Goede en snelle service

Goed en gelijk op de hoogte gebracht over de verzending

Hier heb ik een crockpot besteld, netjes geleverd en doet het goed. Op het moment van bestellen was dit de goedkoopste plek voor de crockpot die ik wilde. Ik ben er heel blij mee, kan heen minpunten bedenken.

Uitstekende service

Het product voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Deze slow cooker is een ware aanwinst in mijn toch al aardig uitgeruste keuken en de eerste ervaring was uitstekend. Ik rekent op nog heel veel mooie gerechten in de toekomst.

Zeer tevreden met mijn aankoop

Zeer goede product en goede service

Mijn bestelling was tijdelijk niet leverbaar , na telefonisch contact probleem heel goed opgelost , dus super tevreden .

Ze hebben me goed op de hoogte gehouden van me bestel dat hij later werd geleverd dan aangegeven was.

Fijne medewerkers die de tijd voor je nemen.

Vorige week de Jura E8 gekocht. Na veel op internet gezocht te hebben naar de juiste volautomatische koffiemachine, toch maar naar De Pepermolen gegaan voor advies. We hadden eigenlijk een andere Jura op het oog, maar na wat vragen kwamen we er al snel achter dat de E8 toch beter bij onze wensen past. Het was fijn dat Mark, maar ook de andere aanwezige medewerkster, de tijd nam voor uitleg en dergelijke. Misschien iets duurder dan elders, maar goed en eerlijk advies en goede service is ook wat waard! We hebben al wat lekkere koffie gedronken en nog geen moment spijt van onze keuze.

Geweldige service!

Via de post ontving ik het bestelde product met een heel leuk zelf geschreven kaartje erbij: veel plezier met de vogels! Super attent. Helaas bleek het product defect, hetgeen ik meteen gemeld heb. Daarop kreeg ik per ommegaande een nieuw artikel toegestuurd, echt fantastische service! Dus nu genieten we iedere dag van de gezellig kwetterende vogeltjes van de Zwitscherbox.

Geweldige persoonlijke service en snelle levering

Extra kaartje, de persoonlijke benadering door de Kookshop en snelle levering is fantastisch!

Zeer positief

Ik was aangenaam verrast toen 1 dag na de bestelling het product al geleverd werd en precies op de afgesproken tijd.

Snelle service met een attent kaartje bijgevoegd

Zie hietboven

Top bedrijf

Keurig de bestelling op tijd geleverd en goed verpakt. Teven een hand geschreven kaart er in met een leuke tekst.

Prima.

Snel bezorgd, goed verpakt en ook nog een leuk kaartje erbij met tekst om van het artikel te genieten.

Kwaliteit en snelle levering

Ruim assortiment met kwaliteitsmerken. Deskundig en vriendelijk advies! Een aanrader.

Snelle keurige levering en duidelijk via de mail

Snel en persoonlijk

Blij met m’n blender en het snelle contact met Mark/Jeroen!

Prima, snelle levering ook

Slechts een artikel besteld. Direct bevestiging en een berichtje bij verzending. En heel attent een persoonlijk berichtje

Beloftes worden niet nagekomen

Meerdere beloftes woŕden niet nagekomen. De negatieve gevolgen hiervan zijn voor rekening van de klant. Er wordt geen contact opgenomen als blijkt dat de beloftes niet waargemaakt kunnen worden Er komt, als de klant contact opneemt geen oplossing, geen sorry, geen compensatie. Als de klant vervolgens zwaar teleurgesteld is in de hele gang van zaken, wordt deze ook nog even als lomp bestempeld.

Prima ervaring met deze koopshop

Ik werd netjes gebeld dat er een product wat ik besteld had niet meer op voorraad was en ze boden een prima alternatief. Tevreden !

Uitstekende ervaring!

Via internet een prachtige koffiemachine besteld. Volgende dag zelf opgehaald. Daar werd het verschil gemaakt. Nog even wat extra uitleg gekregen en de medewerker bracht de koffiemachine met de steekwagen tot bij de auto.

Top geregeld

Fijne ervaring snel binnen Blij mee

Snelle en correcte levering

Leuk om het persoonlijk kaartje bij de levering te lezen. Gaf me het gevoel van een persoonlijke bejegening en een warme attentie bij het openen van het pakje

Prima geregeld!

Toen ik na het bestellen niet binnen twee dagen een T&T-code kreeg, maar eens gebeld. Werd uiterst vriendelijk te woord gestaan en er werd meteen contact gezocht met leverancier/importeur. Was zaterdag, dus ik kreeg de belofte om na het weekend meteen eea uit te zoeken en te regelen. Werd ook gedaan, maandagochtend bericht dat T&T-code door importeur niet goed gestuurd kon worden (bleek achteraf typefout met "." ipv "_"), maar apparaat was wel onderweg. Dag later (dinsdag) nog mailtje om te vragen of alles goed was gekomen. Keurig! (En de koffie smaakt weer prima!)

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.