Snelle en klantvriendelijke levering

Het door mij bestelde product werd snel geleverd en kwam vergezeld van een handgeschreven kaartje. Dat is pas klantvriendelijkheid. Bovendien was het product ook nog eens boven verwachting!

Is nog niet geleverd

De bestelling is nog (steeds)niet geleverd.

perfect

Na een 'foutje' in met de betaling werd ik opgebeld en hiervan op de hoogte gebracht. In een mum van tijd gefixt en de dag nadien reeds levering van super lekkere koffiebonen

Snel en attent, mooi spul!

Ik heb 2 x kort na elkaar hetzelfde item besteld, medewerker belde direct om te checken of het geen foutje was. Vervolgens supersnel bezorgd.

Vliegensvlugge en klantgerichte winkel

Vliegensvlugge en klantgerichte winkel. Personeel staat je vriendelijk te woord. Top.

Goede en snelle service

Snel geleverd en ook handig om via Whatsapp contact te hebben.

Zeer vriendelijk en deskundig

Ondanks lockdown, zeer vriendelijk geholpen. Werd zelfs van te voren gebeld om te laten weten dat de bestelling klaar stond (ik wilde het ophalen in de winkel). Ook bij het ophalen deskundig advies gekregen.

Geweldige winkel voor als je gaat voor kwalitatief hoogstaande kookspullen

Hier koffieautomaat gekocht en super tevreden met aankoop. In winkel werd goed uitgelegd hoe deze werkte en hoe je deze het beste kon onderhouden. Hier is nog echt tijd voor je als klant en dat merk je als je hier een aankoop doet. Blij me winkels als deze

Perfecte, snelle levering

De slowcooker gekocht tegen goede prijs. Na 1,5 dag al in huis met een vriendelijk briefje erbij. Aanrader.

Snelle levering, beste prijs

Ik heb gezocht naar een slow cooker. Omdat ik wist welke ik graag wilde kon ik zoeken op prijs. Daar was de kookshop het goedkoopste!

Snel

Bijzonder goed verpakt. Snelle service

Professioneel en erg persoonlijk

Ontzetten fijn om bij deze (web)shop te winkelen. Het contact is heel persoonlijk. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het attente handgeschreven kaartje bij mijn bestelling. TOP!

Hee goed.

Snel en goed geleverd. Er woedt aandacht aan de order besteed

Snel, goed en prettig!!

Makkelijke bestelprocedure, snelle levering, goed verpakt en top product!

Snel!

Bestelling in de week voor kerst gedaan net na de lockdown dus verwachtte niets te zien tot in de week na kerst maar tot mijn verbazing na enkele dagen al mijn crock pot in huis. Stevig verpakt en met een handgeschreven kaartje. Top

keurig

nette service,geen prijsverhoging ivm feestdagen, goed verpakt en snel geleverd.

Prima. Super snelle levering

Prima prijs en heel snel geleverd. Zeker een web shop om weer naar toe te gaan als ik wat nodig heb

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en professioneel

Geweldige service !

Mijn bestelling is de volgende dag bezorgd en mijn Crockpot bevalt PRIMA!

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Zwaar teleurgesteld.

Topservice, supersnelle levering

In de middag besteld, de volgende dag al geleverd, zelfs in deze drukke kersttijd. Top geregeld. De Crockpot Express pan werkt geweldig, leuk kookboekje erbij.

Een persoonlijke internetbestelling

Ik heb een blenderset besteld, ik heb mijn pakket goed kunnen volgen en het was duidelijk wanneer het binnen zou komen. Bij het openmaken van de doos vond ik nog een leuke persoonlijke notificatie! Zeker een aanrader!

heel vlot

Goede webshop, snelle levering.

Prima service, persoonlijk berichtje

heel goed

na mijn bestelling was ondanks de drukke tijd het de volgende dag al binnen. SUPER!!!!

Raadstede 53

3431 HA Nieuwegein

030-6301922

Over Kookshop de Pepermolen

De oorsprong van Kookshop de Pepermolen ligt bij een fysieke kookwinkel in Nieuwegein. Al meer dan 25 jaar geleden is de kookwinkel gestart. De jarenlange ervaring met vele verschillende merken heeft de winkel gebracht tot topniveau. Alleen de mooiste producten van de beste merken zijn overgebleven. Dan hebben we het natuurlijk over de koffiemachines van JURA, Nivona, ECM en Quickmill. De keukenmachines, staafmixers en blenders van Magimix, Espressions, Smeg en Bamix en de messen van Zwilling, Forged, Miyabi en Global. Zelfs heerlijke geuren van Maison Berger, altijd mooie huisparfum van Lampe Berger.