aankoop een persoonlijk kaartje zat! :)

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd.

Artikel was erg goed verpakt en was ook gemakkelijk te bestellen.

Ik kwam regelmatig in deze winkel toen ik in Utrecht woonde, ik ben erg blij dat ik nu alsnog online koffie en spullen voor mijn Jura kan bestellen :) Uitstekende service en zeer goede producten.

Snelle levering, top apparaat.

Snelle levering, top apparaat.

Levering de volgende dag. Uitstekend.

Zoals altijd weer snel geleverd!!!

snelle levering en uitstekende kwaliteit

Gezocht naar een goede wokpan en hier gevonden voor een prima prijs

Slecht

Ik heb een slechte ervaringen. Combinatie is zeer slecht.

Het is nu erg natuurlijk op het toilet!

Snelle levering. Super!

Gewoon goede service

Besteld en 'n snelle levering. Altijd zit er ook 'n leuk persoonlijk handgeschreven kaartje in de doos. Dat zie je niet veel meer en niet te vergeten ....met de bestelde koffiebonen altijd 'n heerlijk kopje koffie.

Redelijk goed

De Jura espressomachine die ik geleverd kreeg zat niet helemaal goed in elkaar. Na het nodige wrikken zelf wel voor elkaar gekregen. Slordig.

Goede klantervaring

Makkelijk te bestellen en snel, met zorg geleverd

Bestellen en volgende dag in huis. Altijd alles keurig geregeld. Top.

Uitstekende service

Vriendelijk aan de telefoon, de bezorging moest naar een ander adres dan de rekening, en dat is prima gelukt.

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.